- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.381
kayinvalidemin bana ne yaptigini okuyamayacaksin o zamanKızlar çok geride kaldım yaaaa, 173 mesaj diyor. Bu defalık okumadan es geçsem olur mu? Kaçırdığım bişiy yoktur inşallah.
Kaptan hayirli olsun son ictigin o olsunKizlqr selam misafirlerimde gitti nihayet gelebildim
@balpamuk tatlim bugun sigarayi biraktim cnm gittim gidene kadar ictim sigara sonra sahipleriyle konustuk senin kulaklarini cinlattik egzama en basarili olduklari alanmis biorezonansta
Sonra son sigarami icirip sondurmeden bir cam ince siseye koydular sonra rahat bir koltuga oturtup islemi uyguladilar yakladik 1.5 saat surdu tum elektronik aletlerden uzak beyni rsetlediler
Benim icin bitti haa arada canim istiyor ama hemen baska biseyle ilgileniyorum bu aksam yemege geleb komsumuzla hep kahve sigara yapardik isyerinde buyuk sorun yasamis kiz konusmak istiyor sigara icerken bana yasak 1 ay sigarali ortama girme dediler boule garip bir aksamdi gittiler de size yazabildim bakalim bir sure sonra nasil olacak sigara isyeginiz olursa bizi arayin dediler haa istahiniz falan artarsa mutlaka arayin uygulama yapacaz dediler
Biraz ayrintili anlattim ama balpamuk cum sen merak ettigin icin
Haa sigara istegi cabuk geciyor da bosluga dusmus gibiyim onun yerine bisey koymam lazim
Insallah tatlim son ictigim plurKaptan hayirli olsun son ictigin o olsun
Kiz kv ne yapti ki ben okudum amakayinvalidemin bana ne yaptigini okuyamayacaksin o zaman
Insallah bitmistir ordegim yeniden baslamak istemiyorum sigaraya arti gecen seferki gibi birakinca 10 kg da almak istemiyorumKaptanım cok sevindim, kahve bugün yasakmış ama bundan sonra çaya kahveye ver kendini o boşluğu doldurmak için, insallah o istek asla geri gelmez
Kuzum ya ne tatlı sormuşsun :)
Yapma yaaaa, kaçıncı sayfaya bakayım tüyo verkayinvalidemin bana ne yaptigini okuyamayacaksin o zaman
iyide ben bugun msj atlamadım nereye yazdın neden okumadım bdv'ye mi yazdınkayinvalidemin bana ne yaptigini okuyamayacaksin o zaman
kilo falan almazsın biz içmiyoruz kilo alıyormuyuzInsallah bitmistir ordegim yeniden baslamak istemiyorum sigaraya arti gecen seferki gibi birakinca 10 kg da almak istemiyorum
Günaydın sizede o zaman mefkure kaptanım hayırlı sabahlar
supersin canim yaaa dun okuyamamistim simdi okudum sayfalari harika bi sonuc bence bu haftanin birincisi sen olucaksinevet herkese toptan günaydın hayırlı sabahlar
biraz önce tartıldımdün sabah 83.5 bu sabah 82.4
evet canim ilk gun alamamistim malesef ama aksam sinemaya girmeden aldim marketten gece yatmadanda yedim sagol yardimci oldugun icin dun zaten çözüldü kabizlik sorunum bugun daha iyiyimYulaf krprği gerçekten etkili oluyor çünkü tuvalete çıkmanı sağlayan trk şey o. Özellikle saf protein gününde kanızlık yaşanabiliyor bu diyette. Dukan’ın kitabında; yediğimiz herşeye yapışıp herşeyi dışkılama yoluyla temizleyebilen mucizevi besin olarak anlatılıyor yulaf kepeği. Ve sus tutma oranı inanılmaz yüksek olduğu için fazlaca tokluk sağlıyor aynı zamanda.
Yulaf keprğini ihmal etmenizi önermem. Ben glutensiz beslendiğim için yiyemiyotum bu sefer yulaf kepeğini ama dukan expressle birlikte denk gelen bağırsak detoksunu uyguladığım için şimdilik hiç sorun yaşamıyorum tabii. :))
sagol canim kepegin bu kadar etkili oldugunu dusunmemistim artik cikarmam mutfagimdan. Bemde oyle düşünüyorum sonucta cuma ve cumartside iyi kilo verdim benCanim sen 59 u gormustun kac gundur dikkat ediyorsun ve kilonda az 300 gr iyi rakam tabi kepegide yemedin dun onunda etkisi olur mutlaka al
bu sabah yumurta bitmis evde deneyemedim ama ilk firsatta krep yapmayi denicem cunku zaten cok severiz ailecek bakalim yulaf kepegiyle nasil olucakbirde 2 yumurtaya 1 yk yulaf unu diyorum artık robottan çekince un gibi oldutam ölçü geliyor dün sp günü diye 3 yumurta 1.5 yemek kaşığı yulaf koydum kalın oldu pek hoşuma gitmedi yarısını yedim ince olunca güzel oluyor aklında olsun
canim ben aksam kipadan aldim ama tabi ankarada varmi kipa bilmiyorum.Arkadaşlar dün markette çok aradım; ama yulaf kepeği bulamadım.
Hangi marketlerde bulunuyor?
Merhabanilsub
Acaba dediğin gibi yulaf ezmesini rondodan mı geçirsem? Evde yulaf ezmem de var.
Sevgiler hepinize.
yaaaa acıyor canım acıyorKorkma canım acımayacak
zaten cok komikti esimle beraber aldik marketten kendisi animda 2 adet gofret ve bir kutu kola bitirdi ben actim hindi fumeyi burdami yiceksin diyo ben eve aliyosun saniyodum bi bakisi var bana gormeniz lazimHahahah çok alemsin. Sinemaya gittiğim bir gün bende düşünmüştüm hindi fümeyi ama aynen senin gibi garip mi olur diye çekinmiştim. :))) Boşver senin diyetin şu an herşeyden daha önemli. :)))
canim cok sevindim birakmana umarim idaha baslmazsinKizlqr selam misafirlerimde gitti nihayet gelebildim
@balpamuk tatlim bugun sigarayi biraktim cnm gittim gidene kadar ictim sigara sonra sahipleriyle konustuk senin kulaklarini cinlattik egzama en basarili olduklari alanmis biorezonansta
Sonra son sigarami icirip sondurmeden bir cam ince siseye koydular sonra rahat bir koltuga oturtup islemi uyguladilar yakladik 1.5 saat surdu tum elektronik aletlerden uzak beyni rsetlediler
Benim icin bitti haa arada canim istiyor ama hemen baska biseyle ilgileniyorum bu aksam yemege geleb komsumuzla hep kahve sigara yapardik isyerinde buyuk sorun yasamis kiz konusmak istiyor sigara icerken bana yasak 1 ay sigarali ortama girme dediler boule garip bir aksamdi gittiler de size yazabildim bakalim bir sure sonra nasil olacak sigara isyeginiz olursa bizi arayin dediler haa istahiniz falan artarsa mutlaka arayin uygulama yapacaz dediler
Haa sigara istegi cabuk geciyor da bosluga dusmus gibiyim onun yerine bisey koymam lazim
gunaydin canim hayirli gunler olsunGünaydın kızlar ..
Gunaydin mefkure sultanim gececisin
Yürüyüş en güzeli kaptanım. Bol bol yürü. İyi sonuçlar alırsın inşALLAHKizlqr selam misafirlerimde gitti nihayet gelebildim
Ahh prensess ahh neyse bir musibet bin nasihattan evladir diye bosuna dememisler cok severim bu sozu gecen hafta cozutunca bu hafta kesinlikle kacamak yapmiyorsunsupersin canim yaaa dun okuyamamistim simdi okudum sayfalari harika bi sonuc bence bu haftanin birincisi sen olucaksin
evet canim ilk gun alamamistim malesef ama aksam sinemaya girmeden aldim marketten gece yatmadanda yedim sagol yardimci oldugun icin dun zaten çözüldü kabizlik sorunum bugun daha iyiyim
sagol canim kepegin bu kadar etkili oldugunu dusunmemistim artik cikarmam mutfagimdan. Bemde oyle düşünüyorum sonucta cuma ve cumartside iyi kilo verdim ben
bu sabah yumurta bitmis evde deneyemedim ama ilk firsatta krep yapmayi denicem cunku zaten cok severiz ailecek bakalim yulaf kepegiyle nasil olucak
canim ben aksam kipadan aldim ama tabi ankarada varmi kipa bilmiyorum.
yaaaa acıyor canım acıyor
zaten cok komikti esimle beraber aldik marketten kendisi animda 2 adet gofret ve bir kutu kola bitirdi ben actim hindi fumeyi burdami yiceksin diyo ben eve aliyosun saniyodum bi bakisi var bana gormeniz lazimama bu sefer oda anladi ne kadar ararli oldugumu arkadan bide activia actim benim koca sok diyo elinlemi yicen kasik alayimmi yok dedim benim kasigim yanimda bende inanamadim kendime kizlar
canim cok sevindim birakmana umarim idaha baslmazsin
gunaydin canim hayirli gunler olsun
Teşekkürler
Günaydın kızlar ..
Herkese GünaydınGünaydın sizede o zaman mefkure kaptanım hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?