Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aferin sana o zaman sabah bende ekmek yemedim 1 haş. yumurta ile 4 parmak kadar hindi eti yedim hiç acıkmadım

su 4 çok değil mi canım ya herşeyin fazlası zarar

kalçadan daha çok kilo alan kadınlar glutenli ürünleri daha fazla tükettikleri için alt kısın daha fazla büyük oluyormuş ben gibi
Karbonhidrati cok alirsan gobek tahili cok yersen kalca nedir bu kadinlarin cektigi

sıkma canını canım sen yaparsın
Bugün tartıda 91,2 kg çıktım. Çok mutluyum.
Dün 91,7 kg çıkmıştım. -500 gr görmek güzel.
Reglimin 3. günündeyim; sanırım ödem gitmeye başladı.

Eki Görüntüle 2100325
süpersin

Saol canim seninde gunun guzel gecsin o eksilerin gunden gune cogalacak insallah bugun bizim listede vardi bir dilim ekmek bize uymus oldun
Zamanla sana neler iyi geliyo hangisi sisiriyor ogrenirsin
Merhabalar canım,
Teşekkürler.
Listenize nasıl ulaşabilirim?
Dünkü paylaşımlarınız arasında bulmam mümkün mü

Merhabalar canım,
Teşekkürler.
Listenize nasıl ulaşabilirim?
Canim nette dukan ekspress diye yazarsan bulursun o genel fikri veriyo bende kizlara onerilerde bulunuyorum biraz da kan grublarina gore hrrgun de ertesi gun neler yapmalari gerektigini paylasiyorum

ben anlamadım üç öğüm arpa yiyiyorum sanki kalçalarım fenaaa
Tozpembe zayifti ama basen icin diyet yapiyordu sende biliyosundur
Sen dukana biraz alis normal dukan yapmasan bile haftada 2 gun protein gunu yapmak ise yariyordu
Sporlarda alt bolgeye calisacaksin demekki eliptiginde var
Su khlardan artik miden bulansin 3 ay yeme bak neler oluyor

tamam canım bugun hiç ekmek yemedim yemeyide düşünmüyorum direneceğim bakalım ara öğünde çiğ bademin zararı olmaz dimi sizin listenize uygun kendime nasıl uyarlarım bakıp yapacğım hazır listeye girmişken bitsin artık bu sefer çok uzadı bu işşş bu arda toz pembede kalça mı vardı ya incecikti

Tööbbeeeee dikkat et sen yine de canım ya

su 4 çok değil mi canım ya herşeyin fazlası zarar

kalçadan daha çok kilo alan kadınlar glutenli ürünleri daha fazla tükettikleri için alt kısın daha fazla büyük oluyormuş ben gibi
3,2lt içtim canım.
2.si de ben ölçülerime bakınız e-tablo

Banucum hadi gözün aydın kombi halloldu nihayet
Geçmiş olsun hasta olmuşsunben de biraz nane mollayım
Yarın inşallah güzel sonuçlar görürüz canım

Simdi kullanabilirsin ama duakn ekspress yaparken tam uy ki tam sonuc olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…