- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.581
hoşgeldin canım,maden suyu yağ yakımına engel ve ödem yapıyormuşAha ajanlık yapmaya geldim durun direk konuya dalıyorum neden neden neden maden suyu ne yapıyor ödem mı tutturuyotmus
kolay gelsin kaptanim benimde eşim bırakıyor ikinci haftası evi yedi resmenhemde ben diyetteyken
Bowww daha da yanasmam yanına bende hararetimi alsın en masum diye icerdimhoşgeldin canım,maden suyu yağ yakımına engel ve ödem yapıyormuş
ah bu kocişler
bırak şimdi şarkıyı türküyü cumadan beri -1.5 benim rakamlarla konuşalım
evet sibel yüzünden maden suyu içmiyorumbenim Sibel turşu,zeytin ve maden suyu asla vermiyor biliyorsunuz
oysaki tam bir zeytin canavarıydım
rica ederim canımBowww daha da yanasmam yanına bende hararetimi alsın en masum diye icerdimsağol cnm bilgi için
onun adı zaten yolukçu moni şikayet etmen işe yaramazKaptanim moni sacimii cekiyorrr
gben ben senin derdini biliyom yarin arti gelecen de kaptan tursu yedi bende yedim o odem yapti diyecen dimi yemezler sekerim yarin sen arti gelirsen butun takimin imzasinda sen olacaksin haberin ola
İvittt buyrun benimonun adı zaten yolukçu moni şikayet etmen işe yaramaz
yolİvittt buyrun benim
Bir ajan mi yakalandıAha ajanlık yapmaya geldim durun direk konuya dalıyorum neden neden neden maden suyu ne yapıyor ödem mı tutturuyotmus
kolay gelsin kaptanim benimde eşim bırakıyor ikinci haftası evi yedi resmenhemde ben diyetteyken
Rica ederiz. Sana da mutlu huzurlu günlerSlm vermeye geldim direk konulara daldım kusura bakmayın güzel günler dilerim
InşALLAH canım.yolgben yok turşu canım istedi yok serum yedim artı gelmeye bahane arıyor bu hafta dukan yaparken reglide oldum ama yinede - 1.5 şuan yarına daha da eksi olurum inş
Ilk gün atak yaptik, sonra seyir gibiymişya kızlar şimdi bizim yaptığımız dukan expres dukan atakla aynımı yoksa farklımı dukancılar bilgi paylaşımı lütfen
Nolur nolmaz yedek plan olarak dursun demistimgben ben senin derdini biliyom yarin arti gelecen de kaptan tursu yedi bende yedim o odem yapti diyecen dimi yemezler sekerim yarin sen arti gelirsen butun takimin imzasinda sen olacaksin haberin ola
Yok öyle siparişle imzaNolur nolmaz yedek plan olarak dursun demistim
Olur da yazilacak olursam "gben takimimizin incisi, kalplerimizin birincisi" yazabilir misiniz arkadaslar. Tesekkurler.
bırak şimdi şarkıyı türküyü cumadan beri -1.5 benim rakamlarla konuşalım
evet sibel yüzünden maden suyu içmiyorum
1.5 kilo vermis ya her postunda yaziyoryolgben yok turşu canım istedi yok serum yedim artı gelmeye bahane arıyor bu hafta dukan yaparken reglide oldum ama yinede - 1.5 şuan yarına daha da eksi olurum inş
Yavrum yaa gecmis olsun.Dr.dan çıktım. Şantiyeye gidiyorum. Dr. Damar genişlemesi var ama müdehale etmeyelim dedi. Sonra şikâyetlerimin sebebinin böbrek yada karaciğer kaynaklı olabileceğini, madem diyet ve egzersiz var o zaman check-up yapalım bakalım neyin var dedi.
Sansimi deneyim dedim.Yok öyle siparişle imza
Ben de geldiiiim.Hazir kimse yokken biraz sarki soyleyim
Ayşecim geçmiş olsunDr.dan çıktım. Şantiyeye gidiyorum. Dr. Damar genişlemesi var ama müdehale etmeyelim dedi. Sonra şikâyetlerimin sebebinin böbrek yada karaciğer kaynaklı olabileceğini, madem diyet ve egzersiz var o zaman check-up yapalım bakalım neyin var dedi.
Geçmiş olsun canım bende aynıyım ,üstüne keyfim de yokSansimi deneyim dedim.
Cok hastayim coookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?