- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.241
sok diyet mivalla senin şansına gben 2 yıl önce mördak hangi şok diyeti yaptı de tek tek sayayım o derece
Ben yatar. 500ip bitti. Sabaha güzel yer atacağım inşALLAH. Erken kalkmam lazım. Iyi geceler herkese bol eksiler
çorba diyeti diyelim de sen o kadar laftan buna mı takıldınsok diyet mikoskoca kaptan yardimcimiz yapmamistir oyle bisey yaa
helal ortime ALLAH rahatlık versin canımBen yatar. 500ip bitti. Sabaha güzel yer atacağım inşALLAH. Erken kalkmam lazım. Iyi geceler herkese bol eksiler
ŞşşttttOnun hafızası filde yok. Bil istedim
Analiz raporunda gercekler ortaya cikmis ve zaman makinesini icat ettigim anlasilmis. 550. Haftadan 533e dogru geriye kilo vermisimgben: 550. etap yarışma kayıt ve 533. etap bitiş kilosu alındı.
takımda o kadar arkadaşız neden sadece Ayşe ye ruh öküzüm diyorum var bir bildiğimŞşşttttgben bak takım arkadaşımsın diye söylüyorum aha bu Ayşe var ya o nilgüşle ruh öküzüyüz diyorlar ya aynen, bak kork ondan da. Adresinden aldırır adamı aman gözünü sevem bak aramızda kalsın ama. Benden duymadın.
Analiz raporunda gercekler ortaya cikmis ve zaman makinesini icat ettigim anlasilmis. 550. Haftadan 533e dogru geriye kilo vermisim
Sekerim neye takilcam diyet topigindeyiz unuttun galibaçorba diyeti diyelim de sen o kadar laftan buna mı takıldın
Takim diye girdik çete cikti vay arkadas.Şşşttttgben bak takım arkadaşımsın diye söylüyorum aha bu Ayşe var ya o nilgüşle ruh öküzüyüz diyorlar ya aynen, bak kork ondan da. Adresinden aldırır adamı aman gözünü sevem bak aramızda kalsın ama. Benden duymadın.
takımda o kadar arkadaşız neden sadece Ayşe ye ruh öküzüm diyorum var bir bildiğim
Ay gece gece ne geyik amaSekerim neye takilcam diyet topigindeyiz unuttun galiba
Takim diye girdik çete cikti vay arkadas.
Kazen bey bi bakar misiniz acaba
Bende artik takimin Hanimefendi kod adli uyesiyim. Eger uslu bir cocuk olursaniz kilo almaya basladiginiz zamana gidip kendinize yeme diyebilmeniz icin makinemi kullanabilirsiniznormali bizi bulmaz zaten hep bir dahi
O da bir şey mi ben hiç var olmamış gibiyimAnaliz raporunda gercekler ortaya cikmis ve zaman makinesini icat ettigim anlasilmis. 550. Haftadan 533e dogru geriye kilo vermisim
Canim bugun hic nstegramda gezerken ayca kaya yapmis galiba tam bugday unundan onu gordum odul gununde yapacaksan olabilir ama ben bisure odul olmasin derimLahmacun yiyebilirmiyiz canim?gben 'in gonderdigi fotografi gorunce aklima geldi?
Normaaalll, bende dün 79 küsür bişiy çıkıyordum. Gece tartılmak cıısssŞu an 1 kilo fazlayim!!
Ama erken tartilmissin ozlemcim simdi sakin ol ve o tartidan in.Şu an 1 kilo fazlayim!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?