- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.221
yok ben ist geldim kibar ağayım yapmamBir yerde denk getirtip topuguma siktirtmasa bari
Ciftligi olanin soforu bahcivani hayvan bakicilari olmuyor mu ben oyle biliyorum dizilerdençiftliğim var mı havalı karda kışta her gün gitte havayı görürsün
Bilmiyorum canim ..bizde de var ps 4 ondada oluyormu kaldırdık oyle duruyor
hahaha alemsinBizde Apple TV ye yükledik, ordan oynuyoruz canım.
gben hatun organik yumurta satıyor çevre illere, ilçelere, çiftliği var hanımın. Hanım ağa o hanım ağa ,
Senln benim 3-5 tavuk bakmamıza benzer mi
hehh işte onlar dizilerde hergün tavukların ineklerin yemlerini veriyoruz bir tek koyunların çobanı varCiftligi olanin soforu bahcivani hayvan bakicilari olmuyor mu ben oyle biliyorum dizilerden
Yaaa izmire gonderiyor musunuz eve gecince alabilirimmm marka soylesen ifsa olur musunBizde Apple TV ye yükledik, ordan oynuyoruz canım.
gben hatun organik yumurta satıyor çevre illere, ilçelere, çiftliği var hanımın. Hanım ağa o hanım ağa ,
Senln benim 3-5 tavuk bakmamıza benzer mi
Ayyy arka tarafları donuyor kuzum, kıyamam yaaaaçiftliğim var mı havalı karda kışta her gün gitte havayı görürsün
donmamııııı nerelerim donuyorAyyy arka tarafları donuyor kuzum, kıyamam yaaaa
yok kız sadece burada oturanlara satıyoruzYaaa izmire gonderiyor musunuz eve gecince alabilirimmm marka soylesen ifsa olur musun
Ahahahaaaa çok güldüm yaaaaBeli lastikli guzel pantolon yaptilar da biz mi almadik
Onda fil hafızası var bebeyim, çok yanlış yaptın.Koskoca hanimagaya gorucez falan dedim ya inanamiyoriminsaallah unutur.
unutmam unutturmam
Ahahahaaaa çok güldüm yaaaa
Onda fil hafızası var bebeyim, çok yanlış yaptın.Takımın kara kutusu olur kendisi. Çok organik ondan oluyor
Ahahahaaaa çok güldüm yaaaa
Onda fil hafızası var bebeyim, çok yanlış yaptın.Takımın kara kutusu olur kendisi. Çok organik ondan oluyor
unutmam unutturmam
Tamam beybi, beter böceğim uyusun bende yatıcam.hadi kızlar sabaha bol eksiler bende yatıyorum sizde çok durmayın ki sabaha odem olmasın
valla senin şansına gben 2 yıl önce mördak hangi şok diyeti yaptı de tek tek sayayım o derece
Benim yeme kapasitemi gorunce kacti mi dersinYaw hocamız nerelerde acaba?medusa38 bizi terketmeeeee sakınnnn valla seni bekliyorum yarınki menü programı için. Ay yoksa yayınladın da ben mi kaçırdım?
hadi kızlar sabaha bol eksiler bende yatıyorum sizde çok durmayın ki sabaha odem olmasın
Onun hafızası filde yok. Bil istedimKoskoca hanimagaya gorucez falan dedim ya inanamiyoriminsaallah unutur.
Bir yerde denk getirtip topuguma siktirtmasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?