Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Daha diyetin sonu bile gelmedi bsslamis kekler ekler

Bu saatte yapilir mi be kardesim bu saatte misir patlatti. Yiyiyor hainnn az oncede 1 tabak kestane yedi. Kahvaltida 1 ekmek aksam da bire yakin yemisti. Daha yazmadiklarim var.

Bu saatte yapilir mi be kardesim bu saatte misir patlatti. Yiyiyor hainnn az oncede 1 tabak kestane yedi. Kahvaltida 1 ekmek aksam da bire yakin yemisti. Daha yazmadiklarim var.
Kolay gelsin sana bebeyim bugün bana da çok eziyet ettiler, komşumda içtim kahvemi kocaman kare çok sütlü bir çiklat paketi koyıverdiler önüme ama ne yaptım, yemedim. Aferin bana, kendimi çok takdir ettim

Kolay gelsin sana bebeyim bütün bana da çok eziyet ettiler, komşumda içtim kahvemi kocaman kare çok sütlü bir çiklat paketi koyıverdiler önüme ama ne yaptım, yemedim. Aferin bana, kendimi çok takdir ettim
Aferin olacak boyle sinavlar cnm tabiiki hepsini gececz

Kolay gelsin sana bebeyim bütün bana da çok eziyet ettiler, komşumda içtim kahvemi kocaman kare çok sütlü bir çiklat paketi koyıverdiler önüme ama ne yaptım, yemedim. Aferin bana, kendimi çok takdir ettim
Bizimkiler de yedi aynilarindan hepsinden uf yia. Medusacim acaba misir kestane ve cikolatanin serbest oldugu bi diyet var mi biz ucumuz onu mu yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…