- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.801
Afiyet olsun. Yağ yaksın yağlar yok olsun ruh öküzümdışardan geldim bir demlik çay yaptım gelin çay içelim
Ah keşke öyle bi hakkım olsa yakana yapışırdım merak etme. Ama benimde vermem gereken bi 16 kilo kaldı. Ay bu 20miydi en son bak gün geçtik ve azalıyor mutlu oluyorum. Hadi sende ver sende mutlu olevet yaa oyle bi al bi ver olmuyomuş. Gecektwn bu sefer cok sorumlu hissediyorum kendimi esimde ise gitti oglumda rahat birakiyo telefonumu sagolsun bende buraya odaklandigim icin buralardayim hem temizlik yapiyorum hem aklim burda
yok canim ac gezmek en büyük yanlismis simdi daha dikkatliyim. Sabah kahvaltimi yaptim sporumu yaptim arada yesil cayimi ve 1 hurma 1 kuru kayisimi yedim. Sözümü tutucam bu hafta sinirlenme senhatta sen bu hafta verme sinin yerinede vereyim ben
Supersin canim.yok ya ne kaçamağı geberdim dışarıdan geldim ama cısslara dönüp bakmadım bile
oh misss sana da afiyet olsunAfiyet olsun bende simdi yesil cayimi demledim hem dinleniyorum hemde cay içiyorum
eve gelince çok acıkmıştım bana göre yemek yoktu dondurucudan menemen çıkarmıştım onu pişirene kadar hindi füme yedim 60 gr olanlardan sonra menemen çay ohh mis kendimle gurur duyuyorum merkeze gidipte çozutmadan ilk defa geldimAferin kız sana
gel bacım gel biraz uzandım kalktım kahve yaptım onu içek beraberAfiyet olsun. Yağ yaksın yağlar yok olsun ruh öküzüm
heyt be eski toprağız biz listede toz atıyodum tozzzSupersin canim.
Ah keşke öyle bi hakkım olsa yakana yapışırdım merak etme. Ama benimde vermem gereken bi 16 kilo kaldı. Ay bu 20miydi en son bak gün geçtik ve azalıyor mutlu oluyorum. Hadi sende ver sende mutlu ol
O kadar yesem bende uğramazdım
sen bu azimle verirsin canim en kisa zamanda sana inancim tam. Sende bu disiplin varken herkesten once mezun olucaksin merak etmeAh keşke öyle bi hakkım olsa yakana yapışırdım merak etme. Ama benimde vermem gereken bi 16 kilo kaldı. Ay bu 20miydi en son bak gün geçtik ve azalıyor mutlu oluyorum. Hadi sende ver sende mutlu ol
Ben gelirim vallahidışardan geldim bir demlik çay yaptım gelin çay içelim
Bende seninle gurur duydum. Afiyet olsunoh misss sana da afiyet olsun
eve gelince çok acıkmıştım bana göre yemek yoktu dondurucudan menemen çıkarmıştım onu pişirene kadar hindi füme yedim 60 gr olanlardan sonra menemen çay ohh mis kendimle gurur duyuyorum merkeze gidipte çozutmadan ilk defa geldim
gel bacım gel biraz uzandım kalktım kahve yaptım onu içek beraber
sorma pek hoşuma gitti artık 10lu kilolar kaldı sonra20 diye diye takılmışsın, bak kaldı 16 :)
lütfen kilo alarak motivasyonumu bozmayın
sen bu azimle verirsin canim en kisa zamanda sana inancim tam. Sende bu disiplin varken herkesten once mezun olucaksin merak etme
Afiyet olsunYediklerimi de unutmadan yazayım:
Sabah:
-yumurtalı ıspanak
Öğle:
-az ezogelin çorba
-hardal soslu tavuk
-zeytinyağlı kereviz
Akşam da et ve salata yemeyi planlıyorum.
Yediklerimi de unutmadan yazayım:
Sabah:
-yumurtalı ıspanak
Öğle:
-az ezogelin çorba
-hardal soslu tavuk
-zeytinyağlı kereviz
Akşam da et ve salata yemeyi planlıyorum.
heyt be eski toprağız biz listede toz atıyodum tozzz
Bende dün pırasa aldim. Mutlaka yapacağım.Nilgün bu arada cevap yazamamıştım pırasa tarifini paylaşmılsın, çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?