- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.961
Annem taze soğanı, ıspanağı falan doğrayıp buzluğa atar, pırasa da olabilir gibi geldi bana ama bilemedim. Anneme danışayım istersenBen yapamadım onu hala canım. Ama Pırasa aldım. Bir dahaki protein sebze gününe artık. Onları dilimleyip buzlupa atsam nasıl olur nilgüş? Kavurmadan öyle taze taze
Buzlukta olur canım. Olmayan buzluktan çıkıp kavurmadan börek olmaz diye düşündükAnnem taze soğanı falan doğrayıp buzluğa atar, pırasa da olabilir gibi geldi bana ama bilemedim. Anneme danışayım istersen
Annem ıspanağı direkt böreğin içine koyuyor kavurmadan. Ben de ondan olur demiştimBuzlukta olur canım. Olmayan buzluktan çıkıp kavurmadan börek olmaz diye düşündük
Yufkanın arasında ispanak çiğ olur. Hatta ıspanak kavrulmaya börek ici için. Ama pırasa çok lifli ya onu normal yufkalı böbrekte bile ben kavururum. Yoksa kıyır kıyır olur.Annem ıspanağı direkt böreğin içine koyuyor kavurmadan. Ben de ondan olur demiştim
Evet sebze ve protein salı günü. Çarşambaya da meyve ekleyeceğizyarın sp günü peki salı günü ne ekleyeceğiz sebze mi
medusacim bende mi sadece protein yiyim? Herhangi bir ekleme yapacak miyiz bir anne modelinden bahsetmistin?yarın sp günü peki salı günü ne ekleyeceğiz sebze mi
Sali aksami yazarim tatlim bakalim bende heyecanla bekliyorumKızlar dün rezonansın 2. Seansını yaptırdıktan sonradır sürekli deniyorum kendimi.
Şu an N**** (Siyahi) reklamını izlerken düşündüm, canım hiç istemiyor görünce. Nasıl birşey olduğunu düşündüm. Düşünüyorum düşünüyorum o lezzeti beynimde hissedemiyorum artık. Ay çok ilginç. O tat aklıma gelmiyor yani. Aklıma getiremediğim için de canım istemiyor. O lezzet kodu silindi sanki zihnimden. Yok vallahi işe yaradı.......Denedikçe size bilgi vereceğim yine ama kesinlikle şu an durum budur.
toplight sigara için yaptıracağın seans sonrasını daha da merakla bekliyorum şimdi. Sen neler söyleyeceksin bakalım. :))
Allah Allah çok ilginç cidden :) merakla bekliyorum.Kızlar dün rezonansın 2. Seansını yaptırdıktan sonradır sürekli deniyorum kendimi.
Şu an N**** (Siyahi) reklamını izlerken düşündüm, canım hiç istemiyor görünce. Nasıl birşey olduğunu düşündüm. Düşünüyorum düşünüyorum o lezzeti beynimde hissedemiyorum artık. Ay çok ilginç. O tat aklıma gelmiyor yani. Aklıma getiremediğim için de canım istemiyor. O lezzet kodu silindi sanki zihnimden. Yok vallahi işe yaradı.......Denedikçe size bilgi vereceğim yine ama kesinlikle şu an durum budur.
toplight sigara için yaptıracağın seans sonrasını daha da merakla bekliyorum şimdi. Sen neler söyleyeceksin bakalım. :))
Peki sizin bu yaptığınız börekte normalde de pırasa kavruluyor mu? Nilgün foto atmıştı ya o börek sanırım?Yufkanın arasında ispanak çiğ olur. Hatta ıspanak kavrulmaya börek ici için. Ama pırasa çok lifli ya onu normal yufkalı böbrekte bile ben kavururum. Yoksa kıyır kıyır olur.
Yok canım pırasa da ayni dediğin gibi.. çiğden kavrulan buzluktan sonra da kavrulur.Allah Allah çok ilginç cidden :) merakla bekliyorum.
Peki sizin bu yaptığınız börekte normalde de pırasa kavruluyor mu? Nilgün foto atmıştı ya o börek sanırım?
Benim demek istediğim şu, normalde kavuruyorsan buzluktan çıkarınca da kavuracaksın tabi ki, ama normalde de kavurmuyorsan buzluktan çıkınca ekstra kavurmaya gerek yok. Bu zamana kadar buzluğa ne attıysam hep o sekilde kullandım. Pırasa özel bir sebze mi ki?
Cnm sen protein gunu yapma bence protein al sebze 2 meyve 2 dilim ekmekte olsun yani dukan guclendirmesi gibi bu sekildede verirsin bence ilk 4 gun boyle yaparsin sonra bizimle digerlerini eklersinmedusacim bende mi sadece protein yiyim? Herhangi bir ekleme yapacak miyiz bir anne modelinden bahsetmistin?
Kızlar dün rezonansın 2. Seansını yaptırdıktan sonradır sürekli deniyorum kendimi.
Tamam oyle yapiyimCnm sen protein gunu yapma bence protein al sebze 2 meyve 2 dilim ekmekte olsun yani dukan guclendirmesi gibi bu sekildede verirsin bence ilk 4 gun boyle yaparsin sonra bizimle digerlerini eklersin
Nasiliz hazirmiyiz yarinaYaa ne güzel, valla gidesim geldi, toplaşıp gidelim, o parayı abur cubura veriyoz zaten.
Nasiliz hazirmiyiz yarina
Degisik alternatif ararsan bugun kori soslu tavuk yaptim cok begendim deneyebilirsin bir araBomba gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?