- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.501
Yulaf kepegi hakkinin hepsini sabah kullanmazsan aksam yatmadan yogurtla ye ozaman daha etkilitamam canım içiyorum zaten ama yarın yulaf kepeğini yoğurda koyar yerim faydası olur o zaman inş
Olmus cnm sen kaptin bu isi birazdan yarinin lostesini yaziyorum sekerim bi kahve yapip geleyim yorulmusim bugun
şimdi yarım kaşık falan yesem 2 kaşık yoğurtla olurmu sabah 1 yk kaşığı kullanmıştım faydası olurmu fenayımmm daYulaf kepegi hakkinin hepsini sabah kullanmazsan aksam yatmadan yogurtla ye ozaman daha etkili
Neee mezuniyet hikayesi miiiGizli okuyucuyum stalkerım benŞaka bi tarafa kaptan yardımcısıyım ben canım,buralardayım da kolumu kanadımı kırdılar uçamıyom Okhuyom ben yeaaa Tezimi yazıyorum,deneylerın son düzeltmeleri,sonuç tartış,literatür tara makaleye hazırlık yap mesaim azmış gibi 2ye katladım kendimi. Öyle bi uğradım,gelince mapusa düştüm hemen çıktım ama
Düşün mezun oldum,emek emek verdiğim kiloların başarı hikayesini oturup yazamadım daha..Neyse bi ara halledicimm o işi
Hoşgeldin bu arada takıma.Kansere çare bulucaz derken kanser olmadan toparlayabilirsem işi dönücem sahalara,daha çok görürsün beni o zaman
İnsan bi don fanila yollar ayıp ayıpolmadı bi çift organik yımırta protein olurdu bana mapus damlarında
Annemin kardeşimle bana attığı dayak hikayesi vardı ya. Sonunda ayağa kalkıp yine yapsın yine dövücem dediğimBen uygun bir şekilde bişeyler yazdım mevzu aldı yürüdü,pişman değilim çünkü pişman olacak terbiyesizlik saygısızlık yapmadım. Ama tünelin ucu açtığımız yerden başka bi yere çıkınca yönetim sıra dayağına çekti,bu da bi tercih ok dedim yattım mapusumu çıktım
Kovboy çizmesi canlandı benim de gözümde nedense
Gizliden yap aman kimseecikler duymasınnnyoksa bu @toplight ve @morordek falakaya yatırıyo bizi listede şüşko kalırsak,mezun olana kadar kimseye derdimi anlatamadım ama artık açıklıyorum. Gaddar yönetim
Sorma sorma monişim.. İçerde çok zor günler geçirdimseren serengil 1 ben 2..çok şeyler gördük geçirdik mapus damlarında
Senden habersiz baska bir sayfamiz var, orda guzel yemek tarifleri paylasip yapip yiyip ahahahha nilsub yine yulaf yiyo diye arkandan konusuyoruznerde menülerrrrr nerde bu takım bana dukan yaptırıp siz kaçamak mı yapıyonuzzzzzaçım bak sizi yerimmmm
Tekme yememek icin elimden geleni yapiciiiim
cuma günü görüşücez diğer sayfalara fazla kapılmayınNeee mezuniyet hikayesi miiialirim bi dal
Senden habersiz baska bir sayfamiz var, orda guzel yemek tarifleri paylasip yapip yiyip ahahahha nilsub yine yulaf yiyo diye arkandan konusuyoruz
oooo güzel olmuşBugunku menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta
Oglen: 3yk zeytinyagli pirasa, 3 yk yogurt, 1.5 tbe
Aksam: 1 porsiyon karniyarik, 3 yk bulgur pilavi, 1.5 tbe, bol salata
Aralar: 1 portakal, 2 ceviz
Su simdilik 2lt birazdan 3 olur. Yuruyus 15dk ezcaneye gidip gelme
Cabuk iyiles hasta olunca fazla takilmiyon buralara ozletiyon mitivisyinimiz bitiyiNeee mezuniyet hikayesi miiialirim bi dal
Senden habersiz baska bir sayfamiz var, orda guzel yemek tarifleri paylasip yapip yiyip ahahahha nilsub yine yulaf yiyo diye arkandan konusuyoruz
Cabuk iyiles hasta olunca fazla takilmiyon buralara ozletiyon mitivisyinimiz bitiyi
Cabuk iyiles hasta olunca fazla takilmiyon buralara ozletiyon mitivisyinimiz bitiyi
Yaa kaptanım sende mi
ekmek eklemek istemiyorum canım ne yapayımSelam kizlar
Bugun kurs falan derken ancak gelebildim.
Bugun keremin dersine de girdim beraber calistik
2. Ders yuruyus yaptik arkadaslarla
3 . gunde bitti ekspresste yarin 4. Gun ve listeye ek olarak 2 dilim ekmek giriyor
Artik yarin daha kolay yulaf kepegini her gun yemeyi unutmuyoruz.
Okudugum kadariyla genel durum iyi haydi bakalim cuma oncesi son gunumuz guzel sonuclar olsjn insallah
Kilolar pek yazilmiyor Cumaya guzel suprizlerinizi bekliyoruz
gben sana ekspressin her gununu uygun gormedim sen birde lapa isine kalkisiyon herkese yaramiyor o bosver
Sen sebze protein meyve takil yarin pilav ve ekmek turu yeme bol su ic gider odemin insallah
Napcan kızzzAha bak servey dedin de aklımda yapacağım bi iş vardı
Olur bence bende aksam kiymali pazi yogurt ve salata yaptim hemen wcye kostum pazi fena calistiyormusşimdi yarım kaşık falan yesem 2 kaşık yoğurtla olurmu sabah 1 yk kaşığı kullanmıştım faydası olurmu fenayımmm da
Kaptanim iyilesiyim o is bendeCabuk iyiles hasta olunca fazla takilmiyon buralara ozletiyon mitivisyinimiz bitiyi
Bundan suphelendim ama dillendirmemistim
Tamam sayin kocum siz nasil buyurursanizSelam kizlar
Bugun kurs falan derken ancak gelebildim.
Bugun keremin dersine de girdim beraber calistik
2. Ders yuruyus yaptik arkadaslarla
3 . gunde bitti ekspresste yarin 4. Gun ve listeye ek olarak 2 dilim ekmek giriyor
Artik yarin daha kolay yulaf kepegini her gun yemeyi unutmuyoruz.
Okudugum kadariyla genel durum iyi haydi bakalim cuma oncesi son gunumuz guzel sonuclar olsjn insallah
Kilolar pek yazilmiyor Cumaya guzel suprizlerinizi bekliyoruz
gben sana ekspressin her gununu uygun gormedim sen birde lapa isine kalkisiyon herkese yaramiyor o bosver
Sen sebze protein meyve takil yarin pilav ve ekmek turu yeme bol su ic gider odemin insallah
Gram degil kasik olcusu genelde 1.5 kasik oda 30 gr eder herhalde ac hissermiyorsan yeme ozaman canimekmek eklemek istemiyorum canım ne yapayım
birde yulaf kepeği günlük 30 gr mı yeniyor mutfak tartım var bakacağım tam ne kadar oluyor
sağol canım yedim zaten bol su içeyimOlur bence bende aksam kiymali pazi yogurt ve salata yaptim hemen wcye kostum pazi fena calistiyormus
ya aç değildim ama acil yardıma ihtiyacım vardıGram degil kasik olcusu genelde 1.5 kasik oda 30 gr eder herhalde ac hissermiyorsan yeme ozaman canim
aaaa niye kız çabuk iyileş düşünmem mi hiç böyle tadı çıkmıyorKaptanim iyilesiyim o is bende
Bundan suphelendim ama dillendirmemistimMadem bana katiliyorsun, Cuma tarti sonrasi bi tepsi patlatiyim ne dersin?
Tamam sayin kocum siz nasil buyurursaniz
Hay Allah yawendy ortim goruyor musun takimin iyiligini bi ikimiz dusunuyoruz, kalan herkes benim iyiligimi dusunuyor
Nilsub haric
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?