Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hangi konsolda bu? Bende aliyim eve bir oyun seysi diyordum esim gelince sevinir, futbol araba yarisi vs onlar da yukleniyor sanirim diig mi?
Ne istersen yuklenir tatlim.FiFA,NBA,dovus oyunlari,araba yarislari say say bitmez.Konsolun adi X-box camerasi var televizyonun uzerine takmisiz. Degisik degisik bir suru oyun var hem kamera ile oynanAn hem kollarla oynanan.

benim 40 tane falan şimdi soğuk diye günde 10-12 tane alıyorum ama havalar ısınınca 18-20 buluyor ama bakkal yumurtası ile kıyaslanamaz bile
Ay ben 1 tane alip kedi niyetine bakiyim demistim 40 tavugu ben eve bile sigdiramam
Kesinlikle yaaa o kokusu bile sahane pisincee. Yazin koyden alabiliyorum ama kisin gitme imkanim olmuyor.
pehh ben listedeyken toz attırıyordum tozzz
Gorucez
gben benden de fena çıktı
Sen ne kadar yiyodun

Eki Görüntüle 2100770
Sayin Mösyö Dukan,
Hayatimin diyetini yazmis oldugunuz icin tesekkur ederim.
Yedigim her kebap caniniza degsin insaallah.
Sevgiler

Kolestrol ilaci icmeye baslayacagim gunler cok uzak degil
ALLAH korusun canım. Abartmadan yersen bisey olmaz inşALLAH
pehh ben listedeyken toz attırıyordum tozzz
Göricigiz
gben benden de fena çıktı
Siz çapınıza göre yemiyorsunuz ki. Sınırları zorlamayı seviyorsunuz. Şöyle pantolonun üst düğmesini açmadan doyduğunu anlamayanlardan

Evet canim just dance ve dance central.. Cok eglencelii dimi Uzun suredir kullanmamistim. Yeni guncel oyunlari yuklemek lazim just dance 2015 bizimki.
Mert'i de oynatin o da yapabildigi kadar dans etsin.
Azıcık yapıyor sonra ya bacaklarıma sarılıyor ya da kucak isteyip sukoyveriyor. Ama hatırlattığın iyi oldu yaaa, yine de yapmaya çalışacağım.

Ay ben 1 tane alip kedi niyetine bakiyim demistim 40 tavugu ben eve bile sigdiramam
Kesinlikle yaaa o kokusu bile sahane pisincee. Yazin koyden alabiliyorum ama kisin gitme imkanim olmuyor.

Gorucez

Sen ne kadar yiyodun
görelim bakalım

canım bu saatte pankek dolu resim paylaşınca tabi karıştırırız senide dukan amcadan çok pankeke baktım
Bunu aklimda tutayim arada gece gunduz dinlemeden foto paylasiyim nefsini sinayalim boylece irade kazanirsin canim arkadasim
Beli lastikli guzel pantolon yaptilar da biz mi almadik
Bir hafiflik olacak o kesin de eğlenerek hafifletmeye bakalım :)
Birliktee hafiflemeye
benim çiftliğim var inekler koyunlar tavuklar evde bakmıyorum tabiki
Boyle cumle icinde kullaninca cok havali ya bende mi ciftlik alsam superr
Ciftligim var
Bak nickime de yakisti
Geyik bir yana bayildim sen bizden cok daha fazla avantajlisin tabi tozunu attirirsin listelerinn. Cok guzel citirlasacaksin arkadasim eminim

çiftliğim var mı havalı karda kışta her gün gitte havayı görürsün

Hangi konsolda bu? Bende aliyim eve bir oyun seysi diyordum esim gelince sevinir, futbol araba yarisi vs onlar da yukleniyor sanirim diig mi?
Bizde Apple TV ye yükledik, ordan oynuyoruz canım.

benim çiftliğim var inekler koyunlar tavuklar evde bakmıyorum tabiki
gben hatun organik yumurta satıyor çevre illere, ilçelere, çiftliği var hanımın. Hanım ağa o hanım ağa ,
Senln benim 3-5 tavuk bakmamıza benzer mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…