- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.321
Anladım bakalım kendimce eklemeler yaparım o zaman ilk 3 gün.Dukan sana 2-3 ogun yap demez izinli sınırli izinli ve yasak gidalar listesi vardir
Sen kendi durumuna gore 2 veya 3 veya 6 ogun yapabilirsin yani aralarla birlikte hepsinde oturup et yemiyosun tabi
Ornegini dukan ekspress yaparken ayrintili goreceksin bizim listedeki 3-4-5-6 .gunler emzirn annelere uygun onu demek istedim
Makul olculerde yemek lazim her diyette oldugu gibi lutfen duakn amcanin iyi niyetini suistimal etmeyelim
Evet onu okumuştum, diskalifiye olanlar için konuyu görünce belki izinde olanlar için de vardır diye sormuştum ama demek daha derinlerde saklanıyor bilgilerBende nilgunu anladiydim yanlis anlamisim
Canim tum takimlarda toplan 600 uye var acikcasi uye uzunca bi sure ugramazsa siliyoruz bilgileri ama seabaharda son 10 yil yani bu yarismanin basindan beri olan butun uyelerin bilgileri var
Hadi artik fazla gec olmasin yatin uykusuzlyk odem yapar biliyorsunuz sabah guzel sonuclar bekliyorum sizden
Bir daha düşündüm de güllaç olmasın sen karar ver ne ekleyeceğime sayın hocamDukan sana 2-3 ogun yap demez izinli sınırli izinli ve yasak gidalar listesi vardir
Sen kendi durumuna gore 2 veya 3 veya 6 ogun yapabilirsin yani aralarla birlikte hepsinde oturup et yemiyosun tabi
Ornegini dukan ekspress yaparken ayrintili goreceksin bizim listedeki 3-4-5-6 .gunler emzirn annelere uygun onu demek istedim
Makul olculerde yemek lazim her diyette oldugu gibi lutfen duakn amcanin iyi niyetini suistimal etmeyelim
Di miCok sakıncali. Kıpırdamadan bol bol tatlı ye süt olsun yarasın. Maazallah spor yaparsan laktik asit birikir sütten geçer cocuk ictigi gibi yorulup serilir kalır
Bende yatıyorum. Oğlum uyudu. 5tr kalkarız artık. Alışkanlık yaptı nasılsa çocuk. Şeymacığımla sohbet ederiz artık napalım, ayşeciğimizi işe uğurlarız, nülgüşü kaldırır ineklerine yollarız
Ama uyursak daha güzel olur tabiiiii. Öpüyorum kızlar. İyi geceleeerrr, kaptanımda kızdı zati, ben kaçar
yaaa gitmeseymissin keskee. acliktan uyuyamiyorumKimsecikler kalmamış ben gelene kadar haliyle
Çok yorgunum ve deli gibi uykum varinşallah uyuyabilirim uykum kaçmazda.yarın tartı ve sibel günü
Yatayım , yarın koşturmalı bir gün beni bekliyor
BenŞşşttttgben bak takım arkadaşımsın diye söylüyorum aha bu Ayşe var ya o nilgüşle ruh öküzüyüz diyorlar ya aynen, bak kork ondan da. Adresinden aldırır adamı aman gözünü sevem bak aramızda kalsın ama. Benden duymadın.
takımda o kadar arkadaşız neden sadece Ayşe ye ruh öküzüm diyorum var bir bildiğim
Sekerim neye takilcam diyet topigindeyiz unuttun galiba
Takim diye girdik çete cikti vay arkadas.
Kazen bey bi bakar misiniz acaba
O an saat gece 11 sabaha bak senŞu an 1 kilo fazlayim!!
Ödül yeşil çay Aysecigim. Hepsine tembihledim ben. Ne kadar söz dinlerler bilemiyorumCanim bugun hic nstegramda gezerken ayca kaya yapmis galiba tam bugday unundan onu gordum odul gununde yapacaksan olabilir ama ben bisure odul olmasin derim
1 kaşık pilav=500gr. Sana bisey hatırlatıyor mu? Kaşık dolu bile değildi üstelikAy valla yemedimmm hocam. Sadece iki ısırık kek başka yok
Semer koysaydın önüne. "Bak bu da var. Bunu da ye" deseydinBu saatte yapilir mi be kardesim bu saatte misir patlatti. Yiyiyor hainnn az oncede 1 tabak kestane yedi. Kahvaltida 1 ekmek aksam da bire yakin yemisti. Daha yazmadiklarim var.
Herşeyden istedigin kadar ye avuç avuç ye bardak bardak iç olurmu yaaa.... hele nilgune. Iyi az almışKaratay herkese yaramiyor bizim nilsub bi ara niyetlendi 2 kilo almisti geri birakti
O işler öyle olsaydı hepimiz 36-34beden arası gidip geliyorduk bebemAllahımmm yarın en azından 500 gr vermiş oluyum da kendi imzamda kendim rezil olmiyim ya
Rabbim sen yardım et ben uyurken ödem attır kalori yaktır şunların diline düşürme yaaa Rabbim
Günaydın herkese hayırlı sabahlar bol bol eksiler
Günaydın kızlar.Günaydın
Ne konusmussunuz gece yaa valla hepsini okuyamadım şöyle bi üstünden geçtim
Hadi bakalım tartı yüzümüzü güldürsün. Listeyi bilgisayar başına geçince atarım, malum cenenizden arada kaynar diye koymadım
Ben şahsen burada takılmaya devam edenlerin bilgilerini tutuyorum ama izne ayrılıp sırra kadem basanlarınkini siliyorum :) geri dönerse sonuç listelerinde var zaten bilgileri
5te baya fosur fosur uyuyordum ben FerahcımBende yatıyorum. Oğlum uyudu. 5tr kalkarız artık. Alışkanlık yaptı nasılsa çocuk. Şeymacığımla sohbet ederiz artık napalım, ayşeciğimizi işe uğurlarız, nülgüşü kaldırır ineklerine yollarız
Ama uyursak daha güzel olur tabiiiii. Öpüyorum kızlar. İyi geceleeerrr, kaptanımda kızdı zati, ben kaçar
Süper süper süper
Tamam canım ama artık eksi gelinecek bundan sonraBende tartıldım 83.2 neyse moral bozmak yokmorordek bu şekilde canım listeye eklersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?