Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anaaamm ben yemekleri hep 4-5 yk kasigi yedim. Keske normal yemek tabagini cok abartmadan doldursaydim.
Bundan sonra fazla yesem yani senin dedigin miktarlarda kilo vermem devam eder mi acaba? Yada boyle bir tabak falsn yeseydim yine 3 gunde 2 kilo gidermiydi bilemedim?
Peki sp gununde de mi etlerimiz yada tavuklarimiz 1 tabak olmali. Internette de bakiyorum aslinda da miktar yazmiyor. Kusurabakma canim cok soru soruyorum.

Canim dukanda kasik hesabi yok yemekleri birer tabak ac kalmayacak sekilde yiyebilirsin bir kac marul degilde bir tabak yesil salata ye

aferin sana o zaman sabah bende ekmek yemedim 1 haş. yumurta ile 4 parmak kadar hindi eti yedim hiç acıkmadım
Afiyet olsun cnm boyle devam ediyoruz..

Benimde butun yaglarim gobek cevremde birikmis canim. Ama sirtim ve kollarimin da incelmesini istiyorum. Kollarim kalin sirtim da iri geliyor gozume.

Canim suan yaptigin dukan zaten
Diyetisyenin 4 gun protein vermis ya dukandada bunu 4 gun protein 3 gun sebze protein yapabilirsin
Dukanda sebze yemiyorlarsa bence hata yapiyolarmis ki saglik problemleri olur
Dukanda sadece atak doneminde protein gunleri yapip odemi atarsin
Sonra seyir baslar ve birgun protein birgun sebze + protein beslenirsin
Sadece meyve guclendirmeye kadar yok
Ekmek yok yerine yulaf kepegi var gibi

Sağ olasın canım Şükür büyük kız çok yardımcı oluyor dinlene dinlene yapıyoruz
Tüller tamam sağ olsun onları da büyük kızım astı zaten ha bire otur kız ben yaparım bak sonra oram ağrıyor buram ağrıyor deme bana diye birde fırça atıyor

Kız eşeğiniz hayırlı olsun. çok sevimliymis

Şimdilik öylede değişecek inşallah ben yoktum karar verilirken sonradan bir iki kişi memnun olmayınca rica ettikde Kazen gün içinde değiştireceğini söyledi sağ olsun

Cnm hadi gecmis olsun kombi isi bitmis insallah bir an once de toparlarsin

Sağ olasın canım kombi bitti ama bende bittim neyse yavaş yavaş yapıyoruz eşimde yarım saat arayla arayıp bak fazla abartma dinlen diyip duruyor

Banucum hadi gözün aydın kombi halloldu nihayet
Geçmiş olsun hasta olmuşsunben de biraz nane mollayım
Yarın inşallah güzel sonuçlar görürüz canım

Çok şükür Ayşem kombi tamam
Öyle çok halsizliğim yokda boğazlarım fena benimde temizlik bitince daha beter olurum artık

İnşallah sabah çok güzel rakamlar görürüz Sibelde

Dukanin guzelligi canim protein orani yuksek olacak miktar yok ogun yok saat yok aslinda ama ben sizin kan gruplarinizi da dikkat alarak ogun belirledim ama bir tabak yesende bence ayni kilolari verecektin tekrar yaparken dene bakalim ozellkkle tek protein gununde ne kadar protein okadar odem atiyosun

onlar yanlış yapmışlar o zaman. hepsinin bağırsak sorunu var şimdi

Tamam dukan zor diyet ama tam bir gobek dusmani cunku yag ve karbonhidrat kisitlamasi var o yuzden sonuclari mukemmel oluyor size ismini verdigim anne kaz da dukanla zayiflamis hala 55 li kilolarda

Ellerine saglik bahar cim bir dahakine daha yuksek olacak emin ol
Ayyy ciddi mi Senden öğrendim şimdi. Harikasın arkadaşım. Sağolasın paylaştığın için. İyi ki varsın. Bu çok büyük moral oldu bana.
Gulden cim analiz sayfasina yazi yazmiyoruz sadece seabahar analizleri ekliyor bu arada tebrikler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…