Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün ıspanaklı yumurta popülasyonu yoğun. Afiyet olsun şimdiden. Seninle öğle ve akşam öğünlerimizi yerlerini değiştirerek yemiş olacağız bugün.

lütfen kilo alarak motivasyonumu bozmayın
evet bütün takım olumsuz etkileniyorherkes aç unutmayalım
çok enteresan gerçekten yaaa denemek lazım
Yediklerimi de unutmadan yazayım:

Sabah:
-yumurtalı ıspanak

Öğle:
-az ezogelin çorba
-hardal soslu tavuk
-zeytinyağlı kereviz

Akşam da et ve salata yemeyi planlıyorum.
afiyet olsun
Nilgün bu arada cevap yazamamıştım pırasa tarifini paylaşmılsın, çok teşekkür ederim.
ne demek gözden kaçırmadığum sürece tabiki cevaplarım

Bende dün pırasa aldim. Mutlaka yapacağım.
ay kaç gündür bende yapacğım yarın yapayım bari

buda benden gelsin menüm

kahvaltı 2 yumurta 2 kk peynir 1 yk yulaf ile krep(yulaf ezmesini robottan çektim un gibi yaptım) harika oldu çay

ara dışardaydım 3 hurma

öğlen hindi füme 60 gr 1 yumurtadan menemen çay

ara 1 muz sade türk kahvesi

akşam 3 yk pirinç pilavı tavuklu ,3 yk nohut susuz ,bir tane turşu(görümcemin kuranı vardı mecbur gittim)

su 2 oldu daha içerim

spor 1 saat aralıksız yürüyüş

yaparsam 20 dk daha eliptik yaparım yazarım

birazdan da 1 demlik yeşil çay

Paylaşanların menüleri süper, yazmayanlar inşallah kaçamak yapmıyordur :)
eh işte benim akşam için başka fikirlerim vardı ama görümceme ayıp olmasın severim kendisini gittim olsun tıka basa yemedim birde ay bir kabak tatlısı vardı kaçtım hemen
tartıya fazla yansımaz inşALLAH çok yürüdüm bügün birde eliptik yaparsam iyi olur

Selamlaaarrrr ben geldimmmm

tam gün,henüz 2.odaya başladıdaha 3 oda 2 banyo,1wc.1 mutfak,1 antre ve balkon bizi bekliyor
Bitti mi işi merak ettim :)
Hadi bakalım umarım işe yaramıştır
Hahaha yedim gluteni farketmeden. Çorbanın içinde bulgur olduğunu unuttum. Teşekkürler yine de lydznpcim.
Oruç olduğunu unutur yersin ama orucun bozulmaz ya ona benzemiş bu, Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…