Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay okurken hayal ettim çok komik geldi ama işte o da değişik bir durum kola için bile ağlayabiliyor demek insan :))
Bizim işyerin de arkadaşın eşi Kayserili. Bunlar Kayseriye gittiler bana mantıları yağlamaları anlatıyor. Ben anlatma dedikçe anlattı. Bende o zaman ağlamıştım. Ama benim canım çekiyor diye.
Bir yemek için ilk ve tek ağlamamdır

Bende kayseriliyim yaparim sana sen 58 kg olda

dukancılar kızlar yarın hangi sebzeleri ekliyoruz yazın buraya fikir olsun hepimize medusa38
Benim evde pırasa, kabak, kereviz var. hepsini bu akşam pişireceğim. 2 öğün aynı şey olmasın diye. Öğlen işe de getiriyorum yaa... Belki böreği getiririm. Onu taşımak daha kolay

nilsub cnm kereviz ispanak kabak yazdan koyduysan fasulye patlican pirasa hepsi olabilir
brokoli karnabahar turp bruksel lahanasi gibi gaz yapan sebzeleri tercih etmeyin odem olmasin
dün yaptığım pırasa böreğimi saklama kutusuna koyup dolaba koymuştum bir öğünü onunla savarım

Tatlım ben sabah kahvaltını görünce normal diyetine devam ediyorsun sandım. Dukan ekspresse uymuyor.

öyle diyor ama benim evde yulaf ezmem vardı onu kullanıyorum.
Ayyy çok üzüldüm ya. İlk günden fire verdim. Bundan sonra birebir uyacağım arkadaşlar. Teşekkürler paylaşımlarınız için. O listelere de bakacağım.

Yağlama için de ağlamışsındır vallahi. Öylesi lezzetli bir şey. Bir de ballandıra ballandıra anlatılınca zor olmuştur senin için.

Yemek gerekiyor her gunbbir bucuk kacik
Kabizligi onler
Ekmek olmayan gunlerde ekmek yerine gecer
TAMAM AKŞAMA ALIYORUM O ZAMAN MUTLAKA

Tatlım ben sabah kahvaltını görünce normal diyetine devam ediyorsun sandım. Dukan ekspresse uymuyor.

öyle diyor ama benim evde yulaf ezmem vardı onu kullanıyorum.
bakalım markette hangisibulursam alırım artık sağol canım

tebrik ederim kızlar darısı başımıza

zaten bugunu atlatırsam gerisi kolay
bende öyle düşünüyorum.

dukancılar kızlar yarın hangi sebzeleri ekliyoruz yazın buraya fikir olsun hepimize medusa38
ben öğlen tavuk yicem salatayla büyük ihtimal akşam içinde pırasa yapıcam canım

wendy gerçekten dediğin gibi hiç acıkmıyor insan sp yiyince perşembe de yapabilirim
bende yaaa hiç acıkmadım ölürüm falan diyodum ama beynim sinyali aldı baştan herhalde ona göre davranıyor şuan. bide çay kahve su içmekte acıktırmadı beni

Bu hafta arti geleni dovuyoruz 5.takimdan 14. Takima kadar kovaliyoruz ona gore
Dukancilar 9 kisi istila ettik takimi
aklı olan kilo almasın zaten başıma gelenleri biliyorsunuz dikkat edin kızlar ben dahil

Canım ben yulaf kepeği bulamıyorum burada yulaf ezmesi alıyor robottan çekiyorum un gibi oluyor krepler çok güzel oluyor sende bulamazsan öyle yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…