Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Helal olsun sana arkadaşım.
Sabah erken kalkıp spor yapman harika.
Gayret etmeden , ter dökmeden gitmiyor inatçı kilolar.

Selam kızlar günaydın
-300 grla başladım güne bakin siki tutuyorum işimi devami gelicek inşallah bana küsenlerede affettiririm umarim kendimi
Güncel kilom 59.4
İnşallah canım. Ben inanıyorum, bu hafta çok güzel bir sonuç alacaksın inşallah, tartıda eksileri göreceksin.
Akşam yemeğinden sonra meyve yememeni öneririm. Mümkünse yemekten sonra Türk kahvesi ve yeşil çay iç akşam yemeğinden sonraki ara öğünde.
Meyveni gün içerisinde yersin. Bu çok işe yarıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bi de kasiniyor gibi oluyor hep oksurmek istiyorum ama bebe uyanmasin diye kendimi tutuyorum surekli su iciyorum yudum yudum.
Sagol ortim

aynisini dusunmustum
canim suyunu mutlaka ılık iç ama sicak biseylerde icme. Doktorum boyle durumlarda sicak daha cok tahrip eder demisti mumkun oldugunca hersey ılık olsun. Bana tantum verde diye bi sprey vermisti 2 günde hicbirsey kalmadi bogazimda. Ama tabi sen emziriyorsun belki sakincali olabilir

yok canim herkes cok guzel dokunduda ben biraz gevsek davrandim hafta sonlari giremememde etlili oldu buna fazla salmışım kendimi dusunmuyorsam takimi dusunmeliydim neyse toparliyorum insallah

Bi de Allah askina tartilmayin ya basima yeni moda cikartmayin haftasonu haftasonu
canim ben buara tartilmaliyim hersabah ne iyi ne kötü geliyor bana anlamaya çalışıyorum bide salmamak icin her sabah tartilicam bu ara

Cok iyi canim bende hafta sonu gec kahvalti olunca 2 öğün yiyorum o yuzden bugün meyveyle ara öğün yapicam
Haftaya %3 yapmazsan gözüme görünme
%3 mü insallah canim yaaa zaten en cok senin gazabından korktum bu haftaki kilolarimi sana ithafen vericem
kalitiyorum sana her ani degerlendirmek gerek bende az once temizlige baslamadan 500 ip atladim simdide eve giristim dip bucak temizlik yapiyorum arada buralardayim

tam gün,henüz 2.odaya başladıdaha 3 oda 2 banyo,1wc.1 mutfak,1 antre ve balkon bizi bekliyor
ah ne guzel yaaa bsn kimseye evimin isini yaptiramiyorum huyum kurusun temizlikci cagirsamda o oturur ben yaparim

insallah.. Evet aksam yemekten sonra sadece yesil cay ictim. Bugunde meyvemi ikindi ara ogunde yicem aksamdan sonra bisey yemem.sagol canim

sana çok kızdım gerçekten. İnsanlar burada hergün tartı paylaştı motive oldular sen niye bi ucundan tutayım demedin? bide aç aç gezdin bişey yemedin. Aç kalarak veremedin de... neyse bu hafta sonu cozutma. Geçen hafta 1 yıllık cozutma hakkını kullanmışsın. Vereceğin zaten 3 kilo onu da 1 hafta sonunda alıyorsun
neyse uzatmayayım yoksa yine kızacağım sana

Canım sevgiler.
İşlerinde kolay gelsin.

prensesss016 hafta sonu bile uğramışsın, süper bu hafta bombayız :)
evet yaa oyle bi al bi ver olmuyomuş. Gecektwn bu sefer cok sorumlu hissediyorum kendimi esimde ise gitti oglumda rahat birakiyo telefonumu sagolsun bende buraya odaklandigim icin buralardayim hem temizlik yapiyorum hem aklim burda

yok canim ac gezmek en büyük yanlismis simdi daha dikkatliyim. Sabah kahvaltimi yaptim sporumu yaptim arada yesil cayimi ve 1 hurma 1 kuru kayisimi yedim. Sözümü tutucam bu hafta sinirlenme sen hatta sen bu hafta verme sinin yerinede vereyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…