- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.881
Çok haklısın. Normalde ben akşam tartildigimda sabahtan 500gr eksi çıkıp sabah tartışında yine artı görürdüm.anladim canim bende mudanyada oturuyorum. Siz herhalde görev icabi ordasiniz yada sen bizim oglani ankaraya ic guveysimi aldin
canim 2 grup pazartesi basligor degilmi ben bektim netten proteinle baslayip hergun sebze meyve ekmek eklenerek gidiyor. Insallah pazartesi bende katilicam bu hafta cok iyi verdiler sira bizde
canim gece tartilarina hic takilma sabah mutlaka o gordugunden en az 500 gr eksik cikarsin istersen tum gün bisey yeme yinede en afif oldugumuz zaman sabah uyandigimiz zaman
İnan kız inanGünaydın herkese hayırlı sabahlar :) yarın listedeyim inanamıyorum resmen :)
Aleyküm selâm tatlım.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün okadar yoğun bir gündü ki ne buralara bakabildim ( kendi takımımda dahil ) nede telefonuma
Çok şükür Kombi değişti ve peteklerim çalışıyor artık
Duyduk duymadık demeyin Oynakasi34 artık üşümüyorama hastalıktan kurtulamadım
Zaten iki gündür boğazlarım ağrıyordu sonunda bu sabah sıcağıda görünce vücut rahatladı sanırım ve grip olmuşum
Neyse bunada şükür kombi oldu ya çabucak toparlanırım yine
Bugünde sıkı bir şekilde beslenmeyi tutup baya bir temizlikle uğraşmam lazımadamlar kalabalık gelip işleri yetiştirdiler akşama kadar ama baya bir pislik çıkmış ( ben o arada kızımı arkadaşla gezmeye götürmüştüm )
Birazdan hemen Tülleri makineye atarak başlarım ama önce kahvaltımı yapacağım daha
Gerçi kızlara ( benim kızımla arkadaşın yeğenine ) Sinema sözü verdi arkadaşartık onlar hadi şu saatte buluşalım diyene kadar yapar sonra eve dönünce devam ederim inşallah
Kız eşeğiniz hayırlı olsun. çok sevimliymisSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün okadar yoğun bir gündü ki ne buralara bakabildim ( kendi takımımda dahil ) nede telefonuma
Zaten iki gündür boğazlarım ağrıyordu sonunda bu sabah sıcağıda görünce vücut rahatladı sanırım ve grip olmuşum
Bugünde sıkı bir şekilde beslenmeyi tutup baya bir temizlikle uğraşmam lazımadamlar kalabalık gelip işleri yetiştirdiler akşama kadar ama baya bir pislik çıkmış ( ben o arada kızımı arkadaşla gezmeye götürmüştüm )
Birazdan hemen Tülleri makineye atarak başlarım ama önce kahvaltımı yapacağım daha
Gerçi kızlara ( benim kızımla arkadaşın yeğenine ) Sinema sözü verdi arkadaşartık onlar hadi şu saatte buluşalım diyene kadar yapar sonra eve dönünce devam ederim inşallah
Ahahaha buna baya güldümMerhaba @gben
Bu hafta takımın en çok kilo veren elemanına 1 tepsi güllaç hediye ediyoruz desek kesin 1. olursun bu hafta, hatta güllaç aşkına rekor bile kırarsın.
Yine unuttumSende haklısın ördekim, alarm kur, alarma da not yaz ölçü almayı unutmaaa diye
Ben geçe kalırsam mesaj atarım sana sabah görürsün diycem ama günlerdir o kadar bölük pörçük uyudum ki şu anda koltukta bile sızabilrim
Bana ya damorordek maalesef tablolara giremiyorum. İzne ihtiyacınız var, ilgili kişiyle iletişime geçin şeklinde uyarı çıkarıyor google.
Ne yapmalıyız?
Cnm biz tanistigimizda esimde ankaradaydi ama sevdim bu icguveysi lafini arada mudanya ya da geliyoruz kafa dagitmak icinanladim canim bende mudanyada oturuyorum. Siz herhalde görev icabi ordasiniz yada sen bizim oglani ankaraya ic guveysimi aldin
canim 2 grup pazartesi basligor degilmi ben bektim netten proteinle baslayip hergun sebze meyve ekmek eklenerek gidiyor. Insallah pazartesi bende katilicam bu hafta cok iyi verdiler sira bizde
canim gece tartilarina hic takilma sabah mutlaka o gordugunden en az 500 gr eksik cikarsin istersen tum gün bisey yeme yinede en afif oldugumuz zaman sabah uyandigimiz zaman
Cnm hadi gecmis olsun kombi isi bitmis insallah bir an once de toparlarsinSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok teşekkür ederim amiiin inşallah.Bende yaptirayim canim bu seanstan bendede asaniuet tavan saman alevi gibi bi asaboyetim var cabuk parlayip cabuk sönüyorum
Canim saglikla al bebegini kucagina
supersin canim sen yaaa iyiki geldin iyiki bizim takimdasin fikrinde süper bence kesinlikle uygulayalim
Oyyy çok tatlılar
Oyyy çok tatlılar
Çok tatlışlar yaaa
Aman sağlıklı beslen de bebeğe yarasın inşALLAHKahvaltiyi düne göre hafif yaptım darısı diğer ogunlerimin başına.
Çok tatlıymış bu yaaa
demek ki dukan sana yarıyacak canım devam et olmadı dukanaÇok haklısın. Normalde ben akşam tartildigimda sabahtan 500gr eksi çıkıp sabah tartışında yine artı görürdüm.medusa38 sayesinde Bu terse döndü. Şimdi akşama artı sabaha eksi görüyorum. Normal insanlar gibi
Birde dün hiç kh ve kahve tüketmedim sabah yüzüm şiş değildi. Inanamadim. Tekrar tekrar dönüp baktım
Aysecigim bu sabah yine yulaflı yumurta yaptım bakalım yarın sabah ne olacak?
eee artık kaçış yok listeye girinceİnan kız inan
Aleyküm selâm tatlım.
Hadi hayırlı olsun. Kışda yeni geldi sayılır. Çok yorma kendini. Birde fıtığın tutmasın. ALLAH korusun. Dikkat et. Perdeyi yıkamak değil asıl iş asmak. Sen asayim deme.
ölçümü bende alayım yaa unutmadanGünaydınlar
Ahahaha buna baya güldüm
Yine unuttum
Aman tok karnına alayım ölçüyü ne olacak
Bana ya dafancynancy 'e mail adresini yaz özelden canım
Bugunde tartildinmi peki gunaydin herkeseÇok tatlışlar yaaa
Aman sağlıklı beslen de bebeğe yarasın inşALLAH
emredersin kaptanımGunaydinlar
Bugun persembe ozellikle listedekiler ve listeye girecek olanlar dikkat
ay bunlar aynı bizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?