- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.781
teşekkür ederim :)Afiyet olsun canim
tam gün,henüz 2.odaya başladıOh eline sağlık ponçik monişim
11'de geldi bir de kahvaltı mı ediyor, ne zaman işe başlayacakmış ne zaman yapacakmış?Yarım güne mi geldi gerçi bilemedim
Helal olsun sana arkadaşım.onun için spor şart. Sabah 5,25de kalktım jillian yaptım bende. Servise zor yetiştim. Kahvaltımı evde yapıyordum son dk hepsini kapaklı bir kaba koyup yanıma aldım. bulamaç gibi oldu ama ne yapayım? aç mı kayım dedim yedim
İnşallah canım. Ben inanıyorum, bu hafta çok güzel bir sonuç alacaksın inşallah, tartıda eksileri göreceksin.Selam kızlar günaydın
-300 grla başladım güne bakin siki tutuyorum işimi devami gelicek inşallah bana küsenlerede affettiririm umarim kendimi
Güncel kilom 59.4
Akşam yatıya kalacak galibatam gün,henüz 2.odaya başladıdaha 3 oda 2 banyo,1wc.1 mutfak,1 antre ve balkon bizi bekliyor
Öyle canım maalesefHelal olsun sana arkadaşım.
Sabah erken kalkıp spor yapman harika.
Gayret etmeden , ter dökmeden gitmiyor inatçı kilolar.
canim suyunu mutlaka ılık iç ama sicak biseylerde icme. Doktorum boyle durumlarda sicak daha cok tahrip eder demisti mumkun oldugunca hersey ılık olsun. Bana tantum verde diye bi sprey vermisti 2 günde hicbirsey kalmadi bogazimda. Ama tabi sen emziriyorsun belki sakincali olabilirEvet bi de kasiniyor gibi oluyor hep oksurmek istiyorum ama bebe uyanmasin diye kendimi tutuyorum surekli su iciyorum yudum yudum.
Sagol ortim
aynisini dusunmustum
yok canim herkes cok guzel dokunduda ben biraz gevsek davrandim hafta sonlari giremememde etlili oldu buna fazla salmışım kendimi dusunmuyorsam takimi dusunmeliydim neyse toparliyorum insallahCanim neden kuselim ya oyle dusunme.Evet canimiz sıkıldí surekli konustugumuzdan takimda bir canlanma oldugundan o ruh hali hepimizde sandik. bu hafta nota sildiricez dedik izinden donenleri listeye eklicez dedik ama sana dokunamamisiz demek.
Bu hafta verrrr coskuyuuuu diyoruzz tun ekipcek
canim ben buara tartilmaliyim hersabah ne iyi ne kötü geliyor bana anlamaya çalışıyorum bide salmamak icin her sabah tartilicam bu araBi de Allah askina tartilmayin ya basima yeni moda cikartmayin haftasonu haftasonu
Cok iyi canim bende hafta sonu gec kahvalti olunca 2 öğün yiyorum o yuzden bugün meyveyle ara öğün yapicamSaat 10:00'da sabah kahvaltısında 1 haşlanmış yumurta, 6 yeşil zeytin, 1/2 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Sonra Türk kahvesi içtim.
Diyetisyenim haftasonunda öğlen yemeği yemediğimi söylediğimde ara öğünde 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi,1 meyve ve yoğurt yememi istedi. Akşam yemeğine kadar çok fazla süre var, bu ara öğününü ye muhakkak dedi.
Günde 10000 adımı hedeflemiştim. Yürüyüşlerin tartıda da faydasını gördük, diyetisyenim "aynen devam et, bravo bu sefer çok iyi kilo vermişsin" dedi. Yağdan eksilmesi de onun için çok önemli.
%3 müHaftaya %3 yapmazsan gözüme görünme
kalitiyorum sana her ani degerlendirmek gerek bende az once temizlige baslamadan 500 ip atladim simdide eve giristim dip bucak temizlik yapiyorum arada buralardayimMerhaba Arkadaşlar,
Tartıda gördüğümüz eksi kilolar bizi çok mutlu ediyor, motive ediyor, diyetimize daha bir sıkı sarılmamızı sağlıyor. Bu çok doğru. Güzel kilolar veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kilo alan arkadaşlarım da sakın morallerini bozmasınlar. Çünkü diyet süreci zor ve bu süreçte stres ve moral bozukluğu kilo vermemizi olumsuz etkiliyormuş. Eski diyetisyenim bahsetmişti.
Verilen kilolarımızı yağdan mı veriyoruz, vücudumuzdaki kasları kaybetmeden, sağlıklı beslenmeyle vücudumuzu destekleyerek ne kadar sağlıklı kilo veriyoruz, hayatımıza sporu ne kadar dahil ediyoruz ona yoğunlaşalım. Hızla verilen kilolar aynı hızla geri alınabiliyor.
Zamanı kısıtlı olan arkadaşlarım için spora zaman ayırmak zor, hatta imkansız olabilir. Haklısınız. Gün içerisindeki 10-15 dakikalık küçük boşluklarda evde egzersiz yapsanız çok iyi olur.
Hepinize sevgiler.
ah ne guzel yaaa bsn kimseye evimin isini yaptiramiyorum huyum kurusun temizlikci cagirsamda o oturur ben yaparimtam gün,henüz 2.odaya başladıdaha 3 oda 2 banyo,1wc.1 mutfak,1 antre ve balkon bizi bekliyor
insallah.. Evet aksam yemekten sonra sadece yesil cay ictim. Bugunde meyvemi ikindi ara ogunde yicem aksamdan sonra bisey yemem.sagol canimİnşallah canım. Ben inanıyorum, bu hafta çok güzel bir sonuç alacaksın inşallah, tartıda eksileri göreceksin.
Akşam yemeğinden sonra meyve yememeni öneririm. Mümkünse yemekten sonra Türk kahvesi ve yeşil çay iç akşam yemeğinden sonraki ara öğünde.
Meyveni gün içerisinde yersin. Bu çok işe yarıyor.
mapuslara mı düştünYasaklı olduğumdan dün gelemedim kızlar. Tartım 77.5
yok ya ne kaçamağı geberdim dışarıdan geldim ama cısslara dönüp bakmadım bileKizlarrr nerelerdesiniz? Kacamak yapmıyorsunuz insallahh!!
Afiyet olsun bende simdi yesil cayimi demledim hem dinleniyorum hemde cay içiyorumdışardan geldim bir demlik çay yaptım gelin çay içelim
sana çok kızdım gerçekten. İnsanlar burada hergün tartı paylaştı motive oldular sen niye bi ucundan tutayım demedin? bide aç aç gezdin bişey yemedin. Aç kalarak veremedin de... neyse bu hafta sonu cozutma. Geçen hafta 1 yıllık cozutma hakkını kullanmışsın. Vereceğin zaten 3 kilo onu da 1 hafta sonunda alıyorsun%3 müinsallah canim yaaa zaten en cok senin gazabından korktum bu haftaki kilolarimi sana ithafen vericem
kalitiyorum sana her ani degerlendirmek gerek bende az once temizlige baslamadan 500 ip atladim simdide eve giristim dip bucak temizlik yapiyorum arada buralardayim
ah ne guzel yaaa bsn kimseye evimin isini yaptiramiyorum huyum kurusun temizlikci cagirsamda o oturur ben yaparim
insallah.. Evet aksam yemekten sonra sadece yesil cay ictim. Bugunde meyvemi ikindi ara ogunde yicem aksamdan sonra bisey yemem.sagol canim
Canım sevgiler.canim suyunu mutlaka ılık iç ama sicak biseylerde icme. Doktorum boyle durumlarda sicak daha cok tahrip eder demisti mumkun oldugunca hersey ılık olsun. Bana tantum verde diye bi sprey vermisti 2 günde hicbirsey kalmadi bogazimda. Ama tabi sen emziriyorsun belki sakincali olabilir
yok canim herkes cok guzel dokunduda ben biraz gevsek davrandim hafta sonlari giremememde etlili oldu buna fazla salmışım kendimi dusunmuyorsam takimi dusunmeliydim neyse toparliyorum insallah
canim ben buara tartilmaliyim hersabah ne iyi ne kötü geliyor bana anlamaya çalışıyorum bide salmamak icin her sabah tartilicam bu ara
Cok iyi canim bende hafta sonu gec kahvalti olunca 2 öğün yiyorum o yuzden bugün meyveyle ara öğün yapicam
%3 müinsallah canim yaaa zaten en cok senin gazabından korktum bu haftaki kilolarimi sana ithafen vericem
kalitiyorum sana her ani degerlendirmek gerek bende az once temizlige baslamadan 500 ip atladim simdide eve giristim dip bucak temizlik yapiyorum arada buralardayim
ah ne guzel yaaa bsn kimseye evimin isini yaptiramiyorum huyum kurusun temizlikci cagirsamda o oturur ben yaparim
insallah.. Evet aksam yemekten sonra sadece yesil cay ictim. Bugunde meyvemi ikindi ara ogunde yicem aksamdan sonra bisey yemem.sagol canim
evet yaa oyle bi al bi ver olmuyomuş. Gecektwn bu sefer cok sorumlu hissediyorum kendimi esimde ise gitti oglumda rahat birakiyo telefonumu sagolsun bende buraya odaklandigim icin buralardayim hem temizlik yapiyorum hem aklim burdaprensesss016 hafta sonu bile uğramışsın, süper bu hafta bombayız :)
yok canim ac gezmek en büyük yanlismis simdi daha dikkatliyim. Sabah kahvaltimi yaptim sporumu yaptim arada yesil cayimi ve 1 hurma 1 kuru kayisimi yedim. Sözümü tutucam bu hafta sinirlenme sensana çok kızdım gerçekten. İnsanlar burada hergün tartı paylaştı motive oldular sen niye bi ucundan tutayım demedin? bide aç aç gezdin bişey yemedin. Aç kalarak veremedin de... neyse bu hafta sonu cozutma. Geçen hafta 1 yıllık cozutma hakkını kullanmışsın. Vereceğin zaten 3 kilo onu da 1 hafta sonunda alıyorsun
neyse uzatmayayım yoksa yine kızacağım sana
Üstesinden geliriz,Öyle canım maalesef
Aferin kız sanayok ya ne kaçamağı geberdim dışarıdan geldim ama cısslara dönüp bakmadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?