- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.981
Sebze protein gunlerine uyarkızlar karataycılar kuru domatesli yumurta yapıyorlar çok güzelmiş normal zamanda yapılabilir haberiniz olsun dukana uyuyormu kimedusa38
Darisi kiloyla basi dertte olan herkese artikdennisgo 1. liğini,
@bluedolphin 3.lüğünü tebrik ederimaz veriyorum az veriyorum diyodun bak 3. olmuşsun :)
Kuzum önce anlamadım ne birinciliğidennisgo 1. liğini,
@bluedolphin 3.lüğünü tebrik ederimaz veriyorum az veriyorum diyodun bak 3. olmuşsun :)
Bende tebrik ederim sende buyuk bir azim ve cabayla guzel kilolar verdin daha cok gelKuzum önce anlamadım ne birinciliğifancynancy bana ciddi fark atmıştı dedim. Sonra anladım. Beni mezuniyete götüren son kilolarım getirmiş meğerse :) teşekkür ederim. Cuma listeledesin daha iyilerini senden bekliyoruz artık :)
O zaman bana uyar deseneSebze protein gunlerine uyar
Biraz aldım şimdi onları veriyorum. Bu konuda kendimi kötü hissediyordum ama diyetisyen moral oldu yine bana. Sanırım evime noktayı koyarak, koruma öğrenerek döneceğim.. Güzel de olacak.Bende tebrik ederim sende buyuk bir azim ve cabayla guzel kilolar verdin daha cok gel
Alıştık artık senin birinciliklerine harikasın :)Kuzum önce anlamadım ne birinciliğifancynancy bana ciddi fark atmıştı dedim. Sonra anladım. Beni mezuniyete götüren son kilolarım getirmiş meğerse :) teşekkür ederim. Cuma listeledesin daha iyilerini senden bekliyoruz artık :)
Korumayi ogrenirken olur okadar tekrar verirsinBiraz aldım şimdi onları veriyorum. Bu konuda kendimi kötü hissediyordum ama diyetisyen moral oldu yine bana. Sanırım evime noktayı koyarak, koruma öğrenerek döneceğim.. Güzel de olacak.
Dukanda tahmininden daha cok secenek ve menu varO zaman bana uyar desene
İnşallah Ayşeciğim yaaa benide hizaya getir gerçekten yardıma ihtiyacım varDukanda tahmininden daha cok secenek ve menu var
Evet koruma öğrenirken olabilir ama yaşadıklarımı tecrübe ettim tekrarı olmayacak diye düşünüyor ve umuyorum :)Korumayi ogrenirken olur okadar tekrar verirsin
Bazi yiyecejler kiloluykende zayifkende zararli biz onlari yedigimiz her donemde kilo alabiliriz yedikten sonra hemen onlem alirsak arti olarak donmezEvet koruma öğrenirken olabilir ama yaşadıklarımı tecrübe ettim tekrarı olmayacak diye düşünüyor ve umuyorum :)
Dukan benim hoşuma gitmiyor. sadece protein olmasından dolayı. Bilmediğim için de olabilir. Yapanları gördüm asla sebze yemiyorlardı. Birde bana diyetisyenim 3gün sebze 4gün protein detoksu vermişti. Dukan ekspres protein detoksuna uygun diye yaptım. C:tesi pazar sebze günüm ama çok kararsızım. Düşük kalori almamam gerektiğini konuştuk geçen gittiğimde. Ben aç kalmıyorum sevdim bu detoksvari beslenmeyi dediğim için 2 hafta daha yap o zaman dedi. Tabi benim arada böyle farklı diyet kaçamakları ve denemeler yaptığımı bilmiyor. Onların hepsini konuşacağım gidince. Testi salı günü yaptım. ekran alıntısını ekliyorum. Ben bundan pek bişey anlamadım.@ıydznp canim sen iradelisin saglik kosullarin beslenme duzenin de uygun acaba tam dukanmi yapsan sen diyetisyene de gidiyorsun ama bilemedim programi daha duzenli oldugu icin daha iyi kilolar verebilirsin
Sendede kalca sorunu varsa bunu eritmek icin dukancilar 5-2 yapiyor
Ama o cok zor gelir dersen 1+1 secenegide var
Bir dukan testi yap bakalim nasil cikiyo
Dukan benim hoşuma gitmiyor. sadece protein olmasından dolayı. Bilmediğim için de olabilir. Yapanları gördüm asla sebze yemiyorlardı. Birde bana diyetisyenim 3gün sebze 4gün protein detoksu vermişti. Dukan ekspres protein detoksuna uygun diye yaptım. C:tesi pazar sebze günüm ama çok kararsızım. Düşük kalori almamam gerektiğini konuştuk geçen gittiğimde. Ben aç kalmıyorum sevdim bu detoksvari beslenmeyi dediğim için 2 hafta daha yap o zaman dedi. Tabi benim arada böyle farklı diyet kaçamakları ve denemeler yaptığımı bilmiyor. Onların hepsini konuşacağım gidince. Testi salı günü yaptım. ekran alıntısını ekliyorum. Ben bundan pek bişey anlamadım.
Canim bu test yanlis olmus 38 kg kaliyosun bitinceDukan benim hoşuma gitmiyor. sadece protein olmasından dolayı. Bilmediğim için de olabilir. Yapanları gördüm asla sebze yemiyorlardı. Birde bana diyetisyenim 3gün sebze 4gün protein detoksu vermişti. Dukan ekspres protein detoksuna uygun diye yaptım. C:tesi pazar sebze günüm ama çok kararsızım. Düşük kalori almamam gerektiğini konuştuk geçen gittiğimde. Ben aç kalmıyorum sevdim bu detoksvari beslenmeyi dediğim için 2 hafta daha yap o zaman dedi. Tabi benim arada böyle farklı diyet kaçamakları ve denemeler yaptığımı bilmiyor. Onların hepsini konuşacağım gidince. Testi salı günü yaptım. ekran alıntısını ekliyorum. Ben bundan pek bişey anlamadım.
Bir yerlerde yanlislik var cnm 40 kg verdiyor 38 kg kaliyorne ideal kilon 40 mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?