Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aha ajanlık yapmaya geldim durun direk konuya dalıyorum neden neden neden maden suyu ne yapıyor ödem mı tutturuyotmus
kolay gelsin kaptanim benimde eşim bırakıyor ikinci haftası evi yedi resmen hemde ben diyetteyken
hoşgeldin canım,maden suyu yağ yakımına engel ve ödem yapıyormuş
ah bu kocişler

Hiiiii benim sesime kurban olun nilsub lydznp

Kaptanim sen yapma bariii
Arkadaslar bi atasozu var bilir misiniz "imam osurursa cemaat biiiiippp"
Oglen hepimiz tursu yicez
Sahiden canim istedi herkese mi odem yapar acaba
bırak şimdi şarkıyı türküyü cumadan beri -1.5 benim rakamlarla konuşalım
benim Sibel turşu,zeytin ve maden suyu asla vermiyor biliyorsunuz
oysaki tam bir zeytin canavarıydım
evet sibel yüzünden maden suyu içmiyorum

Aha ajanlık yapmaya geldim durun direk konuya dalıyorum neden neden neden maden suyu ne yapıyor ödem mı tutturuyotmus
kolay gelsin kaptanim benimde eşim bırakıyor ikinci haftası evi yedi resmen hemde ben diyetteyken
Bir ajan mi yakalandı
Slm vermeye geldim direk konulara daldım kusura bakmayın güzel günler dilerim
Rica ederiz. Sana da mutlu huzurlu günler

gben ben senin derdini biliyom yarin arti gelecen de kaptan tursu yedi bende yedim o odem yapti diyecen dimi yemezler sekerim yarin sen arti gelirsen butun takimin imzasinda sen olacaksin haberin ola
Nolur nolmaz yedek plan olarak dursun demistim
Olur da yazilacak olursam "gben takimimizin incisi, kalplerimizin birincisi" yazabilir misiniz arkadaslar. Tesekkurler.

Dr.dan çıktım. Şantiyeye gidiyorum. Dr. Damar genişlemesi var ama müdehale etmeyelim dedi. Sonra şikâyetlerimin sebebinin böbrek yada karaciğer kaynaklı olabileceğini, madem diyet ve egzersiz var o zaman check-up yapalım bakalım neyin var dedi.

bırak şimdi şarkıyı türküyü cumadan beri -1.5 benim rakamlarla konuşalım

evet sibel yüzünden maden suyu içmiyorum

yol gben yok turşu canım istedi yok serum yedim artı gelmeye bahane arıyor bu hafta dukan yaparken reglide oldum ama yinede - 1.5 şuan yarına daha da eksi olurum inş
1.5 kilo vermis ya her postunda yaziyor
Yavrum yaa gecmis olsun. İnsaallah kolayca cozulebilecek bir seydir. Check up icin tarih ayarladiniz mi?

Ayşecim geçmiş olsun
Hayırlı sonuçların olsun inşallah.yapılsın tabii en azından sorun nereden kaynaklı bilinir ona göre önlem alınır rahat edersin.benim de tepeden tırnağa baktırmam lazım da işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…