- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.641
ya buraya en yakın migros 70 km git gel bir gün nerdeyseİyiyim canim sarkima eslik ediyosan sen de iyisinnrepertuarim biraz dar ama idare et
Gecmis olsun monim hemen iyiles
iste takim ruhuuuu no lahmacunn
Merak etmeyin bugunden eksiyim gitti odemGiden gram ama olsun benim olsun
hem kilo olarak kilo veriyo hem lydznple tlfda konusuyo
ortim kac gune kuculuyo mide
Aslan enistemeee ne de olsa o bu mucizeyi gozleriyle goruyorr 1.5 kilo nedir yaa
Bak hala tlfda konusuyoruz diyo bi deburdan konusun
ise yariyorsa otur bence
ama kasların tam anlamıyla toplanması 6 ay sürüyormuş en çabuk açılan kas mideninkiymişvalla yeterince az beslenirsen 3-5 güne minnacık kalır
Aaa super haberrrMerhabalar,
Bugün sabah Endokrinoloji uzmanıma kan tahlili sonuçlarımı göstermeye gittim. Çok şükür önemli tüm değerlerim çok iyi çıktı.
D vitaminim düşüktü, doktor D vitamini verdi. Kolestrolüm biraz yüksekmiş; ama önemli bir yükseklik değilmiş.
İnsülinim 3,59 çıkmıştı ya, "çok iyi. referans değerlerin de altında ve insülin direciniz kalmamış" dedi. Artık vücudum diyete çok güzel cevap verirmiş ve sağlıklı kilo verebilirmişim. Doktorum, "Glisemik indeksi düşük gıdalar tüketmeye ve diyetinizi, egzersizinizi ihmal etmemeye özen gösterin." dedi.
Bugün onun için çok moralliyim. Bu moralle önümüzdeki günlerde güzel kilolar verebilmeyi ümit ediyorum.
Hepinize diyetinizde başarılar.
Öpüyorum yanaklarınızdan.
Vucuttaki gaz kilo yapar mi yaa yapmaz bencegazman yapar oda +2
hiç yaniii 70 km neki dağları delse anca
"sevgilerSağolasın canım.
Yaşşasın! Artık takıma olumlu katkılarda bulunabileceğim için çok mutluyum.
5. Takım bekleyin geliyoruuum.
Sevgilernilsub
İyiyim canim sarkima eslik ediyosan sen de iyisinnrepertuarim biraz dar ama idare et
Yapasim var. Keske hastalandiginda istahi kapananlardan olsaydimvalla yeterince az beslenirsen 3-5 güne minnacık kalır
Yok yiaa sonra sabah aksam arayip 1.5 kilo verdim diceksinya buraya en yakın migros 70 km git gel bir gün nerdeyseondan diyorum adam kepek almaya gönüllü nasıl bırakırım dukanı he sende ver telefonunu senide arayayım
Olmaz telefonda çok gizli dedikoduları yapıyoruz biz. Buradan olmazİyiyim canim sarkima eslik ediyosan sen de iyisinnrepertuarim biraz dar ama idare et
Gecmis olsun monim hemen iyiles
iste takim ruhuuuu no lahmacunn
Merak etmeyin bugunden eksiyim gitti odemGiden gram ama olsun benim olsun
hem kilo olarak kilo veriyo hem lydznple tlfda konusuyo
ortim kac gune kuculuyo mide
Aslan enistemeee ne de olsa o bu mucizeyi gozleriyle goruyorr 1.5 kilo nedir yaa
Bak hala tlfda konusuyoruz diyo bi deburdan konusun
ise yariyorsa otur bence
Benim sesim bana kadar guzelDüet yaparken böyle olmayalım da. Soldaki benim, sağdaki sen.
Yalnız sesim biraz çatlaktır, baştan söyleyeyim. Bazı şarkılara yakışıyor da, kimi zaman pek bir kötü çıkıyor.
Yerli mi yabancı mı söyliycez?
Geçenlerde "Honki Ponki" şarkısını indirmiştim yeğenlere. 70'li yıllarda "Şenay" söylüyormuş. Yeğenlerime göndermek için indirmiştim internetten.
Onunla başlayalım istersen.
O zaman hic zahmet etmeyimama kasların tam anlamıyla toplanması 6 ay sürüyormuş en çabuk açılan kas mideninkiymiş
Kimin hakkinda konusuyorsunuzOlmaz telefonda çok gizli dedikoduları yapıyoruz biz. Buradan olmaz
Ama ortim ben seni yoğurt mayalamak için aradım ya. O da alsın sütünü mayasını arasın seni. Öyle hemen ne telefon muhabbetiya buraya en yakın migros 70 km git gel bir gün nerdeyseondan diyorum adam kepek almaya gönüllü nasıl bırakırım dukanı he sende ver telefonunu senide arayayım
Benim sesim bana kadar guzelSikinti yok anlasicaz bence
Kizlardan istek alalimmm
Honki Ponki'nin sözlerini buldum. Akşam buluşup çalışalım bu şarkıya.
"Eredim teredim herşey meredim
Keltimi şerlere çelteledim
Çok gerilince sinirlerim
Tutamam çenemi söylenirim
Kulağı vardır şşşşt heryerin
Zararı küpüne sirkenin
Honki ponki toni nok
Çalona bimbo bori rok
Muşi muşi hubobo kozi zok
Çiki çiki şayne tiki tak tok
Hiçbir anlamı yok bu sözlerin
Sadece rahatlamak için söyledim
Sende mi öğrendin aferin
Haydi gel beraber söyleyelim"
MikserAaa super haberrrBaslasin cabuk incelmenn
Vucuttaki gaz kilo yapar mi yaa yapmaz bence
"sevgilernilsub " derken "1.5 kilo ne ki ben kat kat fazlasini veririm hahaayyytt" demek istedin ima ettin diiig mi Gulden
Der mi derYapasim var. Keske hastalandiginda istahi kapananlardan olsaydim
Yok yiaa sonra sabah aksam arayip 1.5 kilo verdim diceksinOnce ben bi mezun oluyum oyle
Kulakların çınlamıyor muKimin hakkinda konusuyorsunuz
Ayyy evet.kız nerden aklına geldi?
faruk k söylemiyo muydu?
HayıııırAaa super haberrrBaslasin cabuk incelmenn
Vucuttaki gaz kilo yapar mi yaa yapmaz bence
"sevgilernilsub " derken "1.5 kilo ne ki ben kat kat fazlasini veririm hahaayyytt" demek istedin ima ettin diiig mi Gulden
HayıııırBilakis "takımın bir parçası olarak" demek istemiştim.
İlahigben
@nilsub sakın dinleme onuuu.
Hepinize sevgiler 5. takım.Biz çok güzel bir ekibiz.
Ortilerin arasina mi girdim ben.Ama ortim ben seni yoğurt mayalamak için aradım ya. O da alsın sütünü mayasını arasın seni. Öyle hemen ne telefon muhabbeti
Usenmemissin hic canim yaaHonki Ponki'nin sözlerini buldum. Akşam buluşup çalışalım bu şarkıya.
"Eredim teredim herşey meredim
Keltimi şerlere çelteledim
Çok gerilince sinirlerim
Tutamam çenemi söylenirim
Kulağı vardır şşşşt heryerin
Zararı küpüne sirkenin
Honki ponki toni nok
Çalona bimbo bori rok
Muşi muşi hubobo kozi zok
Çiki çiki şayne tiki tak tok
Hiçbir anlamı yok bu sözlerin
Sadece rahatlamak için söyledim
Sende mi öğrendin aferin
Haydi gel beraber söyleyeliiiiim"
Mikserr
Tamam ya bisi demedimHayıııırBilakis "takımın bir parçası olarak" demek istemiştim.
İlahigben
@nilsub sakın dinleme onuuu.
Hepinize sevgiler 5. takım.Biz çok güzel bir ekibiz.
Ben lydznp i takip ediyorum
Portakal miiiBugün işyerime içine portakal dilimleri attığım detoks mataralarımı getirdim. 2 lt portakallı su içtim. Tadı ne güzel oluyormuş. Bir daha hep böyle yapacağım. Tavsiye ederim kızlar.
Taze nane, salatalık, limon, zencefil ile de bir detoks suyu yapılıyordu galiba, değil mi? Ödeme faydalıydı.
Bi saniye bi saniyee.. Kulak cinlamasi mi?! İnanmiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?