- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.101
Dukana karşı çok on yargılıydım ama yapınca çokda zor değilmiş inşallah işe yarar
Kendine uygun bir diyet bulman süper olmuş. Korksun senden artık fazla kilolar
Zaten hep o az az almalarIlk hamileligimde çok kilo almamistim hep sağlıklı beslendim ama dediğin gibi en çok emzirirken alınıyor sütün artsın diye her şeyi deniyorsun haklısın canım.
Ama bu sefer tutamadım hiç kendimi haftasonu pazara gittim bol bol yeşil sebzeler aldım birde yeşil eksi elmalar aldımtam pazardan çıkarken turşucu vardı nasıl koktu nasıl koktu az pancarla az lahana aldım
Geçmiş olsun canım.. dikkat et kendiHellöö herkes hizli bir giris yapmis diyete mikemmel
Hizlica okudum cevap yazamiyorim affedin. Dr un dedigine gore sinuslerim kulaga baski yapmis kulaklarimda birsey yok, sinuzitmis sikintim.
İlac yazdi augmentin, parol, burun spreyi. Ve serum verdi
Odem yapar mi ilaclar diye sordum sasirdi dr, yaparmisBelki bende yapmaz
Harikasınız kızlar.. hepinizi tebrik ederim. HerkeseGelelim DUKAN Ekspress 1.tur sonuclarina
İsim. Baslangic.Sonuc
İydnzp. 79.4. 76.6. 2.8 kg
Nisasta odem yaptigi icin 300 gr fazla
Fancnancy. 80.8. 77.9. 2.9 kg
Ozlem. 79.2. 77. 2.2kg
Balpamuk. 67.8. 66. 1.8 kg
Hepsine masallah
canım sağlıkla kucağına alırsın umarım sonra da bu kilolar da gider..Merhaba kızlar Nasılsıniz
Cumartesi bebisi gördük 8 haftalikmis
Kalp atislarinida dinledik.
Pazartesi kilom 60.6 cumadan bu yana +100
Artık düzelttim yeme işini 1 aydır bildiginiz öküz gibi yiyordum haftada 2 kilo aldım neyse dur dedim artık. Bundan sonra biraz sabit kalmam lazım.
Ay okurken hayal ettim çok komik geldi ama işte o da değişik bir durum kola için bile ağlayabiliyor demek insan :))Zaten hep o az az almalar
Bende dikkat ettim saglikli beslenmeye. Ettim sayılır
Hamileyken canim kola istedi, esime soyledim normalde bile icmezsin ne gerek var olmaz zararli dedi. O hayir dedikce benim ruyalarima girmeye basladi.
Birgun marketteyiz ben kolali jelibon aldim raftan, jelibon ne alaka dedi (cunku yemem), kolali ya ondan dedim basladim aglamaya, eşim şok. Ben salya sümük agliyorum. Gel tamam alalım kola dedi, iceceklerin olduğu yerden 1 teneke kola aldı ben hıçkırmaya başladım, hayır 1 lt olanlardan alKolayı aldık markette herkes bize bakıyor ben gülmeye başladım eşim gülüyor ama gozumde yaşlar Neyse geçti gitti
Biraz oyle oldu galibaGeçmiş olsun canım.. dikkat et kendi
Harikasınız kızlar.. hepinizi tebrik ederim. Herkesemedusa38 ile bir doz dukan şart :)
canım sağlıkla kucağına alırsın umarım sonra da bu kilolar da gider..
Biz yapmiyoruz odul odul 6 lara gelinceYalnız 7. Günün sonunda ödül öğünü var yaaa
biraz mı öyle oldu gerçektenBiraz oyle oldu galiba
Yani herkeste 2-2.5 kilolari gorunce dogeu biseyler yaptigin icin seviniyosun yinede mutavazi olmayi elden birakmayalim dimibiraz mı öyle oldu gerçekten
4 kg verip 1 kg sunu bi gunde almak istiyosan olabiliryapaydık iyiydi
şimdi 7 gün yapıyoruz sonra tekrar 1. günden başlıyoruz değil mi4 kg verip 1 kg sunu bi gunde almak istiyosan olabilir
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH. Güzel beslenirsen kilo bile verebilirsin. şimdi metabolizma uçuyor. Süt ve süt ürünleri çok hızlı kilo verdiriyor. atıştırma olarak aralarda dene. normal beslenirken. Çünkü senin şimdi yediğin sağlıklı her şey bebeye gidiyor. sana da depo kalıyor böylelikle kilo veriyorsun.Merhaba kızlar Nasılsıniz
Cumartesi bebisi gördük 8 haftalikmis
Kalp atislarinida dinledik.
Pazartesi kilom 60.6 cumadan bu yana +100
Artık düzelttim yeme işini 1 aydır bildiginiz öküz gibi yiyordum haftada 2 kilo aldım neyse dur dedim artık. Bundan sonra biraz sabit kalmam lazım.
Evet aynen cnmşimdi 7 gün yapıyoruz sonra tekrar 1. günden başlıyoruz değil mi
Yap cnm hergun 5 dakika artirmani tavsiye ederimbu akşam çukur izlerken 30 dk eliptik ohh misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?