- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.301
Yoldan cikarma kizlariEn istediğim yine bi kot bi tisort giyip guzel olabilmekk fit durabilmekk
Kaptanım sayıyı merak etmiştim
Bizi amaçlarına uygun kullanıp atıyor
Ama ısırıkcık olabilirişte gördün mü fensinensisinsim ısırık yiyemezsin ama ısırıkcık
Yarışmada beni geçmek istiyorSen şişkoysan bende elvis presley im o zaman. Kilon kadar konuş kız
Ben şu karatayı da dukanı da iyi bir araştırıyım en çok hangisinde ne yiyebiliyorum, ona gore niyet aldım başlayacağım birine. Bir de kuşhan yazmıştınız ama kuşlardan korkuyorum önyargılıyımO kadar net olmak lazım yani.
Ben yakalandım siz kaçınYoldan cikarma kizlari
Karatay herkese yaramiyor bizim nilsub bi ara niyetlendi 2 kilo almisti geri biraktiYarışmada beni geçmek istiyor
Ben şu karatayı da dukanı da iyi bir araştırıyım en çok hangisinde ne yiyebiliyorum, ona gore niyet aldım başlayacağım birine. Bir de kuşhan yazmıştınız ama kuşlardan korkuyorum önyargılıyım
Tamam ortim.Insallah canim dans ettim diye cok onemsemedim zaten. Yarin ayni zamanda musait olursak karsilikli yapariz.
Ne alakası var ya
O zaman dukandır aranan kanKaratay herkese yaramiyor bizim nilsub bi ara niyetlendi 2 kilo almisti geri birakti
Ben zamaninda karatay in da dukanin da kitabini aldimYarışmada beni geçmek istiyor
Ben şu karatayı da dukanı da iyi bir araştırıyım en çok hangisinde ne yiyebiliyorum, ona gore niyet aldım başlayacağım birine. Bir de kuşhan yazmıştınız ama kuşlardan korkuyorum önyargılıyım
Dukan bira sende kafa yapıyo kesinBen yakalandım siz kaçın
Ya bu smiley negzel ya, sanki durduğum yerde spor yapıyorum hissi veriyor
Emziren anne dukani dukan guclendirmesine benzer yani ekspressin3- 4-5-6.gunleri gibi fazla protein alman senin icin sakincali olabilir donusumlu bugunleri yap senO zaman dukandır aranan kan
Evet hocam farkettim bende
Allahımmm yarın en azından 500 gr vermiş oluyum da kendi imzamda kendim rezil olmiyim ya
Rabbim sen yardım et ben uyurken ödem attır kalori yaktır şunların diline düşürme yaaa Rabbim
Ogun bagimliligi yok derken su saatte kuzu kesip yiyebiliyor muyuz mesela?Ben zamaninda karatay in da dukanin da kitabini aldim
İkisindede karbonhidrat kisitlamasi var
Dukanda meyve uzun bi sure yok karatayda da
Dukanda kuruyemis yok karatay da var
Dukanda ogun bagimliligi yok karatay 2 ogun diyor
Dukan yaglari kisitlar karatay bazi yaglara izin verir zeytinyagi ve tereyag
Dukanda zeytin yok karatayda bobol var
Dukanda hizli karatayda daha yavas verirsin gibi uzar gider
İcemiyorum ki yesil caydan oturu. Keske icebilseydim adı bira en azındanDukan bira sende kafa yapıyo kesin
Medusam anlamadımEmziren anne dukani dukan guclendirmesine benzer yani ekspressin3- 4-5-6.gunleri gibi fazla protein alman senin icin sakincali olabilir donusumlu bugunleri yap sen
Bende emziriyorum, sıkıntı olmaz di mi? Benimki koca eşek artık geçi. 25 aylıkEmziren anne dukani dukan guclendirmesine benzer yani ekspressin3- 4-5-6.gunleri gibi fazla protein alman senin icin sakincali olabilir donusumlu bugunleri yap sen
Dukan sana 2-3 ogun yap demez izinli sınırli izinli ve yasak gidalar listesi vardirOgun bagimliligi yok derken su saatte kuzu kesip yiyebiliyor muyuz mesela?
İcemiyorum ki yesil caydan oturu. Keske icebilseydim adı bira en azından
Medusam anlamadım
Sen birakmayi dusundugun icin ve yemek yedigi icin buyuk oldugu icin daha farkli bi durum tabiiBende emziriyorum, sıkıntı olmaz di mi? Benimki koca eşek artık geçi. 25 aylık
Bende nilgunu anladiydim yanlis anlamisimBeni soruyor o kaptanım
Canim tum takimlarda toplan 600 uye var acikcasi uye uzunca bi sure ugramazsa siliyoruz bilgileri ama seabaharda son 10 yil yani bu yarismanin basindan beri olan butun uyelerin bilgileri varEn istediğim yine bi kot bi tisort giyip guzel olabilmekk fit durabilmekk
Kaptanım sayıyı merak etmiştim
Bizi amaçlarına uygun kullanıp atıyor
Ama ısırıkcık olabilirişte gördün mü fensinensisinsim ısırık yiyemezsin ama ısırıkcık
Cok sakıncali. Kıpırdamadan bol bol tatlı ye süt olsun yarasın. Maazallah spor yaparsan laktik asit birikir sütten geçer cocuk ictigi gibi yorulup serilir kalırBende emziriyorum, sıkıntı olmaz di mi? Benimki koca eşek artık geçi. 25 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?