- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.281
Canim zaten nilgun yazmaya basladi menu artik hep yazacakSende haklısın
Usine gelmedi demiyor da
Kaptanım şu kurallara izinden dönüp listeye girmek isteyen arkadaşlar için, özellikle 1yildan fazla izinde olan arkadaşlar için menü paylaşım zorunluluğu mu koysak1 hafta deneme suresi de olabilir
Cnm hayirdir neden sordun bi izne ayrilip hic ugramayanlar var bir de burdaki izinliler
Sarjim bitmisti yeni geldim
Hayaller çiklat, kestane hayatlar saf protein+sebze diycik hocamız.Bizimkiler de yedi aynilarindan hepsinden uf yia. Medusacim acaba misir kestane ve cikolatanin serbest oldugu bi diyet var mi biz ucumuz onu mu yapsak
Size laf yetiştirirken eliptik yapmak daha eğlenceli napimmmm, zaman daha çabuk geçiyorO kadar harfin icinde nasil da secti gozun hemen onuNapiyim bizi burda oyalarken gidip spor yapiyosun bak hissetmisim de yazmisim
Aaaa yapar muydun orticim?Dimiinsan bir haber verir spor yapiyorum eslik etmek isteyen var mı diye..
Aboovvvv, süper ötesi gerçekten. Bende istiyorum.Evet kizlar yarin 5. Gun
Bugunku yediklerinize yagli beyaz peynir ekleniyor yarin
Sporumuzuda bugunden biraz daha fazla yapiyoruz tabiiki
Alta annekazin dukan degisimini ekledim Eki Görüntüle 2100827
HosbuldumHoşgeldinnnnn
Benim ogrenciler yetisti arkadan onlarda cevap verirSize laf yetiştirirken eliptik yapmak daha eğlenceli napimmmm, zaman daha çabuk geçiyor
Yapardim valla oyle bos bos oturmus dizi izliyorum birinin kalk yap demesini bekler gibi bir halim vardi sanki.Aaaa yapar muydun orticim?
Beni soruyor o kaptanımCanim zaten nilgun yazmaya basladi menu artik hep yazacak
Cnm hayirdir neden sordun bi izne ayrilip hic ugramayanlar var bir de burdaki izinliler
Biz sisko kalalim istiyoDimiinsan bir haber verir spor yapiyorum eslik etmek isteyen var mı diye..
Dukanin gobegi yok ettigine kanitAboovvvv, süper ötesi gerçekten. Bende istiyorum.
TamammmdırHosbuldum
Yarinki listede
Protein
Sebze
İki dilim tam bugday ekmegi ben bir yeyin dedim ama ac kaliyosunuz galiba aksama kalmasin
Meyve 2adet
40 gr yagli peynir
Bugunden daha fazla olacak sekilde spor
Baska seyler olursa yarin gun icinde konusuruz
Yarın birlikte yapalım o zaman canım.Yapardim valla oyle bos bos oturmus dizi izliyorum birinin kalk yap demesini bekler gibi bir halim vardi sanki.
Sen şişkoysan bende elvis presley im o zaman. Kilon kadar konuş kızBiz sisko kalalim istiyo
En istediğim yine bi kot bi tisort giyip guzel olabilmekk fit durabilmekkEvet kizlar yarin 5. Gun
Bugunku yediklerinize yagli beyaz peynir ekleniyor yarin
Sporumuzuda bugunden biraz daha fazla yapiyoruz tabiiki
Alta annekazin dukan degisimini ekledim Eki Görüntüle 2100827
Kaptanım sayıyı merak etmiştimCanim zaten nilgun yazmaya basladi menu artik hep yazacak
Bizi amaçlarına uygun kullanıp atıyorSize laf yetiştirirken eliptik yapmak daha eğlenceli napimmmm, zaman daha çabuk geçiyor
Ama ısırıkcık olabilirDukanin gobegi yok ettigine kanit
Ama sonuna kadar pes etmeden yapmak lazim iyi dusun oyle karar veririm isirik bile olsa kacamak olmayacak ona gore
O kadar net olmak lazım yani.Dukanin gobegi yok ettigine kanit
Ama sonuna kadar pes etmeden yapmak lazim iyi dusun oyle karar veririm isirik bile olsa kacamak olmayacak ona gore
Insallah canim dans ettim diye cok onemsemedim zaten. Yarin ayni zamanda musait olursak karsilikli yapariz.Yarın birlikte yapalım o zaman canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?