Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah keşke öyle bi hakkım olsa yakana yapışırdım merak etme. Ama benimde vermem gereken bi 16 kilo kaldı. Ay bu 20miydi en son bak gün geçtik ve azalıyor mutlu oluyorum. Hadi sende ver sende mutlu ol

Afiyet olsun bende simdi yesil cayimi demledim hem dinleniyorum hemde cay içiyorum
oh misss sana da afiyet olsun
Aferin kız sana
eve gelince çok acıkmıştım bana göre yemek yoktu dondurucudan menemen çıkarmıştım onu pişirene kadar hindi füme yedim 60 gr olanlardan sonra menemen çay ohh mis kendimle gurur duyuyorum merkeze gidipte çozutmadan ilk defa geldim
Afiyet olsun. Yağ yaksın yağlar yok olsun ruh öküzüm
gel bacım gel biraz uzandım kalktım kahve yaptım onu içek beraber

O kadar yesem bende uğramazdım

Ah keşke öyle bi hakkım olsa yakana yapışırdım merak etme. Ama benimde vermem gereken bi 16 kilo kaldı. Ay bu 20miydi en son bak gün geçtik ve azalıyor mutlu oluyorum. Hadi sende ver sende mutlu ol
sen bu azimle verirsin canim en kisa zamanda sana inancim tam. Sende bu disiplin varken herkesten once mezun olucaksin merak etme

Bende seninle gurur duydum. Afiyet olsun

Kızlar benim bu sabah ki tartım 66.100. 100 gr eksilmişim. Tabii ki sevinmiyorum 66.00 görmüştüm.
Bugün biorezonansın 2. Seansına gittim. Sonra eşim ve kızımla gezmeye çıktık birkaç saat geçmişti. İnanılmaz bir tatlıcının önünden geçtik ve ilk defa ne canım çekti ne yutkundum yani çok ilginç bir an oldu sanki beynimdeki tatlı kodu, lezzet kodu yok gibi hissediyorum düşündükçe. İlk defa böyle hissettiğim için biraz daha deneyeceğim kendimi. Çünkü ilk seanstan sonra canım hala tatlı istiyordu. Şu an hala nasıl olduğunu düşünüyorum bu işin

Hayatımdaki en ilginç anlardan biri gerçekten. Bakalım nasıl olacağım bundan sonraki günlerde. Size bahsedeceğim durumdan.

Bende menü paylaşayım o zaman
Kahvaltı
1.5yk yulaf ezmesi 1yumurta+2 yumurta beyazı ile omlet ve beyaz peynir
2 kalınca dilim ananas
Öğlen
Ton balıklı salata yy yoğurt
Ara 3gun kurusu kayısı 100-150 no yarim yağlı yoğurt
Akşam
Ispanaklı yumurta
Şimdilik 1.9lt su akşama 2.5u geçer
2kupa yeşil çay
2 sade Türk kahvesi
Jillian level 1 yapıldı.
500 de ip atlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…