- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.941
Eger kafanda hala sadece dukan varsa vakit kaybetmeden basla ondaki motivasyonu baska yerde bulamiyorsun ama bu sefer guclendirme ve korumayida yap ki geri gelmesin cnmİstemeden dukana gidiyorum zaten ya dayanamıyorum :)
aferin sana o zaman sabah bende ekmek yemedim 1 haş. yumurta ile 4 parmak kadar hindi eti yedim hiç acıkmadımBende yeni aldigigim icin dukanin ilk gunu olcu almadim. Zaten kilo vermemistim ki.. 8. Gun birlikte aliriz.
1 parca cavdar ekmegi,yesillikli haslanmis yumurta,cokaz da tuzlu yogurt ve cay ile kahvaltimi yaptim..
Baska hic bir seye elimi surmedim. Sicacik pideler,simitler oylece yanimda durdu. Bakip yesem mi diye dusunmedim bile.
Bugun ekmek oldugu icin sevindim. Midem bulanmisti etlerden,yumurtalardan ekmekSiz yedigim icin. Ama sadece 1 dilim mi hakkimiz var??
Kilomda 77.3
Sagolsun medusa herseyimizle ilgileniyor. Bizim takimca ona maas vermemiz lazim.
bünye alıştı dukan amcaya bırakamıyorİstemeden dukana gidiyorum zaten ya dayanamıyorum :)
Karbonhidrati cok alirsan gobek tahili cok yersen kalca nedir bu kadinlarin cektigisu 4 çok değil mi canım ya herşeyin fazlası zarar
kalçadan daha çok kilo alan kadınlar glutenli ürünleri daha fazla tükettikleri için alt kısın daha fazla büyük oluyormuş ben gibi
sıkma canını canım sen yaparsınSelam kızlar
Kaçamak yapmadığım halde tartıda istediğim rakamları göremiyorum,suyuma da dikkat ediyorum ,bilemedim
tartımda sorun olabilir o yüzden takılmamalıyım aslında
yarın sibel'de göreceğim rakam inşallah yüzümü güldürür
süpersinBugün tartıda 91,2 kg çıktım. Çok mutluyum.
Dün 91,7 kg çıkmıştım. -500 gr görmek güzel.
Reglimin 3. günündeyim; sanırım ödem gitmeye başladı.
Eki Görüntüle 2100325
Merhabalar canım,Saol canim seninde gunun guzel gecsin o eksilerin gunden gune cogalacak insallah bugun bizim listede vardi bir dilim ekmek bize uymus oldun
Zamanla sana neler iyi geliyo hangisi sisiriyor ogrenirsin
ben anlamadım üç öğüm arpa yiyiyorum sanki kalçalarım fenaaaKarbonhidrati cok alirsan gobek tahili cok yersen kalca nedir bu kadinlarin cektigi
Canim nette dukan ekspress diye yazarsan bulursun o genel fikri veriyo bende kizlara onerilerde bulunuyorum biraz da kan grublarina gore hrrgun de ertesi gun neler yapmalari gerektigini paylasiyorumMerhabalar canım,
Teşekkürler.
Listenize nasıl ulaşabilirim?
Tamam canım.Canim nette dukan ekspress diye yazarsan bulursun o genel fikri veriyo bende kizlara onerilerde bulunuyorum biraz da kan grublarina gore hrrgun de ertesi gun neler yapmalari gerektigini paylasiyorum
Tozpembe zayifti ama basen icin diyet yapiyordu sende biliyosundurben anlamadım üç öğüm arpa yiyiyorum sanki kalçalarım fenaaa
tamam canım bugun hiç ekmek yemedim yemeyide düşünmüyorum direneceğim bakalım ara öğünde çiğ bademin zararı olmaz dimi sizin listenize uygun kendime nasıl uyarlarım bakıp yapacğım hazır listeye girmişken bitsin artık bu sefer çok uzadı bu işşşTozpembe zayifti ama basen icin diyet yapiyordu sende biliyosundur
Sen dukana biraz alis normal dukan yapmasan bile haftada 2 gun protein gunu yapmak ise yariyordu
Sporlarda alt bolgeye calisacaksin demekki eliptiginde var
Su khlardan artik miden bulansin 3 ay yeme bak neler oluyor
TööbbeeeeeEvet hatta Cumartesi 2. Seansa geldiğinizde konuşalım dediler. Eğer çok devam ederse tuvalet ihtiyacım. Paketin yarısını içecekmişim. Başıma birşey gelmez değil mi?? :)) Eyaptıklarına göre demek ki böyle uygulanıyor. Henüz ölen yok bende ölmem herhalde.
Aaaa iftira. Önce yapmıştım yazmayı unutmuşum.Alem olmazsam simdi @wendigo gelir mitivi ilimiyirim mitivisyin mitivisyinn diye tutturur maazallah.
Gece gece uyuyorum deyip sinsice gidip spor yapiyor yaa inanamiyorumSeni gidi fensinensisinsi
3,2lt içtim canım.su 4 çok değil mi canım ya herşeyin fazlası zarar
kalçadan daha çok kilo alan kadınlar glutenli ürünleri daha fazla tükettikleri için alt kısın daha fazla büyük oluyormuş ben gibi
tahıl dediğin şey kuru baklagiller, bulgur, tbe, buğday ya zaten. hepsinide yiyordukben anlamadım üç öğüm arpa yiyiyorum sanki kalçalarım fenaaa
Banucum hadi gözün aydın kombi halloldu nihayetSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün okadar yoğun bir gündü ki ne buralara bakabildim ( kendi takımımda dahil ) nede telefonuma
Çok şükür Kombi değişti ve peteklerim çalışıyor artık
Duyduk duymadık demeyin Oynakasi34 artık üşümüyorama hastalıktan kurtulamadım
Zaten iki gündür boğazlarım ağrıyordu sonunda bu sabah sıcağıda görünce vücut rahatladı sanırım ve grip olmuşum
Neyse bunada şükür kombi oldu ya çabucak toparlanırım yine
Bugünde sıkı bir şekilde beslenmeyi tutup baya bir temizlikle uğraşmam lazımadamlar kalabalık gelip işleri yetiştirdiler akşama kadar ama baya bir pislik çıkmış ( ben o arada kızımı arkadaşla gezmeye götürmüştüm )
Birazdan hemen Tülleri makineye atarak başlarım ama önce kahvaltımı yapacağım daha
Gerçi kızlara ( benim kızımla arkadaşın yeğenine ) Sinema sözü verdi arkadaşartık onlar hadi şu saatte buluşalım diyene kadar yapar sonra eve dönünce devam ederim inşallah
Yarın güzel olacak. Tartı Yüzün e gülecek monişimBanucum hadi gözün aydın kombi halloldu nihayet
Geçmiş olsun hasta olmuşsunben de biraz nane mollayım
Yarın inşallah güzel sonuçlar görürüz canım
Simdi kullanabilirsin ama duakn ekspress yaparken tam uy ki tam sonuc olsuntamam canım bugun hiç ekmek yemedim yemeyide düşünmüyorum direneceğim bakalım ara öğünde çiğ bademin zararı olmaz dimi sizin listenize uygun kendime nasıl uyarlarım bakıp yapacğım hazır listeye girmişken bitsin artık bu sefer çok uzadı bu işşşbu arda toz pembede kalça mı vardı ya incecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?