Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yeniden yaptım testi. aynı şeyleri girdim indilizce siteden yaptım bu sefer oldu galiba
Olmus canim ama girdigin bilgilerden olacak sana uzun zaman vermis sonuca daha kisa surede ulasiyorsun aslinda
Seyir istedigin kiloya inene kadar devam ediyor sonra guclendirme ve koruma var
Senin hedefin kac 58 mi

Arkadaşlar öğünlerimizin ve ara öğünlerimizin fotoğraflarını paylaşalım mı?
Biz squatgirl'de paylaşımda bulunuyoruz. Doğru porsiyonlar ve farklı öğün önerileri ile ilgili güzel geridönüşler oluyor.
Öğle yemeğimde 1 kase ezogelin çorbası, beyaz etten tavuk sote ve salata yedim. 1 bardak da ayran içtim.
Salatadaki mısırları ve acı biber turşularını yemedim.

Aci biberi yiyebilirsin aslinda metobolizmayi hizlandiriyor tabi midene dokunmuyorsa
Sabah kh aldin
Oglende corba ile kh aldin
Aksam dayanamazsan o salatadan sadece bir kasik aliyosun aksam yemeginde ne var bilmiyorum ama yogurt yaninda sebze olabilir

yeniden yaptım testi. aynı şeyleri girdim indilizce siteden yaptım bu sefer oldu galiba
Merhabalar Ayşeciğim,
İngilizce site daha doğru ölçüyor sanırım. Ben de merak edip oradaki Dukan testini yaptım. 42 yaşındayım, boyum 169 cm
İdeal kilomun 70,6 kg olduğunu söylüyor.
Eğer başarıyla uygularsam Haziran'da ideal kilom olan 70,6 kg'a ulaşabilirmişim.

Kizlar
Yavas yavas haftaya nasil bi diyet uygulayacagimizi planlayalim
Herkes. Uygun olabilecek listeleri yazsin uzerine konusalim ikinci grup ekspress yapacak
Bilemedim canım. Yine ekpress mi yapsak acaba?
Keske her hafta iki kilo verebilsem ayda 8 kilo eder ve 7lere veda etmis olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…