- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.201
Haha alda yap canım hem kurtarıcı hemde tok tutuyor ekmek yemediğimiz için sağlıklı kh şok markette oluyor yulaf ezmesi kepeğini bulamadım amaah canim yaaa cok az olmus ama olur bazen boyle durumlar. Senin canin sıkkindi bugün o yuzdende yiyemedin sanirim
alamadimki yiyebileyim yarin artik
oohhh mis yaaa canimi cektirdin yarin mutlaka almaliyim yulaf kepegi
Aaa tuh bende tam aksine bizim evin orda sok var amaaann sokta olmazki deyip gitmedim buyuk marketlerde vardir dedim kendime hic almadimya bilmiyorum. Neyse soylefigin iyi oldu yarin ordan bakarim artikHaha alda yap canım hem kurtarıcı hemde tok tutuyor ekmek yemediğimiz için sağlıklı kh şok markette oluyor yulaf ezmesi kepeğini bulamadım ama
Benim menume benzemiş afiyet olsun yarın sebze olacağı için kolay olur gibiKizlar bende gunu tamamladim menumu paylasayim
Sabah
1.5 haslanmis yumurta yagsiz peynir
Ara
Yesil cay
Öğle 60 gr hindi füme+1 kase yoğurt pul biberli
Ara
Yesil cay
200 ml süt
Aksam
Firinda tavuk but yagsiz derisiz
1 kase yoğurt
3.5 lt su ictim fazlada olabilir
700 adet ip atladim 500 sabah +200 aksam
Nasil iyi demi kizlar yarinda insallah boyle guzel gecer
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kısa sürede iyileşirsin.Bana doktor yasakladıMahmut’la arama mesafe koydu. Ağır kaldırmayacakmışım, poşet bile taşımayacakmışım, dinlenecekmişim, asla ve kataaa dizlerimi büküp eğilmeyecekmişim yani dizlerimi yere koyacak şekilde. Ben çikolatalı dondurma emojisini yemişim bildiğin. Egzersiz galan verdi, hafif tekrarlanacak hareketler. 4 tane 10ar saniyelik. 2 haftaya dizlerimin ağrısı geçmezse emar çekilecek. Ben sporcu kimliğimi çıkarıp bir kenara koydum şimdilik
İşlerinizde kolaylıklar dilerim canım.Arkadaşlar sabahtan beri yazamadım. Bir yandan taşınma işi, bir yandan evdeki mobilyaları satmakla uğraşıyorum (arayan-soran-gelip görmek isteyen), bir yandan da afacan çocuğum! Mesajlarınızı geriye dönüp okuyamadığım için üzgünüm ama emin olun kısa süre sonra yine çok aktif olacağım. Şu taşınma işlerimi bir halledeyim de...
Bu sabah kilom 66.00 çıktı. Dün tartım 65.9’du. Ancak bugün saf protein günümüz olduğundan yarın yine 65’leri görmeyi bekliyorum. Çünkü saf protein günlerinde ödemi daha kolay atıyoruz.
Guzel bence yarinda zorlanmazain sebzede var hemKizlar bende gunu tamamladim menumu paylasayim
Sabah
1.5 haslanmis yumurta yagsiz peynir
Ara
Yesil cay
Öğle 60 gr hindi füme+1 kase yoğurt pul biberli
Ara
Yesil cay
200 ml süt
Aksam
Firinda tavuk but yagsiz derisiz
1 kase yoğurt
3.5 lt su ictim fazlada olabilir
700 adet ip atladim 500 sabah +200 aksam
Nasil iyi demi kizlar yarinda insallah boyle guzel gecer
Wendy cim evde yumurtada mi yoktu yaa canim cok az olmus kizlarin dedigi gibi bi yumurta yeseydin keskeMenümü yazayım da kızın bana;
Sabah; 2 yumurta 1 yulaf ezmesi azıcık sütle omlet
Ara; 9lu çay, naneli çay
Öğle; tarçınlı yoğurt, şekersiz Türk kahvesi
Ara; sütlü Türk kahvesi
Akşam; yok, uygun bişi denk gelmedi dışardaydık, bende zorlamadım şimdi de canım istemiyor.
Su; 1,5 lt gibi
Spor; halim yok, 20 dk gibi yürümüştüm sadece.
ahhaha nilsub un bu kadar hevesli olmasının sebebii demek 7. günün hayaliYalnız 7. Günün sonunda ödül öğünü var yaaa
Marketten eve dönerken de agladim, "markette kola için ağladığıma inanamıyorummAy okurken hayal ettim çok komik geldi ama işte o da değişik bir durum kola için bile ağlayabiliyor demek insan :))
ahaa koç olmaz dediBiz yapmiyoruz odul odul 6 lara gelince
Evet nilsub u dinleyin hepimizin içsesi o aslındayapaydık iyiydi
Artık kimse artı gelmez herhalde.Bu hafta arti geleni dovuyoruz 5.takimdan 14. Takima kadar kovaliyoruz ona gore
Dukancilar 9 kisi istila ettik takimi
Heveslendiriyorsunuz bu gidişle ben de alacağım bir bisikletbu akşam çukur izlerken 30 dk eliptik ohh misss
Bizim işyerin de arkadaşın eşi Kayserili. Bunlar Kayseriye gittiler bana mantıları yağlamaları anlatıyor. Ben anlatma dedikçe anlattı. Bende o zaman ağlamıştım. Ama benim canım çekiyor diye.
Bir yemek için ilk ve tek ağlamamdır
Bende istiyorum yağlama hiç yemedim.Bende kayseriliyim yaparim sanasen 58 kg olda
Sen hala pilav yiyor musunnBen yaptım dün ödül 2yk etli nohut ve 2yk pilav ile. Bana +300gr ödül oldu
wendigo m imza gitti diye mi uzuldunnİyi kuzum diyet modu devam. Canım sıkılıyor biraz saçmalık ama.
Bak yaa artık organize calisiyor, eee ne de olsa agaaadün yaptığım pırasa böreğimi saklama kutusuna koyup dolaba koymuştum bir öğünü onunla savarım
Canım üzülme yulafın yerine saydılar yaAyyy çok üzüldüm ya. İlk günden fire verdim. Bundan sonra birebir uyacağım arkadaşlar.Teşekkürler paylaşımlarınız için. O listelere de bakacağım.
Ben hiç yemedim yağlama yazıp durma canım istedi bilmedğim şeyi
prensesss sinyali geçen hafta alsaydı beynin keşkeTAMAM AKŞAMA ALIYORUM O ZAMAN MUTLAKA
bakalım markette hangisibulursam alırım artık sağol canım
tebrik ederim kızlar darısı başımıza
bende öyle düşünüyorum.
ben öğlen tavuk yicem salatayla büyük ihtimal akşam içinde pırasa yapıcam canım
bende yaaa hiç acıkmadım ölürüm falan diyodum ama beynim sinyali aldı baştan herhalde ona göre davranıyor şuan. bide çay kahve su içmekte acıktırmadı beni
aklı olan kilo almasın zaten başıma gelenleri biliyorsunuz dikkat edin kızlar ben dahil
Doğumdan sonra buz gibi bir şey içmene izin mi verdilerr???
Ya benim de canım hep kola çekiyordu eşim icerken bir yudum alıyordum nefsim korelsin diye öyle öyle geçiştirdim. Bi dogurayim buz gibi doya doya kola icicem diye sayıklıyordum
Canımm ya keşke karşılıklı kahve içebilsek boyle seyler konusabilsekBilmiyorum ki ben mi alınganım millet mi bi garip. Herkes garip olduğuna göre bende sorun.
Öyle kafalar işte.
Cnm yarin 2 de biorezonans randevum var tatli ve kh istegi icin bende bir sorayim bakimm nasil olacak ne fiyat isteyeceklerArkadaşlar sabahtan beri yazamadım. Bir yandan taşınma işi, bir yandan evdeki mobilyaları satmakla uğraşıyorum (arayan-soran-gelip görmek isteyen), bir yandan da afacan çocuğum! Mesajlarınızı geriye dönüp okuyamadığım için üzgünüm ama emin olun kısa süre sonra yine çok aktif olacağım. Şu taşınma işlerimi bir halledeyim de...
Bu sabah kilom 66.00 çıktı. Dün tartım 65.9’du. Ancak bugün saf protein günümüz olduğundan yarın yine 65’leri görmeyi bekliyorum. Çünkü saf protein günlerinde ödemi daha kolay atıyoruz.
Sen nasil oldun toparladin mi birazahhaha nilsub un bu kadar hevesli olmasının sebebii demek 7. günün hayali
Marketten eve dönerken de agladim, "markette kola için ağladığıma inanamıyorummdiye
Çok değişikti
ahaa koç olmaz dedi
Evet nilsub u dinleyin hepimizin içsesi o aslında
Artık kimse artı gelmez herhalde.
Belki ben hariç
Heveslendiriyorsunuz bu gidişle ben de alacağım bir bisiklet
Çok sevindim yalnız değilmişiimm
Bende istiyorum yağlama hiç yemedim.
Sen hala pilav yiyor musunn
wendigo m imza gitti diye mi uzuldunnortim sen iste tum takimi yaziyim bulurum yazcak bir seyler kimse begenmese de
Bak yaa artık organize calisiyor, eee ne de olsa agaaa
Canım üzülme yulafın yerine saydılar ya
prensesss sinyali geçen hafta alsaydı beynin keşkeşu an rahat rahat takılıyor olurdun oh mis
Doğumdan sonra buz gibi bir şey içmene izin mi verdilerr???Süt üşür demediler mi
Canımm ya keşke karşılıklı kahve içebilsek boyle seyler konusabilsek
Kimse ortimi uzmesin
Herkes yeterince kızmış zaten bana bi sey kalmamış :)Menümü yazayım da kızın bana;
Sabah; 2 yumurta 1 yulaf ezmesi azıcık sütle omlet
Ara; 9lu çay, naneli çay
Öğle; tarçınlı yoğurt, şekersiz Türk kahvesi
Ara; sütlü Türk kahvesi
Akşam; yok, uygun bişi denk gelmedi dışardaydık, bende zorlamadım şimdi de canım istemiyor.
Su; 1,5 lt gibi
Spor; halim yok, 20 dk gibi yürümüştüm sadece.
Canım sen sanırım süt ürünleri olayını çıkardın değil mi? Onları da yeme demişti ya doktorun.Bu arada gerçekten hala tatlı isteğim yok. Çok büyük açlıklar da hissetmiyorum, gece hariç :))
Bağırsak detoksu için aldığım toza devam ettiğim için oluyor sanırım bu gece açlığı da. Bağırsak detoksu pazar günü bitecek. O zamana kadar böyleyim...
Bugün yediklerim;
Sabah:
-2 haşlanmış yumurta
-1 dilim beyaz peynir çok az tulum peyniri
Ara;
-yeşil çay (limonlu)
Öğle;
-ızgara levrek
Ara;
-duble türk kahvesi
Akşam;
-kıymalı yumurta
Hahahha güzel bir noktaya parmak basmışsınDoğumdan sonra buz gibi bir şey içmene izin mi verdilerr???Süt üşür demediler mi
Katılırım ama hırslıyımdır bak :))eveeettt basladik bakalim bu gun hadi hayirlisi
sagol canim
selam canim seninle kilolarimiz yakin hedefimizde ayni daha cok katil yarisalim seninle
Bir haftadir her gun en az 40 dk yapiyorum 50 yapiyorum aslında iki gün kırk dakka yaptım sigaranın zararları diyelim nefesim kesiliyor bence de çok iyi ama inşallah bacaklar incelir bir de kaç dakika yapıyorsun kaç kalori yakıyor acaba benim kalori ekranında sorun mu var bakıyorum benden az yapanların daha çok kalorisi olmuş
Evet canımahhaha nilsub un bu kadar hevesli olmasının sebebii demek 7. günün hayali
Marketten eve dönerken de agladim, "markette kola için ağladığıma inanamıyorummdiye
Çok değişikti
ahaa koç olmaz dedi
Evet nilsub u dinleyin hepimizin içsesi o aslında
Artık kimse artı gelmez herhalde.
Belki ben hariç
Heveslendiriyorsunuz bu gidişle ben de alacağım bir bisiklet
Çok sevindim yalnız değilmişiimm
Bende istiyorum yağlama hiç yemedim.
Sen hala pilav yiyor musunn
wendigo m imza gitti diye mi uzuldunnortim sen iste tum takimi yaziyim bulurum yazcak bir seyler kimse begenmese de
Bak yaa artık organize calisiyor, eee ne de olsa agaaa
Canım üzülme yulafın yerine saydılar ya
prensesss sinyali geçen hafta alsaydı beynin keşkeşu an rahat rahat takılıyor olurdun oh mis
Doğumdan sonra buz gibi bir şey içmene izin mi verdilerr???Süt üşür demediler mi
Canımm ya keşke karşılıklı kahve içebilsek boyle seyler konusabilsek
Kimse ortimi uzmesin
Canım hamile sendin demi nasıl geçti Doğum yanlış mı hatırlıyorum kiHahahha güzel bir noktaya parmak basmışsınBen zaten hamilelikte öyle diyerek dolanıyordum da doğumdan sonra içtim mi hatırlamıyorum bile. Lohusa kafası rocks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?