Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zaten hep o az az almalar:KK48:
Bende dikkat ettim saglikli beslenmeye. Ettim sayılır :oha:
Hamileyken canim kola istedi, esime soyledim normalde bile icmezsin ne gerek var olmaz zararli dedi. O hayir dedikce benim ruyalarima girmeye basladi.:deli:
Birgun marketteyiz ben kolali jelibon aldim raftan, jelibon ne alaka dedi (cunku yemem), kolali ya ondan dedim basladim aglamaya, eşim şok. Ben salya sümük agliyorum. Gel tamam alalım kola dedi, iceceklerin olduğu yerden 1 teneke kola aldı ben hıçkırmaya başladım, hayır 1 lt olanlardan al:KK70:Kolayı aldık markette herkes bize bakıyor ben gülmeye başladım eşim gülüyor ama gozumde yaşlar:ıslık: Neyse geçti gitti :-)
:D :D :D
Ya benim de canım hep kola çekiyordu eşim icerken bir yudum alıyordum nefsim korelsin diye öyle öyle geçiştirdim. Bi dogurayim buz gibi doya doya kola icicem diye sayıklıyordum :D

Bilmiyorum ki ben mi alınganım millet mi bi garip. Herkes garip olduğuna göre bende sorun.

Öyle kafalar işte.
Çok hassas olmamak gerek galiba. Ben hep 1 adım sonrasına bakıyorum. Olan olmuş. Düzelmiyorsa bas git takılma diyorum kendime. Tavsiyem takılma boşver.

evet bugunde yapalım :spor:
Bana doktor yasakladı :KK61::KK61::KK61: Mahmut’la arama mesafe koydu. Ağır kaldırmayacakmışım, poşet bile taşımayacakmışım, dinlenecekmişim, asla ve kataaa dizlerimi büküp eğilmeyecekmişim yani dizlerimi yere koyacak şekilde. Ben çikolatalı dondurma emojisini yemişim bildiğin. Egzersiz galan verdi, hafif tekrarlanacak hareketler. 4 tane 10ar saniyelik. 2 haftaya dizlerimin ağrısı geçmezse emar çekilecek. Ben sporcu kimliğimi çıkarıp bir kenara koydum şimdilik :KK43:

Hellöö herkes hizli bir giris yapmis diyete mikemmel :KK200:
Hizlica okudum cevap yazamiyorim affedin. Dr un dedigine gore sinuslerim kulaga baski yapmis kulaklarimda birsey yok, sinuzitmis sikintim.
İlac yazdi augmentin, parol, burun spreyi. Ve serum verdi:KK43:
Odem yapar mi ilaclar diye sordum sasirdi dr, yaparmis:KK34: Belki bende yapmaz :işsiz:
Geçmiş olsun şekerim

Bana doktor yasakladı :KK61::KK61::KK61: Mahmut’la arama mesafe koydu. Ağır kaldırmayacakmışım, poşet bile taşımayacakmışım, dinlenecekmişim, asla ve kataaa dizlerimi büküp eğilmeyecekmişim yani dizlerimi yere koyacak şekilde. Ben çikolatalı dondurma emojisini yemişim bildiğin. Egzersiz galan verdi, hafif tekrarlanacak hareketler. 4 tane 10ar saniyelik. 2 haftaya dizlerimin ağrısı geçmezse emar çekilecek. Ben sporcu kimliğimi çıkarıp bir kenara koydum şimdilik :KK43:
Sporcular da geri sahalara dönüyor. Sen de dikkat edersen tekrar sahalara dönersin canım :KK15:

Bizim işyerin de arkadaşın eşi Kayserili. Bunlar Kayseriye gittiler bana mantıları yağlamaları anlatıyor. Ben anlatma dedikçe anlattı. Bende o zaman ağlamıştım. Ama benim canım çekiyor diye. :KK70::KK70::KK70:
Bir yemek için ilk ve tek ağlamamdır :KK48::KK48::KK48:
Benim de kuzenim yeğenime hamileyken tatlı istedi canı.sonra almış tatlıyı kimse ile paylaşmıyor benim diyor. O gün anladım ki benim bünye hep hamilelik var gibi yaşıyor. Hiç sevmem tatlı paylaşmayı hepsi benim olmalı:)

geçmiş olsun önce sağlık hiç spor yapmadan sadece liste ile zayıflayanlar var o şekilde devam ederiz:KK15:
Mahmut II olsun o zaman :KK70::KK70::KK70:
2. mahmut:KK70::KK70::KK70:

Benim de kuzenim yeğenime hamileyken tatlı istedi canı.sonra almış tatlıyı kimse ile paylaşmıyor benim diyor. O gün anladım ki benim bünye hep hamilelik var gibi yaşıyor. Hiç sevmem tatlı paylaşmayı hepsi benim olmalı:)
ya deniz çok fena duygular canım bişey istedimi eşim alıp geliyordu aynı kuzenin gibi adama vermeden yiyiyordum sanki pirinç tanesi kadar alsa bana yetmeyecek:KK70::KK70::KK70:

Back
X