- 6 Nisan 2010
- 4.497
- 16.027
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.681
Zavallı bir çiçeğimiz vardı odada, canlansın diye kötü yapraklarını makasla kesip duruyordum , bir gün bir baktık ki sadece dal ve tek tük yaprak kalmış . İşte ondan sonra lakabım "testere" idi bir süreUzulmuyorum ya eglendim
Seeen.. Testereeee
Seni hic taniyamamisiz Gulden
canim kizarmis yumurta nasil oluyo yaaa ben hic bilmiyorum
Ortilerin arasina mi girdim ben.
Run gben run runn
Usenmemissin hic canim yaa
Ben sabahtan beri kendim honki ponki oldum benim ufaklik uyumuyor agliyor vsKafam icmeden guzel oldu sarki iyi geldi
MikserrE arada bir karistirmak lazim
Tamam ya bisi demedim
Ben lydznp i takip ediyorum
Portakal miii@medusa38 portakal dusmani gelip simdi ayva atsaydin dicek
Bi saniye bi saniyee.. Kulak cinlamasi mi?! İnanmiyorum yaa
Sizin yuzunuzden ortakulak iltihabi oldum sanip dr a gittim serum yedim
Ellerine sağlık gbenAnca lak lak edin suralara bi el attiginiz yok. Yerleri sileliiiimm
Camlari sileliim toz alaliim
Aksama yemeeek
Bebeyi de uyuttum muuu
Ohhh keyiff
Görüşmek üzere canım. Afiyet olsuuun. İyi yürüyüşler.yeşil çayımı içip yürüyüşe çıkarım hadi görüşürüz
Zavallı bir çiçeğimiz vardı odada, canlansın diye kötü yapraklarını makasla kesip duruyordum , bir gün bir baktık ki sadece dal ve tek tük yaprak kalmış . İşte ondan sonra lakabım "testere" idi bir süre
Aslında şansımın yaver gitmeyip, karşıma hep odunların çıktığı doğrudur, "testere" lakabı bu açıdan daha çok uydu. Direkt keserim.
Teflonda arkalı önlü kızartıyorım canım. Yuvarlak pankek kalıbım var onla yapıyorum, şekilli şukullu oluyor
TestereÜzülme canım ya, sevdikleri için takılıyorlar.
Benim de lakabım "testere" idi bir ara. İşyerindeki bitkileri fazla budadığım için.
Dukanın hızlandırılmış versiyonu bebeyimya kızlar şimdi bizim yaptığımız dukan expres dukan atakla aynımı yoksa farklımı dukancılar bilgi paylaşımı lütfen
Sana da çok geçmiş olsun monişGeçmiş olsun canım bende aynıyım ,üstüne keyfim de yok
merhaba kızlar, sabah ipekyol %70 indirime girmiş diye dolanmadığım site kalmadı, tüketmiş hainler hepsini
bende iyiyim işte, diyete devam, sadece yemek yiyince bi pişmanlık çöküyo üstüme, sonra diyorum ki saçmalama wendy diyete uygun yedin, sıkıntı yoksanırım psikolojimi düzeltmem zaman alacak
Hahahha aynı şeyi bende yaşıyorum bazen
Ay kıyamam yaaa, çok zorlanıyorsan iç ilacı canım. Nasılsa sık kullanmıyorsun.gidip soğuk taşa mı otursam naapsam, valla yarın cuma olmasa kuru kayısıya verirdim şu an kendimi.
Hadi gozumuz aydinnYaa çok şükür hangisi etki etti bilmiyorum ama kurtuldum kabızlıktan, şimdi de karnım ağrıyo deli gibi
Tam da listeye girdiğim hafta etaplar birleşiyormuş bunlar benim mıtıvımı bızmıyı çılışıyılır....
Sizleri çok seviyorumnilsub lydznp gben @bluedolphin
İyi geyik yapmışsınız he.
Bu arada Gülden’im testere senin gibi naif bi insana hiç olmuş mu ya
Ördekim morum seni de öptüm
o zaman cok yerinde bir karar olmus lakabinZavallı bir çiçeğimiz vardı odada, canlansın diye kötü yapraklarını makasla kesip duruyordum , bir gün bir baktık ki sadece dal ve tek tük yaprak kalmış . İşte ondan sonra lakabım "testere" idi bir süre
Aslında şansımın yaver gitmeyip, karşıma hep odunların çıktığı doğrudur, "testere" lakabı bu açıdan daha çok uydu. Direkt keserim.
Ay ne güzel Haberler almışsın canım. Hadi bakalım, artık daha güzel kilolar vereceksin o zaman.Merhabalar,
Bugün sabah Endokrinoloji uzmanıma kan tahlili sonuçlarımı göstermeye gittim. Çok şükür önemli tüm değerlerim çok iyi çıktı.
D vitaminim düşüktü, doktor D vitamini verdi. Kolestrolüm biraz yüksekmiş; ama önemli bir yükseklik değilmiş.
İnsülinim 3,59 çıkmıştı ya, "çok iyi. referans değerlerin de altında ve insülin direciniz kalmamış" dedi. Artık vücudum diyete çok güzel cevap verirmiş ve sağlıklı kilo verebilirmişim. Doktorum, "Glisemik indeksi düşük gıdalar tüketmeye ve diyetinizi, egzersizinizi ihmal etmemeye özen gösterin." dedi.
Bugün onun için çok moralliyim. Bu moralle önümüzdeki günlerde güzel kilolar verebilmeyi ümit ediyorum.
Hepinize diyetinizde başarılar.
Öpüyorum yanaklarınızdan.
Ay kıyamam yaaa, çok zorlanıyorsan iç ilacı canım. Nasılsa sık kullanmıyorsun.
Vuuhhuuuu bizi korkutmamak için şimdi bitkiydi mitkiydi diye yeme bizi hüsamÜzülme canım ya, sevdikleri için takılıyorlar.
Benim de lakabım "testere" idi bir ara. İşyerindeki bitkileri fazla budadığım için.
Beni beeniiii? Beni sevmiyor musunYaa çok şükür hangisi etki etti bilmiyorum ama kurtuldum kabızlıktan, şimdi de karnım ağrıyo deli gibi
Tam da listeye girdiğim hafta etaplar birleşiyormuş bunlar benim mıtıvımı bızmıyı çılışıyılır....
Sizleri çok seviyorumnilsub lydznp gben @bluedolphin
İyi geyik yapmışsınız he.
Bu arada Gülden’im testere senin gibi naif bi insana hiç olmuş mu ya
Ördekim morum seni de öptüm
Beni beeniiii? Beni sevmiyor musun
Yap valla hele içi sulu kaldığı zaman dadından yenmiyooooo
Kız ona bende hastayım, nilgünün krep tavasından alayım şekilli şukullu bende yapçam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?