- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.541
Yaptım sporumu kaptanım
100 ip
50 yarım şınav
100 ip
100 mekik
100 ip
100 jumping jack
50 Squat + 50 sumo squat
100ip
100 kol calismasi
100 ip
50 bisiklet mekik
Ve final
Teşekkür ederim canım. Kendimce bir interval yaptımNaaptın bebeyim yaaa maşallah sana
insaallah guzel gonlune gore bir sonuc alirsinMerhabalar,
Yarın sabah 9:30'da Endokrinoloji uzmanı doktoruma kan tahlili sonuçlarımı göstermeye gideceğim.
Bir de tiroid ultrasonografisi yapacak. Nodülümün durumuna bakacak.
Yarın öğleden sonra size katılabileceğim.
Sevgiler. İyi geceler.
Günaydın kızlar
Günaydın :)
Sağolasın canım, eksik olmayasın.insaallah guzel gonlune gore bir sonuc alirsin
Guunaaydiiiinn
Sesini duyup uyandımHazir kimse yokken biraz sarki soyleyim
medusacim ben bugun 2 dilim ekmek yerine ogle yemegimde 1 adet lahmacun yesem olurmu olur deyin lutfen yemek getirmedim yanimdaSelam kizlar
Bugun kurs falan derken ancak gelebildim.
Bugun keremin dersine de girdim beraber calistik
2. Ders yuruyus yaptik arkadaslarla
3 . gunde bitti ekspresste yarin 4. Gun ve listeye ek olarak 2 dilim ekmek giriyor
Artik yarin daha kolay yulaf kepegini her gun yemeyi unutmuyoruz.
Okudugum kadariyla genel durum iyi haydi bakalim cuma oncesi son gunumuz guzel sonuclar olsjn insallah
Kilolar pek yazilmiyor Cumaya guzel suprizlerinizi bekliyoruz
gben sana ekspressin her gununu uygun gormedim sen birde lapa isine kalkisiyon herkese yaramiyor o bosver
Sen sebze protein meyve takil yarin pilav ve ekmek turu yeme bol su ic gider odemin insallah
senmi hayatta inanmamNe kaçamazlar yaptım ben ama yazmiyim
supersin canim yaaa bukadar sporla eminim sen cok sikilasmissindirYaptım sporumu kaptanım
100 ip
50 yarım şınav
100 ip
100 mekik
100 ip
100 jumping jack
50 Squat + 50 sumo squat
100ip
100 kol calismasi
100 ip
50 bisiklet mekik
Ve final
canim kizarmis yumurta nasil oluyo yaaa ben hic bilmiyorumKahvaltı
1 kızarmış yumurta
Çay
Öğle
Tavuk + salata
Ara
2 mandalina
Akşam
Izgara sebze (soğan, biber, kabak, patlıcan)
Izgara külbastı 1 dilim
Ara
Filtre kahve
Su: 1,5 lt
Spor: yok
Günaydın kızlar
Günaydın :)
Hazir kimse yokken biraz sarki soyleyim
gunaydin kizlar hepinize süper bi gun diliyorumSesini duyup uyandımgünaydın toptan kızlar hayırlı sabahlar olsun
Selam kizlar dun ip atlamami 700 e tamamladim. Suyumda 3 lt ye tamamladim ve bu sabah bomba gibi eksilerle uyandim yine. Ama yarina supriz olucak benimkisi cok iyiyim.
Bu sabah dukan krep yaptim ilk defa 1 yumurta ve 1.5 kasik yulaf kepegi ile resmen bayildim. Normal krepten hicbir farki yok cokta doyurdu. Ama oglen bugunluk 2 dilim ekmegim yerine 1 adet lahmacun yemek istiyorum ama sizinde fikrinizi almak istedim. Umarim uygundur çünkü yanimda yemek getirmedim.
Sabah sabah bi sus yaa... sesinde kötüymüşHazir kimse yokken biraz sarki soyleyim
Sağol canım tabi ki kaçamak yokmedusacim ben bugun 2 dilim ekmek yerine ogle yemegimde 1 adet lahmacun yesem olurmu olur deyin lutfen yemek getirmedim yanimda
senmi hayatta inanmam
supersin canim yaaa bukadar sporla eminim sen cok sikilasmissindir
canim kizarmis yumurta nasil oluyo yaaa ben hic bilmiyorum
gunaydin kizlar hepinize süper bi gun diliyorum
Canim cozulmedi mi daha magnezyum calcili mi ne var sen bilirsin kullansana onu daha kotu olmasinAllah kimseye şu kabızlığı yaşatmasın, amin.
Canim cozulmedi mi daha magnezyum calcili mi ne var sen bilirsin kullansana onu daha kotu olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?