Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayni dedigin gibi oluyor hocam zaten 65 olana kadar bana ödül yok mademse
Sabah sikinti su ki, oglumla beraber uyuyorum uyandiktan 2 saat sonra. Cok yesem yakmadan uyumus oldugum icin boyle yapiyordum ama duzelteyim hemen

Alem olmazsam simdi @wendigo gelir mitivi ilimiyirim mitivisyin mitivisyinn diye tutturur maazallah.

Gece gece uyuyorum deyip sinsice gidip spor yapiyor yaa inanamiyorum Seni gidi fensinensisinsi
Bu hafta gitti imza feraha onumuzdeki maclara bakalim senun menuleri gordukce korkuyorum ben sen soz dinleyecenmi
Haftaya borek gullac cikolata ve turevleri yemeden durabilir misin

Bu hafta gitti imza feraha onumuzdeki maclara bakalim senun menuleri gordukce korkuyorum ben sen soz dinleyecenmi
Haftaya borek gullac cikolata ve turevleri yemeden durabilir misin
Oncesinde bir seneyi askin seker cikolata cips aburcubur kuruyemis yememisligim var birkac istisna haric. Merak etme cok cici durcam hocam

Canım e-tablo yu kullanıyorsan orada nerelerin ölçüleri alınacağı yazıyor.
Şeyy.. medusa38 hanimciiim, eger fancynancy nin tartisi bozulmussa ve ondan boyle imzami alcakmis gibi duruyorsa sonra bu ortaya cikarsa ve aslinda hala 80 kiloysa vazcayabiliyor muyuz? (Bekle beni güllaçç)

Fencinin tartısı bozuk bozuk. Hep eksik tartıyor

Merhaba gben
Bu hafta takımın en çok kilo veren elemanına 1 tepsi güllaç hediye ediyoruz desek kesin 1. olursun bu hafta, hatta güllaç aşkına rekor bile kırarsın.
Gooolllll
Şu squatı aranızda beceremeyen bir benim herhalde dizlerim çok acıyoooo yaa. Sanırım benim dizlerde problem var
Belki de yanlış yapıyorsun. Popo geriye comelecekceksin olduğun yerde değil. Birde çok comelmen gerekmez. Dizlerin ayak parmak uçlarını gecmeyecek. Aynaya bakarak yapmayi dene
Bir gün buluşalım squat parti yapalım

Aynen, ne güzel sek sek sekiyordum yaaa
Sen ip atlamayı da bırak bence. Hemde nedir ı canım dizin ağrıyı diyosun 1500-2000 canına kastın mi var senin?
Aman Allah korusun merak kediyi öldürürr artik kediyiz biz.
9 canımız var artık demek
Artik yeni bir pasta borek gorunce tadini merak ettim yedim demeyin ha merak kediyi öldürürrr
Kız bizim yemediğimiz ne kalmış olabilirki tadını bilmediğimiz. Herşeyi yedik de bu hale geldik yaa... unuttum mu
Kaymaklı lokummmm.... yemedim ya ben hiçbirşey yemem saniyorum

Bence dokuz kacamak hakkimiz olsun cunku kedi oldugumuz icin 9 canimiz var
Pazarlık konusu bile olamaz.
9 cana karşılık 1 kaçamak bile mümkün değil. Sermayesi kurtarmıyor
ALLAH korusun.

Alem olmazsam simdi @wendigo gelir mitivi ilimiyirim mitivisyin mitivisyinn diye tutturur maazallah.

Gece gece uyuyorum deyip sinsice gidip spor yapiyor yaa inanamiyorum Seni gidi fensinensisinsi

morordek maalesef tablolara giremiyorum. İzne ihtiyacınız var, ilgili kişiyle iletişime geçin şeklinde uyarı çıkarıyor google.

Ne yapmalıyız?
fancynancy izin verecek canım.
Günaydın lydznp sana benzedim resmen Açılışa geldim. Bugün erkenciyim.
Günaydın canım sana da ve herkese günaydın
Bu sabah yalnız değilim demek ki

Ayy benim evde tam kres gibi cocuklari tablet telefondan uzak tutacagim diye kafayi yedim

Cnm esimin ailesi artvinli ama 40 senedir teleferikte oturuyorlar ben ankaradayim 2-3ayda bir geliyoruz bursaya
anladim canim bende mudanyada oturuyorum. Siz herhalde görev icabi ordasiniz yada sen bizim oglani ankaraya ic guveysimi aldin

canim 2 grup pazartesi basligor degilmi ben bektim netten proteinle baslayip hergun sebze meyve ekmek eklenerek gidiyor. Insallah pazartesi bende katilicam bu hafta cok iyi verdiler sira bizde

Ay yok valla taktik değil, 79,6 çıktı gece gece sinirlerim oynadı
canim gece tartilarina hic takilma sabah mutlaka o gordugunden en az 500 gr eksik cikarsin istersen tum gün bisey yeme yinede en afif oldugumuz zaman sabah uyandigimiz zaman

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün okadar yoğun bir gündü ki ne buralara bakabildim ( kendi takımımda dahil ) nede telefonuma
Çok şükür Kombi değişti ve peteklerim çalışıyor artık

Duyduk duymadık demeyin Oynakasi34 artık üşümüyor ama hastalıktan kurtulamadım
Zaten iki gündür boğazlarım ağrıyordu sonunda bu sabah sıcağıda görünce vücut rahatladı sanırım ve grip olmuşum
Neyse bunada şükür kombi oldu ya çabucak toparlanırım yine

Bugünde sıkı bir şekilde beslenmeyi tutup baya bir temizlikle uğraşmam lazım adamlar kalabalık gelip işleri yetiştirdiler akşama kadar ama baya bir pislik çıkmış ( ben o arada kızımı arkadaşla gezmeye götürmüştüm )
Birazdan hemen Tülleri makineye atarak başlarım ama önce kahvaltımı yapacağım daha

Gerçi kızlara ( benim kızımla arkadaşın yeğenine ) Sinema sözü verdi arkadaş artık onlar hadi şu saatte buluşalım diyene kadar yapar sonra eve dönünce devam ederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…