Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen dikkat etmeye başlayınca tüm evin mutfak düzeni değişiyor demek ki, 70 km kepek almasın adam, netten al sen kırtasiyeye gidip gelsin :)

sen dikkat etmeye başlayınca tüm evin mutfak düzeni değişiyor demek ki, 70 km kepek almasın adam, netten al sen kırtasiyeye gidip gelsin :)
yok ya onlara patates kızartması bulgur pilavı devam da ben yemiyorum hem ben diyet için o kadar aç kalıyorum gidip alsın oda derdime ortak olsun

Merhabalar,
Bugün sabah Endokrinoloji uzmanıma kan tahlili sonuçlarımı göstermeye gittim. Çok şükür önemli tüm değerlerim çok iyi çıktı.
D vitaminim düşüktü, doktor D vitamini verdi. Kolestrolüm biraz yüksekmiş; ama önemli bir yükseklik değilmiş.
İnsülinim 3,59 çıkmıştı ya, "çok iyi. referans değerlerin de altında ve insülin direciniz kalmamış" dedi. Artık vücudum diyete çok güzel cevap verirmiş ve sağlıklı kilo verebilirmişim. Doktorum, "Glisemik indeksi düşük gıdalar tüketmeye ve diyetinizi, egzersizinizi ihmal etmemeye özen gösterin." dedi.
Bugün onun için çok moralliyim. Bu moralle önümüzdeki günlerde güzel kilolar verebilmeyi ümit ediyorum.
Hepinize diyetinizde başarılar.
Öpüyorum yanaklarınızdan.

hadi gözün aydın canımmmee o zaman devammmmm

Çok sevindim. Sana da başarılar. Dusuk glisemikli yiyecekler ile ilgili listeler var. Internette bulup çıktısını al. Çok faydasını görürsün. Dönüşümler için

Ben de geldiiiim.
Birlikte şarkı söyleyeliiiim dostum.

Nasılsın?Sevgiler.
İyiyim canim sarkima eslik ediyosan sen de iyisinn repertuarim biraz dar ama idare et
Geçmiş olsun canım bende aynıyım ,üstüne keyfim de yok
Gecmis olsun monim hemen iyiles
iste takim ruhuuuu no lahmacunn
Merak etmeyin bugunden eksiyim gitti odem Giden gram ama olsun benim olsun
hem kilo olarak kilo veriyo hem lydznple tlfda konusuyo
bence devam edebilirsin, sıkılana kadar. mide küçülmesi açısından süper oluyo zaten.
ortim kac gune kuculuyo mide
Aslan enistem eee ne de olsa o bu mucizeyi gozleriyle goruyorr 1.5 kilo nedir yaa
Bak hala tlfda konusuyoruz diyo bi de burdan konusun
gidip soğuk taşa mı otursam naapsam, valla yarın cuma olmasa kuru kayısıya verirdim şu an kendimi.
ise yariyorsa otur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…