- 23 Ağustos 2012
- 14.734
- 38.974
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.001
Bir yerlerde yanlislik var cnm 40 kg verdiyor 38 kg kaliyor
Canim dukanda kasik hesabi yok yemekleri birer tabak ac kalmayacak sekilde yiyebilirsin bir kac marul degilde bir tabak yesil salata ye
Afiyet olsun cnm boyle devam ediyoruz..aferin sana o zaman sabah bende ekmek yemedim 1 haş. yumurta ile 4 parmak kadar hindi eti yedim hiç acıkmadım
Benimde butun yaglarim gobek cevremde birikmis canim. Ama sirtim ve kollarimin da incelmesini istiyorum. Kollarim kalin sirtim da iri geliyor gozume.@ıydznp canim sen iradelisin saglik kosullarin beslenme duzenin de uygun acaba tam dukanmi yapsan sen diyetisyene de gidiyorsun ama bilemedim programi daha duzenli oldugu icin daha iyi kilolar verebilirsin
Sendede kalca sorunu varsa bunu eritmek icin dukancilar 5-2 yapiyor
Ama o cok zor gelir dersen 1+1 secenegide var
Bir dukan testi yap bakalim nasil cikiyo
sadece ruh öküzü olalaım biz. Öküz gibi olmayalım tamam mı ortimevet oda benim gibi kalçalı ruk öküzüm benim
Bir yerlerde yanlislik var cnm 40 kg verdiyor 38 kg kaliyor
Canim suan yaptigin dukan zatenDukan benim hoşuma gitmiyor. sadece protein olmasından dolayı. Bilmediğim için de olabilir. Yapanları gördüm asla sebze yemiyorlardı. Birde bana diyetisyenim 3gün sebze 4gün protein detoksu vermişti. Dukan ekspres protein detoksuna uygun diye yaptım. C:tesi pazar sebze günüm ama çok kararsızım. Düşük kalori almamam gerektiğini konuştuk geçen gittiğimde. Ben aç kalmıyorum sevdim bu detoksvari beslenmeyi dediğim için 2 hafta daha yap o zaman dedi. Tabi benim arada böyle farklı diyet kaçamakları ve denemeler yaptığımı bilmiyor. Onların hepsini konuşacağım gidince. Testi salı günü yaptım. ekran alıntısını ekliyorum. Ben bundan pek bişey anlamadım.
İnan kız inan
Aleyküm selâm tatlım.
Hadi hayırlı olsun. Kışda yeni geldi sayılır. Çok yorma kendini. Birde fıtığın tutmasın. ALLAH korusun. Dikkat et. Perdeyi yıkamak değil asıl iş asmak. Sen asayim deme.
Kız eşeğiniz hayırlı olsun. çok sevimliymis
Cnm hadi gecmis olsun kombi isi bitmis insallah bir an once de toparlarsin
Banucum hadi gözün aydın kombi halloldu nihayet
Geçmiş olsun hasta olmuşsunben de biraz nane mollayım
Yarın inşallah güzel sonuçlar görürüz canım
Olamaz işte 40 diye bir kilo mu var mı en son ben ilkokul 5.sınıfta 40 kiloydum. o zamanda boyum 1.50ydine ideal kilon 40 mı?
Beni yok etmek istiyorBir yerlerde yanlislik var cnm 40 kg verdiyor 38 kg kaliyor
Ayyy ciddi mi@dennisgo 1. liğini,
@bluedolphin 3.lüğünü tebrik ederimaz veriyorum az veriyorum diyodun bak 3. olmuşsun :)
158 girdim kontrol de ettim amayok gayette ideal kilosu 40,80 yazıyo, boyu yanlış girdi heralde
Dukanin guzelligi canim protein orani yuksek olacak miktar yok ogun yok saat yok aslinda ama ben sizin kan gruplarinizi da dikkat alarak ogun belirledim ama bir tabak yesende bence ayni kilolari verecektin tekrar yaparken dene bakalim ozellkkle tek protein gununde ne kadar protein okadar odem atiyosunAnaaamm ben yemekleri hep 4-5 yk kasigi yedim. Keske normal yemek tabagini cok abartmadan doldursaydim.
Bundan sonra fazla yesem yani senin dedigin miktarlarda kilo vermem devam eder mi acaba? Yada boyle bir tabak falsn yeseydim yine 3 gunde 2 kilo gidermiydi bilemedim?
Peki sp gununde de mi etlerimiz yada tavuklarimiz 1 tabak olmali. Internette de bakiyorum aslinda da miktar yazmiyor. Kusurabakma canim cok soru soruyorum.
Afiyet olsun cnm boyle devam ediyoruz..
Benimde butun yaglarim gobek cevremde birikmis canim. Ama sirtim ve kollarimin da incelmesini istiyorum. Kollarim kalin sirtim da iri geliyor gozume.
onlar yanlış yapmışlar o zaman. hepsinin bağırsak sorunu var şimdiCanim suan yaptigin dukan zaten
Diyetisyenin 4 gun protein vermis ya dukandada bunu 4 gun protein 3 gun sebze protein yapabilirsin
Dukanda sebze yemiyorlarsa bence hata yapiyolarmis ki saglik problemleri olur
Dukanda sadece atak doneminde protein gunleri yapip odemi atarsin
Sonra seyir baslar ve birgun protein birgun sebze + protein beslenirsin
Sadece meyve guclendirmeye kadar yok
Ekmek yok yerine yulaf kepegi var gibi
Acaba boyunu 138 falanmi girdin yanlislikla tekrar yap cok merak ettimOlamaz işte 40 diye bir kilo mu var mı en son ben ilkokul 5.sınıfta 40 kiloydum. o zamanda boyum 1.50ydi
Ben 3 ay yaptim canim ve dogru beslenerek hic kabiz olmadimonlar yanlış yapmışlar o zaman. hepsinin bağırsak sorunu var şimdi
Seni 0 beden yapacak 32 giyeceksin fenami bi cimdik kalacaksinBeni yok etmek istiyor
Ayni kg gece bi fancynancy de yapmisti buralarda olsa paylasirdi gorurduk dogrusunuonlar yanlış yapmışlar o zaman. hepsinin bağırsak sorunu var şimdi
kontrol ettim doğruAcaba boyunu 138 falanmi girdin yanlislikla tekrar yap cok merak ettim
Tamam dukan zor diyet ama tam bir gobek dusmani cunku yag ve karbonhidrat kisitlamasi var o yuzden sonuclari mukemmel oluyor size ismini verdigim anne kaz da dukanla zayiflamis hala 55 li kilolardaAnaaamm ben yemekleri hep 4-5 yk kasigi yedim. Keske normal yemek tabagini cok abartmadan doldursaydim.
Bundan sonra fazla yesem yani senin dedigin miktarlarda kilo vermem devam eder mi acaba? Yada boyle bir tabak falsn yeseydim yine 3 gunde 2 kilo gidermiydi bilemedim?
Peki sp gununde de mi etlerimiz yada tavuklarimiz 1 tabak olmali. Internette de bakiyorum aslinda da miktar yazmiyor. Kusurabakma canim cok soru soruyorum.
Afiyet olsun cnm boyle devam ediyoruz..
Benimde butun yaglarim gobek cevremde birikmis canim. Ama sirtim ve kollarimin da incelmesini istiyorum. Kollarim kalin sirtim da iri geliyor gozume.
ele avuca sığmam Zeynep'le ortak giyiniriz artıkSeni 0 beden yapacak 32 giyeceksin fenami bi cimdik kalacaksin
Ellerine saglik bahar cim bir dahakine daha yuksek olacak emin olMerhaba 5. takımcım,
536. ve 553. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-41#post-54522168
Takım ortalamanız, 0,30% minimum değerin üstündedir. Bir sonraki analiz döneminde ortalamanızın yükselmesi temennisiyle tebrikler.
Gulden cim analiz sayfasina yazi yazmiyoruz sadece seabahar analizleri ekliyor bu arada tebrikler cnmAyyy ciddi miSenden öğrendim şimdi. Harikasın arkadaşım. Sağolasın paylaştığın için. İyi ki varsın. Bu çok büyük moral oldu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?