- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.261
Daha diyetin sonu bile gelmedi bsslamis kekler eklerKahvaltı
2 ad Kızarmış tambuğday ekmeği
2 kızarmış yumurta çok az yağla
Labne
Kuşburnu
Ara
Türk kahvesi
2 ısırık kek (vallahi bugün yemediklerim yediklerimden çoktur. Annem ekler yapıp getirmiş yaaaa, inanamıyorum. Yap desem yapmazneyse çocuklara yedirip parmaklarımı yaladım sayılmaz di mi hocam )
Öğlen
Yokdışarıda milyon tane işim varken fırsat kalmadı ama işin enteresan yanı da acıkmadım. Ama market alışverişi yaparken Polonez in hindi fümesini aldım aç bitir 60.gr onu yedim eve dönerken öğle yemeği niyetine.
Ara
Türk kahvesi
1,5 yk yoğurt
1 yk chia
1 Amasya elması
Akşam (geç oldu yine, 20:30 da bitti yemek işi)
Et döner (pratik olsun diye aldım)
Yumurta ile az yağda kızartılmış karnıbahar, üzeri yoğurt ve pul biberli.
1 bardak ayran
Su: 2 lt + 800-900 ml kadar dukan bira
Spor: şimdi eliptik yapıyorum. 40 dk yeter herhalde.
Sana da Gorunmez kod adini veriyorum gizli isler senden sorulsunO da bir şey mi ben hiç var olmamış gibiyimiznim mi denk geldi nedir, adım geçmiyor bile
Ay valla yemedimmm hocam. Sadece iki ısırık kek başka yokDaha diyetin sonu bile gelmedi bsslamis kekler ekler
Daha diyetin sonu bile gelmedi bsslamis kekler ekler
Ahahaaa niye öyle oldum ki?Sana da Gorunmez kod adini veriyorum gizli isler senden sorulsun
AhahahaaaaaAma erken tartilmissin ozlemcim simdi sakin ol ve o tartidan in.
Daha cuma olmadi 1 saat sonra tartilcaksin o arada verirsin bence
Ay öyle mi yapsaydım ama gerçekten ısırıkcıktı o zaman
fensinensisinsim bak isirik yazdin oyle degil,
2 isirikcik yazicaktin o cik eki herseyi degistiriyor. O zaman goze batmazdi
Sarjim bitmisti yeni geldimYaw hocamız nerelerde acaba?medusa38 bizi terketmeeeee sakınnnn valla seni bekliyorum yarınki menü programı için. Ay yoksa yayınladın da ben mi kaçırdım?
Aaaaayyy bana sinsi mi dedin sen arada kaynataraktan acaaabaaaaa
fensinensisinsim bak isirik yazdin oyle degil,
2 isirikcik yazicaktin o cik eki herseyi degistiriyor. O zaman goze batmazdi
koskoca analiz raporinda adin bile gecmiyorAhahaaa niye öyle oldum ki?Çok secret mi görünüyorum ordan
Kolay gelsin sana bebeyim bugün bana da çok eziyet ettiler, komşumda içtim kahvemi kocaman kare çok sütlü bir çiklat paketi koyıverdiler önümeBu saatte yapilir mi be kardesim bu saatte misir patlatti. Yiyiyor hainnn az oncede 1 tabak kestane yedi. Kahvaltida 1 ekmek aksam da bire yakin yemisti. Daha yazmadiklarim var.
Aferin olacak boyle sinavlar cnm tabiiki hepsini gececzKolay gelsin sana bebeyim bütün bana da çok eziyet ettiler, komşumda içtim kahvemi kocaman kare çok sütlü bir çiklat paketi koyıverdiler önümeama ne yaptım, yemedim. Aferin bana, kendimi çok takdir ettim
Bu saatte yapilir mi be kardesim bu saatte misir patlatti. Yiyiyor hainnn az oncede 1 tabak kestane yedi. Kahvaltida 1 ekmek aksam da bire yakin yemisti. Daha yazmadiklarim var.
Bizimkiler de yedi aynilarindan hepsinden uf yia. Medusacim acaba misir kestane ve cikolatanin serbest oldugu bi diyet var mi biz ucumuz onu mu yapsakKolay gelsin sana bebeyim bütün bana da çok eziyet ettiler, komşumda içtim kahvemi kocaman kare çok sütlü bir çiklat paketi koyıverdiler önümeama ne yaptım, yemedim. Aferin bana, kendimi çok takdir ettim
O kadar harfin icinde nasil da secti gozun hemen onuAaaaayyy bana sinsi mi dedin sen arada kaynataraktan acaaabaaaaaGben ne olaki zaten Allasen
DimiO kadar harfin icinde nasil da secti gozun hemen onuNapiyim bizi burda oyalarken gidip spor yapiyosun bak hissetmisim de yazmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?