Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Neee mezuniyet hikayesi miii alirim bi dal
nerde menülerrrrr nerde bu takım bana dukan yaptırıp siz kaçamak mı yapıyonuzzzzz açım bak sizi yerimmmm
Senden habersiz baska bir sayfamiz var, orda guzel yemek tarifleri paylasip yapip yiyip ahahahha nilsub yine yulaf yiyo diye arkandan konusuyoruz
bende bu hafta gben li imza yapacağım
Tekme yememek icin elimden geleni yapiciiiim

Senden habersiz baska bir sayfamiz var, orda guzel yemek tarifleri paylasip yapip yiyip ahahahha nilsub yine yulaf yiyo diye arkandan konusuyoruz

cuma günü görüşücez diğer sayfalara fazla kapılmayın

Cabuk iyiles hasta olunca fazla takilmiyon buralara ozletiyon mitivisyinimiz bitiyi

Selam kizlar
Bugun kurs falan derken ancak gelebildim.
Bugun keremin dersine de girdim beraber calistik
2. Ders yuruyus yaptik arkadaslarla
3 . gunde bitti ekspresste yarin 4. Gun ve listeye ek olarak 2 dilim ekmek giriyor
Artik yarin daha kolay yulaf kepegini her gun yemeyi unutmuyoruz.
Okudugum kadariyla genel durum iyi haydi bakalim cuma oncesi son gunumuz guzel sonuclar olsjn insallah
Kilolar pek yazilmiyor Cumaya guzel suprizlerinizi bekliyoruz
gben sana ekspressin her gununu uygun gormedim sen birde lapa isine kalkisiyon herkese yaramiyor o bosver
Sen sebze protein meyve takil yarin pilav ve ekmek turu yeme bol su ic gider odemin insallah

ekmek eklemek istemiyorum canım ne yapayım
birde yulaf kepeği günlük 30 gr mı yeniyor mutfak tartım var bakacağım tam ne kadar oluyor

Cabuk iyiles hasta olunca fazla takilmiyon buralara ozletiyon mitivisyinimiz bitiyi
Kaptanim iyilesiyim o is bende
gben kız bu hafta güllaç yemedin diye mi böyle oldun yoksa
Bundan suphelendim ama dillendirmemistim Madem bana katiliyorsun, Cuma tarti sonrasi bi tepsi patlatiyim ne dersin?
Tamam sayin kocum siz nasil buyurursaniz
Hay Allah ya wendy ortim goruyor musun takimin iyiligini bi ikimiz dusunuyoruz, kalan herkes benim iyiligimi dusunuyor
Nilsub haric

aaaa niye kız çabuk iyileş düşünmem mi hiç böyle tadı çıkmıyor mıtıvı ılımıyırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…