- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.021
TebriklerKuzum önce anlamadım ne birinciliği @fancynancy bana ciddi fark atmıştı dedim. Sonra anladım. Beni mezuniyete götüren son kilolarım getirmiş meğerse :) teşekkür ederim. Cuma listeledesin daha iyilerini senden bekliyoruz artık :)
Aynı anda yazmışız kaptanımGulden cim analiz sayfasina yazi yazmiyoruz sadece seabahar analizleri ekliyor bu arada tebrikler cnm
Ay pardon@bluedolphin canım 3.lugunu tebrik ederim yalnız analiz raporları başlığına yazmıyoruz, oraya sadece Bahar raporları ekliyor, aklında olsun canım :)
Ayy pardon@bluedolphin canım 3.lugunu tebrik ederim yalnız analiz raporları başlığına yazmıyoruz, oraya sadece Bahar raporları ekliyor, aklında olsun canım :)
ele avuca sığmam Zeynep'le ortak giyiniriz artık
şimdi yapıyorum ama sonuç çıkmıyor anlamadım neden?Evet ama iste bi hata olmus test yanlis cikmis cnm ferahta yapmisti o dogru
Canim birde diyet yapiyordum kismini es gecerekmi yapsan bugunku kilonla yeni diyete baslar gibişimdi yapıyorum ama sonuç çıkmıyor anlamadım neden?
yeniden yaptım testi. aynı şeyleri girdim indilizce siteden yaptım bu sefer oldu galibaCanim birde diyet yapiyordum kismini es gecerekmi yapsan bugunku kilonla yeni diyete baslar gibi
Olmus canim ama girdigin bilgilerden olacak sana uzun zaman vermis sonuca daha kisa surede ulasiyorsun aslindayeniden yaptım testi. aynı şeyleri girdim indilizce siteden yaptım bu sefer oldu galiba
Şimdi normal insan ölçülerine gelmişsin 40 neydi yahuyeniden yaptım testi. aynı şeyleri girdim indilizce siteden yaptım bu sefer oldu galiba
Aci biberi yiyebilirsin aslinda metobolizmayi hizlandiriyor tabi midene dokunmuyorsaArkadaşlar öğünlerimizin ve ara öğünlerimizin fotoğraflarını paylaşalım mı?
Biz squatgirl'de paylaşımda bulunuyoruz. Doğru porsiyonlar ve farklı öğün önerileri ile ilgili güzel geridönüşler oluyor.
Öğle yemeğimde 1 kase ezogelin çorbası, beyaz etten tavuk sote ve salata yedim. 1 bardak da ayran içtim.
Salatadaki mısırları ve acı biber turşularını yemedim.
Eki Görüntüle 2100525
Benim eltim de 158 boyunda 55 kg 2 cocugu var 27 yasinda s beden giyiyor sen kac yasindaydin cnmele avuca sığmam Zeynep'le ortak giyiniriz artık
Merhabalar Ayşeciğim,yeniden yaptım testi. aynı şeyleri girdim indilizce siteden yaptım bu sefer oldu galiba
Bilemedim canım. Yine ekpress mi yapsak acaba?Kizlar
Yavas yavas haftaya nasil bi diyet uygulayacagimizi planlayalim
Herkes. Uygun olabilecek listeleri yazsin uzerine konusalim ikinci grup ekspress yapacak
yeniden yaptım testi. aynı şeyleri girdim indilizce siteden yaptım bu sefer oldu galiba
Yasa gore hesapliyo canim yas aldikca degisiyor ama sen 65 e kadarda inebilirsin sonra 65-70 arasinda korursunMerhabalar Ayşeciğim,
İngilizce site daha doğru ölçüyor sanırım. Ben de merak edip oradaki Dukan testini yaptım. 42 yaşındayım, boyum 169 cm
İdeal kilomun 70,6 kg olduğunu söylüyor.
Eki Görüntüle 2100544 Eki Görüntüle 2100544
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?