Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zaten hep o az az almalar
Bende dikkat ettim saglikli beslenmeye. Ettim sayılır
Hamileyken canim kola istedi, esime soyledim normalde bile icmezsin ne gerek var olmaz zararli dedi. O hayir dedikce benim ruyalarima girmeye basladi.
Birgun marketteyiz ben kolali jelibon aldim raftan, jelibon ne alaka dedi (cunku yemem), kolali ya ondan dedim basladim aglamaya, eşim şok. Ben salya sümük agliyorum. Gel tamam alalım kola dedi, iceceklerin olduğu yerden 1 teneke kola aldı ben hıçkırmaya başladım, hayır 1 lt olanlardan alKolayı aldık markette herkes bize bakıyor ben gülmeye başladım eşim gülüyor ama gozumde yaşlar Neyse geçti gitti

Geçmiş olsun canım.. dikkat et kendi
Harikasınız kızlar.. hepinizi tebrik ederim. Herkese medusa38 ile bir doz dukan şart :)
canım sağlıkla kucağına alırsın umarım sonra da bu kilolar da gider..

Ay okurken hayal ettim çok komik geldi ama işte o da değişik bir durum kola için bile ağlayabiliyor demek insan :))

ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH. Güzel beslenirsen kilo bile verebilirsin. şimdi metabolizma uçuyor. Süt ve süt ürünleri çok hızlı kilo verdiriyor. atıştırma olarak aralarda dene. normal beslenirken. Çünkü senin şimdi yediğin sağlıklı her şey bebeye gidiyor. sana da depo kalıyor böylelikle kilo veriyorsun. Bebekte tosuncuk oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…