- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.161
oh afiyet olsun benimde bitti yemek faslımEvet kizlar mumkunse cok gec saatlere kalmiyoruz aksam yemekleri yenilsin
Bende yedim
Az korili tavuk 2 kucuk izgara kofte
Bir kase yogurt ev yapimi
Yogurdu yeni yapmistim cok tatli olmus bir kase daha yiyebilirdim
Öyle artık kenardan bakiciZzzfancynancy gel canım gel tribüne gel..burası da pek güzel.. bir süre beslenmeye daha da dikkat edeceğiz:)
Bizim dönemimiz tekrar başlayacak bak gör ama şimdilik kısa bir ara:) herşeyin başı sağlık sonuçta.Öyle artık kenardan bakiciZzzyedek oyuncu ezikliği yaşıyorum
Sanada afiyet olsun saol cnmoh afiyet olsun benimde bitti yemek faslım
Şimdi gayet adaletli bir kapışma izleyeceğizfancynancy gel canım gel tribüne gel..burası da pek güzel.. bir süre beslenmeye daha da dikkat edeceğiz:)
Olmus olmuskızlarrr birinci günüm başarılı ile bitti duyan duymana haber versin
kahvaltı 2 yumurta 1.5 yk yulaf ezmesi ile krep 2 kk light peynir
ara sade türk kahvesi
öğlen hindi füme (60 gr) 1 kase baharatlı yoğurt
ara 1 kk light peynir hindi füme (30 gr)
akşam 1 but yağsız tavada 1 kase baharatlı yoğurt
su 2 lt
spor 20 dk dışarıda yürüyüş
akşamada zencefil çayı yapar içerimolmuş dimi birde çok tokum yaa
Evet yaa lokmalarımı ben sayarım sana ne oluyor diye haykırasım var bünyemeAman hemen reaksiyon vermese vücut hatırı kalırdı:) yani iki kaşık şeyi görmezden gel ama yok :)
geçmiş olsun önce sağlık hiç spor yapmadan sadece liste ile zayıflayanlar var o şekilde devam ederiz
2. mahmut
Evet bakalım bu hafta hangimiz kupa kaldiracagiz:)Şimdi gayet adaletli bir kapışma izleyeceğiz
Ayenen bir iki kaşık için bunu yapmak +300 demek zalimlik :)Evet yaa lokmalarımı ben sayarım sana ne oluyor diye haykırasım var bünyeme
zaten ekmeği kestiğimden beri çok rahattım aslında geçen hafta yapmadığım iyi oldu çünkü geçen hafta ekmeği kestiğim için bugun kolay geçti bence birde daha içerim su yarın sabah artı gelmemem lazımOlmus olmusdedik sana kh yemedigin icin acikmiyorsun biraz daha su ic yatana kadar bas agrisi falan olmasin yarinki sonucu bekliyoruz
Gayet güzel olmuş çekirge. 40 yıllık dukancı gibisinkızlarrr birinci günüm başarılı ile bitti duyan duymana haber versin
ara sade türk kahvesi
su 2 lt
Sen artı gel ben Ayşe değilimzaten ekmeği kestiğimden beri çok rahattım aslında geçen hafta yapmadığım iyi oldu çünkü geçen hafta ekmeği kestiğim için bugun kolay geçti bence birde daha içerim su yarın sabah artı gelmemem lazım
Zalıımmm bünyeEvet bakalım bu hafta hangimiz kupa kaldiracagiz:)
Ayenen bir iki kaşık için bunu yapmak +300 demek zalimlik :)
oyle yaparim canim krepide yulafli hic denemedim Allahim ilkleri yasiyorum hepCanım ben yulaf kepeği bulamıyorum burada yulaf ezmesi alıyor robottan çekiyorum un gibi oluyor krepler çok güzel oluyorsende bulamazsan öyle yaparsın
birazdan evdeyim canim halledicem insallahEvet kizlar mumkunse cok gec saatlere kalmiyoruz aksam yemekleri yenilsin
Bende yedim
Az korili tavuk 2 kucuk izgara kofte
Bir kase yogurt ev yapimi
Yogurdu yeni yapmistim cok tatli olmus bir kase daha yiyebilirdim
sadece yulafla bende yadırgardım ama un gibi olunca gerçek krep gibi oluyor dene mutlakaoyle yaparim canim krepide yulafli hic denemedim Allahim ilkleri yasiyorum hep
birazdan evdeyim canim halledicem insallah
Yulafi yumurtayla karistirmadan sutte birazcik beklet cnm sonrada yumurta ile karistirirsinoyle yaparim canim krepide yulafli hic denemedim Allahim ilkleri yasiyorum hep
birazdan evdeyim canim halledicem insallah
Geçmiş olsun canım, insallah tez zamanda sahalara geri dönersinBana doktor yasakladıMahmut’la arama mesafe koydu. Ağır kaldırmayacakmışım, poşet bile taşımayacakmışım, dinlenecekmişim, asla ve kataaa dizlerimi büküp eğilmeyecekmişim yani dizlerimi yere koyacak şekilde. Ben çikolatalı dondurma emojisini yemişim bildiğin. Egzersiz galan verdi, hafif tekrarlanacak hareketler. 4 tane 10ar saniyelik. 2 haftaya dizlerimin ağrısı geçmezse emar çekilecek. Ben sporcu kimliğimi çıkarıp bir kenara koydum şimdilik
Ooo süper menükızlarrr birinci günüm başarılı ile bitti duyan duymana haber versin
ara sade türk kahvesi
su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?