Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya benim de canım hep kola çekiyordu eşim icerken bir yudum alıyordum nefsim korelsin diye öyle öyle geçiştirdim. Bi dogurayim buz gibi doya doya kola icicem diye sayıklıyordum

Bilmiyorum ki ben mi alınganım millet mi bi garip. Herkes garip olduğuna göre bende sorun.

Öyle kafalar işte.
Çok hassas olmamak gerek galiba. Ben hep 1 adım sonrasına bakıyorum. Olan olmuş. Düzelmiyorsa bas git takılma diyorum kendime. Tavsiyem takılma boşver.

evet bugunde yapalım
Bana doktor yasakladı Mahmut’la arama mesafe koydu. Ağır kaldırmayacakmışım, poşet bile taşımayacakmışım, dinlenecekmişim, asla ve kataaa dizlerimi büküp eğilmeyecekmişim yani dizlerimi yere koyacak şekilde. Ben çikolatalı dondurma emojisini yemişim bildiğin. Egzersiz galan verdi, hafif tekrarlanacak hareketler. 4 tane 10ar saniyelik. 2 haftaya dizlerimin ağrısı geçmezse emar çekilecek. Ben sporcu kimliğimi çıkarıp bir kenara koydum şimdilik

Geçmiş olsun şekerim

Sporcular da geri sahalara dönüyor. Sen de dikkat edersen tekrar sahalara dönersin canım

Benim de kuzenim yeğenime hamileyken tatlı istedi canı.sonra almış tatlıyı kimse ile paylaşmıyor benim diyor. O gün anladım ki benim bünye hep hamilelik var gibi yaşıyor. Hiç sevmem tatlı paylaşmayı hepsi benim olmalı:)

geçmiş olsun önce sağlık hiç spor yapmadan sadece liste ile zayıflayanlar var o şekilde devam ederiz
Mahmut II olsun o zaman
2. mahmut

ya deniz çok fena duygular canım bişey istedimi eşim alıp geliyordu aynı kuzenin gibi adama vermeden yiyiyordum sanki pirinç tanesi kadar alsa bana yetmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…