- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.901
canım sen çok kasmadan sağlıklı beslenerek şeker ve aşırı kh uzak dursan yeterKahvaltiyi düne göre hafif yaptım darısı diğer ogunlerimin başına.
neler yapmış anneciğin kız dikkat etGunaydin kizlar.. @wendigo canim birazdan kahvalti edicem.
bir daha exprese ne zaman başlayacaksınız o zaman katılırım size yulaf kepeğim yok ama ezmesi var@wendigo nasilsin bugun daha iyi misin yine tartilmadinmi
Regl gectimi ondan sonraki gunlerde farki daha iyi goreceksin sen dun kacamak falanmi yaptin menude paylasmadin cnm
Olsun onu robottan cek sende krep yaparsinbir daha exprese ne zaman başlayacaksınız o zaman katılırım size yulaf kepeğim yok ama ezmesi var
Tamam canım ama dukan hakkında pek bilgim yok arada ben bilgilendirin tamam çekeyim robottan olurOlsun onu robottan cek sende krep yaparsin
Pazartesi basliuo yeni tur
Bugun protein agirlikli beslen aksami erken kapat ve aksam menude ekmek baklagil tarzi bir sryler olmasin biraz daha eksilirsinGunaydin kizlar bugün son duzlukteyiz kacamaksiz bir gun diliyorum herkese ama ben yarin + cikicam ona göre hafta sonu alsiklarimin hepsini veremedim daha 3 gündür iyi gidiyorum ama bu sabah tartıldım daha gecen cumaya gelememişim yinede yarina Allah kerim
Kizlarin da yoktu cnm menuleri ben yspiyorum onkar seciyor pazar gunu genel bir bilgilendirme yaparim yardimci olurum yani bence sendede odem orani yuksek ilk haftaya iyi vereceksinTamam canım ama dukan hakkında pek bilgim yok arada ben bilgilendirin tamam çekeyim robottan olur
Sağol canım tamam dikkat ederim evet ilk hafta iyi gider diye umut ediyorumKizlarin da yoktu cnm menuleri ben yspiyorum onkar seciyor pazar gunu genel bir bilgilendirme yaparim yardimci olurum yani bence sendede odem orani yuksek ilk haftaya iyi vereceksin
P.tesi diyetisyenle konuşacağım. Olmadı o ayarlasın ne yiyeceğimidemek ki dukan sana yarıyacak canım devam et olmadı dukana
Evet tatlım 77,5 çıktım. dünden bu güne -300grBugunde tartildinmi peki gunaydin herkese
Bende yulaf ezmesi tukettim. Kepeği yoktu markette de yulaf unu vardı. aynı şey değil diye almadım.bir daha exprese ne zaman başlayacaksınız o zaman katılırım size yulaf kepeğim yok ama ezmesi var
Kaptanımaradığım motivasyon listeye girmekmiş benimay bir daha çıkmamak lazım listeden
Ben kh hiç eklemeyeceğim canım. tek kh sabah ki yulaf ezmesi. bilgilendireyim istedim.Evet kizlar tarti oncesi son duzlukteyiz
Bizim dsha 4. Gunumuz ve guzel sonuclar geldi ve devam ediyor
5. Takima genel olarak soyluyorum
Bugun menulerdeki kotu karbonhidratlari azaltin
Yesilcay ve su takviyesine devam
Mumkunse baklagil yemeyin en azindan aksam yemeyin
Sebze diye aksam menunuzde karnabahar lahana olmasin
Tavuk salata corba
Bslik salata
Sebze yemegi yogurt gibi menuler yapabilirsiniz
Yarin sabah herkesin yuzu gulsun insallah
Gelsin Aydinlik Cuma
Bence halihazirda diyette olan biri icin guzel rakamP.tesi diyetisyenle konuşacağım. Olmadı o ayarlasın ne yiyeceğimi
Evet tatlım 77,5 çıktım. dünden bu güne -300gr
Merhaba canım,
Tamam cnm zaten o aksama kalmaz zaten yarin daha guzrl rakamlar goreceksin insBende yulaf ezmesi tukettim. Kepeği yoktu markette de yulaf unu vardı. aynı şey değil diye almadım.
Kaptanımtoplight tatile girmek izin sebebi sayılmasın. Böyle bir talebim olabilir mi?
Ben kh hiç eklemeyeceğim canım. tek kh sabah ki yulaf ezmesi. bilgilendireyim istedim.
300gr beğenilmez mi canım yaa... onu görmediğim sabit geçen haftalarım oldu benim. eksiden hiç bahsetmiyorum bile...Bence halihazirda diyette olan biri icin guzel rakam
Bazi arkadaslarim gunluk 300 grami begenmiyorlar hergun boyle 300 gram versen syda 9 kg yaparki bu da 6 li rakamlar demek
sağol canımTamam cnm zaten o aksama kalmaz zaten yarin daha guzrl rakamlar goreceksin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?