Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptan hayirli olsun son ictigin o olsun

Kaptanım cok sevindim, kahve bugün yasakmış ama bundan sonra çaya kahveye ver kendini o boşluğu doldurmak için, insallah o istek asla geri gelmez

Kuzum ya ne tatlı sormuşsun :)
Insallah bitmistir ordegim yeniden baslamak istemiyorum sigaraya arti gecen seferki gibi birakinca 10 kg da almak istemiyorum

Insallah bitmistir ordegim yeniden baslamak istemiyorum sigaraya arti gecen seferki gibi birakinca 10 kg da almak istemiyorum
kilo falan almazsın biz içmiyoruz kilo alıyormuyuz başta sağlığına sonra parana yazık millet sigara parası biriktirip araba alıyo tv de çıkıyor araba alıp bizi gezdirirsin

evet herkese toptan günaydın hayırlı sabahlar

biraz önce tartıldım dün sabah 83.5 bu sabah 82.4
supersin canim yaaa dun okuyamamistim simdi okudum sayfalari harika bi sonuc bence bu haftanin birincisi sen olucaksin

evet canim ilk gun alamamistim malesef ama aksam sinemaya girmeden aldim marketten gece yatmadanda yedim sagol yardimci oldugun icin dun zaten çözüldü kabizlik sorunum bugun daha iyiyim

Canim sen 59 u gormustun kac gundur dikkat ediyorsun ve kilonda az 300 gr iyi rakam tabi kepegide yemedin dun onunda etkisi olur mutlaka al
sagol canim kepegin bu kadar etkili oldugunu dusunmemistim artik cikarmam mutfagimdan. Bemde oyle düşünüyorum sonucta cuma ve cumartside iyi kilo verdim ben

bu sabah yumurta bitmis evde deneyemedim ama ilk firsatta krep yapmayi denicem cunku zaten cok severiz ailecek bakalim yulaf kepegiyle nasil olucak

Arkadaşlar dün markette çok aradım; ama yulaf kepeği bulamadım.
Hangi marketlerde bulunuyor?
Merhaba nilsub
Acaba dediğin gibi yulaf ezmesini rondodan mı geçirsem? Evde yulaf ezmem de var.
Sevgiler hepinize.
canim ben aksam kipadan aldim ama tabi ankarada varmi kipa bilmiyorum.

Korkma canım acımayacak
yaaaa acıyor canım acıyor

Hahahah çok alemsin. Sinemaya gittiğim bir gün bende düşünmüştüm hindi fümeyi ama aynen senin gibi garip mi olur diye çekinmiştim. :))) Boşver senin diyetin şu an herşeyden daha önemli. :)))
zaten cok komikti esimle beraber aldik marketten kendisi animda 2 adet gofret ve bir kutu kola bitirdi ben actim hindi fumeyi burdami yiceksin diyo ben eve aliyosun saniyodum bi bakisi var bana gormeniz lazim ama bu sefer oda anladi ne kadar ararli oldugumu arkadan bide activia actim benim koca sok diyo elinlemi yicen kasik alayimmi yok dedim benim kasigim yanimda bende inanamadim kendime kizlar

canim cok sevindim birakmana umarim idaha baslmazsin

Günaydın kızlar ..
gunaydin canim hayirli gunler olsun

Yürüyüş en güzeli kaptanım. Bol bol yürü. İyi sonuçlar alırsın inşALLAH

Ahh prensess ahh neyse bir musibet bin nasihattan evladir diye bosuna dememisler cok severim bu sozu gecen hafta cozutunca bu hafta kesinlikle kacamak yapmiyorsun
Sesinin bakislari gozonune geldi de ne sasirmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…