- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.641
Vaaaaaayyyyyy imzanin sahibi listede olmayan tek kisi olacak bu gidisleeBu arada
1.gün: 80,8
2.gün: 79,4
3.gün: 78,6
Orticimmmm
Kaptanim tesekkur ederiz aslan da size cok yakismisKelebeklerrrr yeni simgeniz hayırlı olsun
Sağol canikomsağolun sizinde aslanınız
Teşekkürler cnm bizde sevdik :)))Kaptanim tesekkur ederiz aslan da size cok yakismis
Elbet bir gün bu yolda biter cnmne sen sor ne ben söyleyeyimdemirbaş olduk yuvarlanıyoz
bu cuma listeye alıcaklar bizi izinli üyeleri bu hafta ümitliyim artık bitsin bu çileElbet bir gün bu yolda biter cnm
Ay ödümü kopardın kızzzz 83 galan deyincetartıya derece eklemişler sağolsunlar fahrenheit biçiminde kalmış evin sıcaklığı. Yaklaşık 28 derece falanmış baktım da şimdi, zeminden kombi borusu geçiyor yoksa kendimizi buharlaştırma gibi bir niyetimiz yok asla
Muhtesemsin bebeiiiim boyle devam et.Bu arada
1.gün: 80,8
2.gün: 79,4
3.gün: 78,6
Orticimmmm
Dukan ekpres yapiyoruz tatlim.Özel bişeymi uyguladın tatlım
Ben goremedim senin imzani..Vaaaaaayyyyyy imzanin sahibi listede olmayan tek kisi olacak bu gidislee
Kaptanim tesekkur ederiz aslan da size cok yakismis
Heee çocuklarla hunimi takar dönerim artıkBilmiyordum bunu Benimki baya 10dk soğuyana kadar bekliyor
Sabah 5e saat kurdum. Bide duyabilsem. Sabahın körü benim olacak ama
Günübirlik ankara turu mu yapsak
Sen hic merak etme mezuniyetini cok kalmadan kutlicazbu cuma listeye alıcaklar bizi izinli üyeleri bu hafta ümitliyim artık bitsin bu çile
Hedef gunlerimiz kizlar
1.gun 14 Subat Sevgililer Gunu
2.Gun 21Mart Bahar bayrami
3.gun .....Nisan Mezuniyet Bulusmasi
Ortalama verilecek kilolar
1.Gune kadar en az 3 kilo
2.gune kadar en az 10 kilo
3.gune kadar en az 15 kilo
Herkesin vucut yapisi farkli oldugu icin degisebilir siz en aza ulasmaya calisin soyle hesaplayin bugun 80 kg olan nisanda 65 kg olacak muhtesem degil mi
Bilgisayardan bakinca gorunuyormus sadece maalesef. Simdi disardayim eve gidince ekran goruntusu vs bir sekilde gostereyim
Muhtesemsin bebeiiiim boyle devam et.
Dukan ekpres yapiyoruz tatlim.
Ben goremedim senin imzani..
Aaa evet yan cevirince gorunuyor. Baska ayar yok sanirim, yan donmus okuyalim siteyi artik mecburgben Canim telofonda ekrani yan dondurunce gorebildim.. Kizlar gecen gun ayar falan diyordu ayari falan varsa yapim bende. Telefohu yan kullanamiyorum. Hep gorelim imzani..
önce listeye gireyim deBen Hazirana girmeden 58i gormus olmak istiyorum. 69um desek verilecek 11 kilom var. Hadi 12 olsun, her hafta 750 gr desem 16 hafta. Arada daha az versem bile olurum sanirim.
Kim ne zaman mezun olmayi planliyor?
Çok güzel bir karar@servey canım senin gibi bir gün önceden belirleyip hergünün listesini yapacağım daha motive edici olur yarına yapacaklarımı yazıp buzdolabıma asacağım sonra ne yesem diye düşünüp durmam
TeşekkürlerKelebeklerrrr yeni simgeniz hayırlı olsun
listeye ne zaman girmeyi planliyorsunönce listeye gireyim de
Aaaa bu çok iyi olur cnm hadi gözün aydınbu cuma listeye alıcaklar bizi izinli üyeleri bu hafta ümitliyim artık bitsin bu çile
Tmm tatlım teşekkürlerrrrrDukan ekpres yapiyoruz tatlim.
Heee çocuklarla hunimi takar dönerim artık
Ben Hazirana girmeden 58i gormus olmak istiyorum. 69um desek verilecek 11 kilom var. Hadi 12 olsun, her hafta 750 gr desem 16 hafta. Arada daha az versem bile olurum sanirim.
Kim ne zaman mezun olmayi planliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?