- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.121
Bizim işyerin de arkadaşın eşi Kayserili. Bunlar Kayseriye gittiler bana mantıları yağlamaları anlatıyor. Ben anlatma dedikçe anlattı. Bende o zaman ağlamıştım. Ama benim canım çekiyor diye.Ay okurken hayal ettim çok komik geldi ama işte o da değişik bir durum kola için bile ağlayabiliyor demek insan :))
Bende kayseriliyim yaparim sanaBizim işyerin de arkadaşın eşi Kayserili. Bunlar Kayseriye gittiler bana mantıları yağlamaları anlatıyor. Ben anlatma dedikçe anlattı. Bende o zaman ağlamıştım. Ama benim canım çekiyor diye.
Bir yemek için ilk ve tek ağlamamdır
Benim evde pırasa, kabak, kereviz var. hepsini bu akşam pişireceğim. 2 öğün aynı şey olmasın diye. Öğlen işe de getiriyorum yaa... Belki böreği getiririm. Onu taşımak daha kolaydukancılar kızlar yarın hangi sebzeleri ekliyoruz yazın buraya fikir olsun hepimizemedusa38
Senin hiç sesin çıkmıyor Wendim. Sen ne yapıyorsun?inşallah yapalım canım :)
Ben yaptım dün ödül 2yk etli nohut ve 2yk pilav ile. Bana +300gr ödül olduyapaydık iyiydi
Senin hiç sesin çıkmıyor Wendim. Sen ne yapıyorsun?
Yok canım sağol öyle bol yağlı kh'li yiyeyem benBende kayseriliyim yaparim sanasen 58 kg olda
Nedeeennnİyi kuzum diyet modu devam. Canım sıkılıyor biraz saçmalık ama.
Esime ve cocuklara yapiyorum neden olmasinYok canım sağol öyle bol yağlı kh'li yiyeyem ben
Gerçekten yapar mısın
dün yaptığım pırasa böreğimi saklama kutusuna koyup dolaba koymuştum bir öğünü onunla savarımnilsub cnm kereviz ispanak kabak yazdan koyduysan fasulye patlican pirasa hepsi olabilir
brokoli karnabahar turp bruksel lahanasi gibi gaz yapan sebzeleri tercih etmeyin odem olmasin
Sebzede sorunn yok cnm salata turleri tavuklu balikli her turlusu olur sadece sebze orani abartili olmasindün yaptığım pırasa böreğimi saklama kutusuna koyup dolaba koymuştum bir öğünü onunla savarım
Ayyy çok üzüldüm ya. İlk günden fire verdim. Bundan sonra birebir uyacağım arkadaşlar.Tatlım ben sabah kahvaltını görünce normal diyetine devam ediyorsun sandım. Dukan ekspresse uymuyor.
öyle diyor ama benim evde yulaf ezmem vardı onu kullanıyorum.
TebriklerGelelim DUKAN Ekspress 1.tur sonuclarina
İsim. Baslangic.Sonuc
İydnzp. 79.4. 76.6. 2.8 kg
Nisasta odem yaptigi icin 300 gr fazla
Fancnancy. 80.8. 77.9. 2.9 kg
Ozlem. 79.2. 77. 2.2kg
Balpamuk. 67.8. 66. 1.8 kg
Hepsine masallah
Telefonundaki sorunun çözülmesine sevindim canım. Sevgiler.Kizlar telefonu tamire goturdum neyse yazilimsal oldugu icin garantisi bozulmadi kk ya da sabah bir msj attim pc den bi turlu girememistim cocuklar malum evde ya pc dusmuyo
Yağlama için de ağlamışsındır vallahi. Öylesi lezzetli bir şey. Bir de ballandıra ballandıra anlatılınca zor olmuştur senin için.Bizim işyerin de arkadaşın eşi Kayserili. Bunlar Kayseriye gittiler bana mantıları yağlamaları anlatıyor. Ben anlatma dedikçe anlattı. Bende o zaman ağlamıştım. Ama benim canım çekiyor diye.
Bir yemek için ilk ve tek ağlamamdır
Teşekkürler
Hiç sorma... Ama benYağlama için de ağlamışsındır vallahi. Öylesi lezzetli bir şey. Bir de ballandıra ballandıra anlatılınca zor olmuştur senin için.
TAMAM AKŞAMA ALIYORUM O ZAMAN MUTLAKAYemek gerekiyor her gunbbir bucuk kacik
Kabizligi onler
Ekmek olmayan gunlerde ekmek yerine gecer
bakalım markette hangisibulursam alırım artık sağol canımTatlım ben sabah kahvaltını görünce normal diyetine devam ediyorsun sandım. Dukan ekspresse uymuyor.
öyle diyor ama benim evde yulaf ezmem vardı onu kullanıyorum.
tebrik ederim kızlar darısı başımızaGelelim DUKAN Ekspress 1.tur sonuclarina
İsim. Baslangic.Sonuc
İydnzp. 79.4. 76.6. 2.8 kg
Nisasta odem yaptigi icin 300 gr fazla
Fancnancy. 80.8. 77.9. 2.9 kg
Ozlem. 79.2. 77. 2.2kg
Balpamuk. 67.8. 66. 1.8 kg
Hepsine masallah
bende öyle düşünüyorum.zaten bugunu atlatırsam gerisi kolay
ben öğlen tavuk yicem salatayla büyük ihtimal akşam içinde pırasa yapıcam canımdukancılar kızlar yarın hangi sebzeleri ekliyoruz yazın buraya fikir olsun hepimizemedusa38
bende yaaa hiç acıkmadım ölürüm falan diyodum ama beynim sinyali aldı baştan herhalde ona göre davranıyor şuan. bide çay kahve su içmekte acıktırmadı beni
aklı olan kilo almasın zaten başıma gelenleri biliyorsunuz dikkat edin kızlar ben dahilBu hafta arti geleni dovuyoruz 5.takimdan 14. Takima kadar kovaliyoruz ona gore
Dukancilar 9 kisi istila ettik takimi
Canım ben yulaf kepeği bulamıyorum burada yulaf ezmesi alıyor robottan çekiyorum un gibi oluyor krepler çok güzel oluyorTAMAM AKŞAMA ALIYORUM O ZAMAN MUTLAKA
bakalım markette hangisibulursam alırım artık sağol canım
tebrik ederim kızlar darısı başımıza
bende öyle düşünüyorum.
ben öğlen tavuk yicem salatayla büyük ihtimal akşam içinde pırasa yapıcam canım
bende yaaa hiç acıkmadım ölürüm falan diyodum ama beynim sinyali aldı baştan herhalde ona göre davranıyor şuan. bide çay kahve su içmekte acıktırmadı beni
aklı olan kilo almasın zaten başıma gelenleri biliyorsunuz dikkat edin kızlar ben dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?