- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.841
Bişi olmaz 9 canımız var o zaman, kolay da çıkmazAman Allah korusun merak kediyi öldürürr artik kediyiz biz.
Ben yarin ne yiyim simdi sayin hocam? Taaa haftaya pztsi mi bekliycem ekibe katilmak icin?Onu sifa oruclarinda da kullaniyorlar canim yemek listeside varmi onla bagirsaklarin cok calisacagi icin cok hafif beslenmen lazim zaten oyle yapiyorsunda
haftaya napacaksin acaba bizim bir azaydidem vardi kulaklari cinlasinHersey degil ama canimin cektigi seyler serbest algisi var
Sen simdiden mesaji yaz nasil olsa yatmaya gitti sabah okuyunca alir boyunun olcusunu
Ay ben onu unutmusumBişi olmaz 9 canımız var o zaman, kolay da çıkmaz
Aayyy bende gidiyorum kızlar, size doyum olmaz. Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar
Bence dokuz kacamak hakkimiz olsun cunku kedi oldugumuz icin 9 canimiz varhaftaya napacaksin acaba bizim bir azaydidem vardi kulaklari cinlasindiyeti yapaardik 1.6 kg verirdi cuma gunu yerdi tatliyi kurabiyeyi aksana +1 hopp basa don kacamak yapanin hakki uc ucte takibi birakitim ha
Kklo vermek icin 9 ay beklersen olur her aya bir tane
Bencr dokuz kacamak hakkimiz olsun cunku kedi oldugumuz icin 9 canimiz var
Yavrum emin misin 1 hafta surekli icmen gerektiginden? Ben bilip bir nevi mushil o?
Yedigin khlarin odemini atmak icin bir gunluk protein gunu yapabilirsin hem pazartesiye alistirma olur diyecemde bir de emzirme faktorun var sen sabaha bir dilim ekmek ekleBen yarin ne yiyim simdi sayin hocam? Taaa haftaya pztsi mi bekliycem ekibe katilmak icin?
Takiliyorim ya sahiden yapicam program ne dersen benden tamam.Kklo vermek icin 9 ay beklersen olur her aya bir tane
Ayva yemem. Aslinda meyveyle pek aram yok ama ceviz kayisi kurusundan sıkılmıstim geri onlara donuyum mademseYedigin khlarin odemini atmak icin bir gunluk protein gunu yapabilirsin hem pazartesiye alistirma olur diyecemde bir de emzirme faktorun var sen sabaha bir dilim ekmek ekle
Aksami protein olarak yap oglende yogurt sebze yersin aralarda da artik surekli portakal muz yemeyi birakip ayva falan ywrsen bence daha iyi sonuclar alabilirsin
Yok ya bisey olmazEvet hatta Cumartesi 2. Seansa geldiğinizde konuşalım dediler. Eğer çok devam ederse tuvalet ihtiyacım. Paketin yarısını içecekmişim. Başıma birşey gelmez değil mi?? :)) Eyaptıklarına göre demek ki böyle uygulanıyor. Henüz ölen yok bende ölmem herhalde.
Onu sifa oruclarinda da kullaniyorlar canim yemek listeside varmi onla bagirsaklarin cok calisacagi icin cok hafif beslenmen lazim zaten oyle yapiyorsunda
Yok ya bisey olmaz
Fensinensinin dedigine gore artik 9 canimiz varmis
Rahatladim simdi ortim
Google da ayvanin faydalarini bi oku bakalim hala yemem diyorsun sekersiz kompostosjnu yap elma ayva armut katabilirsinAyva yemem. Aslinda meyveyle pek aram yok ama ceviz kayisi kurusundan sıkılmıstim geri onlara donuyum mademse
Tamam canim bizde tam saglikli besleniyoruz daha ne olsunBir liste vermediler ekstra ancak zaten rezonans sonrası nelere dikkat etmem gerektiğiyle ilgili bir form vermişlerdi. Orada genel beslenme düzeni yazıyor. Zaten diyet yaptığım için aynen bizim beslendiğimiz gibi beslenilmesi gerektiğini anlatmışlar. Yani beslenmede ekstra dikkat edeceğim birşey yok sanırım şimdilik...
Ağanin lafinin ustune laf mi soyledim benGoogle da ayvanin faydalarini bi oku bakalim hala yemem diyorsun sekersiz kompostosjnu yap elma ayva armut katabilirsin
İlla her gun ciss yiyecem diyosun gitti 9 canin biri sabah az yemissin ekmekleri aksama saklama sabah yesen menuler sabahtan aksama azalan olsunTakiliyorim ya sahiden yapicam program ne dersen benden tamam.
Bugunku menumu yaziyim tam zamani:
Sabah: 2 haslanmis yumurta
Oglen: 6 yk ispanak kavurma, 2 yk sarimsakli yogurt, 2 dilim ekmek
Aksam: 6 yk ispanak kavurma, 2 yk sarimsakli yogurt, 2 dilim ekmek
Aralar: 1 portakal, 1 turk kahvesiyle 10gr cikolata
Yemekten beri birsey yemedim 7de yemistim, suyum 3 ltyi gecti.
Spor yuruyus 1 saat.
Alem olmazsam simdi @wendigo gelir mitivi ilimiyirim mitivisyin mitivisyinn diye tutturur maazallah.Hahahahah alemsin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?