Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tartıldım kızlar 82.1 dünden beri -100
az olsun bizim olsun devam canim

canim aksam için pirasa yaptim yanindada yogurt yicem. Lahmacundan vazgectim tavuk doner yicem ekmekle birde ayran icicem.

Allah kimseye şu kabızlığı yaşatmasın, amin.
amiiiiiiiinnnn

Ay kizlar aksam cnm tursu istedi 3-4tane kornison yedim biraz da lahana tursusu sabaha kilom 1.5 kg fazlaydi
Yesil cay misir puskulu kiraz sapi demledim odem attirir mi hemen bunlar yaa
Ayyy cok fazla çıkmış kaptanim yaaa
ay ben artıdan korktuğum için turşu sürmüyorum ağzıma
Ayyy cok fazla cikmis kaptanim yaa bol su yesil cay yogurt herhalde çaresi
Canim ya emin misin tursu yicez ya simdi, yaninda lahmacun iyi gitmez baska birsey sec bence
Emrivaki yaptinn bu arada ortimmm dun geceden sorsan alacagin cevap belliydi ama simdi ne diyelim afiyet olsundan baska
yok canim vazgectim tavuk doner yiyiyorum

1 lt ye yakin yaptim ictim 1 kupalik kaldi
Yalniz ip atlayan arkadaslar sabahtan beri 100 ip atlayamadim bacaklarimin alt kismi agriyo normal midir
Dun 650 tane atlayinca
zamanla alisiyor insan ben ilk basta 100 adedi zor atladim ama simdi 10 dakikada 500 tane atliyorum alisirsin kaptan

Kaptanim sen yapma bariii
Arkadaslar bi atasozu var bilir misiniz "imam osurursa cemaat biiiiippp"
Oglen hepimiz tursu yicez
Sahiden canim istedi herkese mi odem yapar acaba
Cidden ha sen ilaçtı turşuydu derken yarınki artıya bahane arıyorsun kendince :)
1 lt ye yakin yaptim ictim 1 kupalik kaldi
Yalniz ip atlayan arkadaslar sabahtan beri 100 ip atlayamadim bacaklarimin alt kismi agriyo normal midir
Dun 650 tane atlayinca
Kaptanım bir anda artırdın, vücut alışık olmayınca hemen ağrı yapıyor. Bence biraz ara ver, zorlama kendini
Slm vermeye geldim direk konulara daldım kusura bakmayın güzel günler dilerim
Hoşgeldin, hep bekleriz
Sizlere de kocaman sevgiler, selamlar

Aha ajanlık yapmaya geldim durun direk konuya dalıyorum neden neden neden maden suyu ne yapıyor ödem mı tutturuyotmus
kolay gelsin kaptanim benimde eşim bırakıyor ikinci haftası evi yedi resmen hemde ben diyetteyken
Yaa sorma tatlim ben de bu surecte kg vermekle ugrasiyom allahtan listede degilim de canim garip seyler istiyor ayva hasladim onu yiyom simdi de bir garip

Cnm hadi bakalim gecmis olsun guzel haberler olur insallah

İhmal etme al hemen randevunu canım

ya kızlar şimdi bizim yaptığımız dukan expres dukan atakla aynımı yoksa farklımı dukancılar bilgi paylaşımı lütfen

1. gün yaptığını kilosuna göre çıkan günde yapınca atak oluyor canım, mesela bana 3 gün çıkmıştı atak, 3 gün saf protein demekti o atak kısmım.

seyir ise; 1+1 yaparsan 1 gün saf pro 1 gün sebze pro bu şekilde devam ediyo taa ki hedefe ulaşana kadar. seyiri sıkılanlar 5+5 te yapıyor karışık yani.

expresin 2 günü dukan la aynı canım işte. ama dukanın en güzel yanı yağdan veriyosun kesinlikle.

1.5 kilo vermis ya her postunda yaziyor

Yavrum yaa gecmis olsun. İnsaallah kolayca cozulebilecek bir seydir. Check up icin tarih ayarladiniz mi?
Yarın sabah gel dedi.
Sansimi deneyim dedim.
Cok hastayim coookkk
bende...
Monişim canım zaten bugün inanılmaz sıkkın. Bi de bu çıktı. Hastanenin kapısından içeri giriyorsun ama çıkışın yok. İyice bunaldım başım tuttu Bi bitse hemen
Geçmiş olsun canım bende aynıyım ,üstüne keyfim de yok
Geçmiş olsun canım. Bu kanlı ay bizi bu hale getirdi galiba
Ekmeksiz yesen keşke

Hadi bakalim kuzum yarin guzel haberler alalim senden

Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda şikayetlerine bir çözüm bulunur. Acil şifalar dilerim.

Nolur nolmaz yedek plan olarak dursun demistim
Olur da yazilacak olursam "gben takimimizin incisi, kalplerimizin birincisi" yazabilir misiniz arkadaslar. Tesekkurler.
yok ben gben gr veriyo hava atıyo ben kilo kilo veriyorum bu neyin havası yazacağım
geçmiş olsun kuzum rabbim şifanı versin bakarsın 6'lı rakamlara inince rahatlar bu şikayetlerinde
Ilk gün atak yaptik, sonra seyir gibiymiş
sende devam edeceksin dimi haftaya tekrar
1.5 kilo vermis ya her postunda yaziyor

Yavrum yaa gecmis olsun. İnsaallah kolayca cozulebilecek bir seydir. Check up icin tarih ayarladiniz mi?
adı üstünde kiloooo gr değil
Sansimi deneyim dedim.
Cok hastayim coookkk
bende grip gibiyim sor bak Ayşe ye geçen telefonda konuşurken bile sesim gripliydi ama diyeti bırakmak yok
ay ya turşu herkese artı yapıyor ben yemiyorum tabi az olsun bizim olsun

hım güzel o zaman ya expresi hep tekrarlamak lazım aslında hoşuma gitti

bence devam edebilirsin, sıkılana kadar. mide küçülmesi açısından süper oluyo zaten.
sıkılacak gibi değil aslında her gün yeni bişey ekliyorsun ya meyve de var daha ne olsun yulaf kepeği bulmuşken
eşim bu sabah kaç gündür dikkat ediyorsun devam edersen sırf senin için gider alırım dedi yulaf kepeği nasıl bırakayım

Son düzenleme:
Mitivisyini disirmiyiriz
diyete devam. Artı da gelsek ekside sabitte hiç farketmez. Ömür boyu sağlıklı beslen, diyet ve spor yap. Yeni felsefemiz bu. Ben 56 kilo olunca bunu unutursam hatırlat ortim bana
Evet gben biz nilgunle telefonda konuştuk. Buradanda itiraf ediyoruz
Sen nasıl oldun buarada?

Hoşgeldin kaptanım. Hep gel yine bekleriz
f
Yaa sorma tatlim ben de bu surecte kg vermekle ugrasiyom allahtan listede degilim de canim garip seyler istiyor ayva hasladim onu yiyom simdi de bir garip
ah kaptanim yine masum çözümler bulmuşsun iradene kuvvet

ALLAH nazarlardan saklasın ilişkinizi. Ömrünüzü bir versin birbirinizin ardından baktırmasın inşALLAH.

evet ortim asla bırakmak yok bu sefer listeden çıkmayalım yaza denize rahat girmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…