Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uzulmuyorum ya eglendim
Seeen.. Testereeee
Seni hic taniyamamisiz Gulden
Zavallı bir çiçeğimiz vardı odada, canlansın diye kötü yapraklarını makasla kesip duruyordum , bir gün bir baktık ki sadece dal ve tek tük yaprak kalmış . İşte ondan sonra lakabım "testere" idi bir süre
Aslında şansımın yaver gitmeyip, karşıma hep odunların çıktığı doğrudur, "testere" lakabı bu açıdan daha çok uydu. Direkt keserim.

nilsub benim ilk ortimdir. Bizde ortilik pazara kadar değil mezara kadardır. O kadar
Bi saniye bi saniyee.. Kulak cinlamasi mi?! İnanmiyorum yaa
Sizin yuzunuzden ortakulak iltihabi oldum sanip dr a gittim serum yedim

Anca lak lak edin suralara bi el attiginiz yok. Yerleri sileliiiimm

Camlari sileliim toz alaliim

Aksama yemeeek

Bebeyi de uyuttum muuu

Ohhh keyiff
Ellerine sağlık gben

Teflonda arkalı önlü kızartıyorım canım. Yuvarlak pankek kalıbım var onla yapıyorum, şekilli şukullu oluyor

Kız ona bende hastayım, nilgünün krep tavasından alayım şekilli şukullu bende yapçam.

O değil de menümü yazayım akşamı siz söyleyin bana, biraz listemden kaydım ölecektim kabızlıktan yoksa;

Sabah; 1 yk yulaf ezmesi, 6-7 top peynir, 1 yumurta, azıcık sütle omlet, kocaman yeşil çay

Öğle; önce yeşil Elmalı tarçınlı yoğurt (bağırsaklarıma genelde iyi gelir diye yedim)
1 kase etli kurufasülye (bu da sulu protein diye yedim), bi kase yoğurt

Ara; 2 form elma krom çay, yeşil çay

Eve gelince 1 kare fıstıklı çikolata yedim stresten sanırım, gerçekten çok kötüydüm.

Su; 2 ye yaklaştı
Spor; henüz yapmadım siz söyleyin.

Şimdi ben öğlen kh aldım bol bol nerdeyse 1000 kalori tamam, akşam ne yiyim ben siz diyin?

Yoğurtla mı kapatsam günü? Yoksa omlet gibi bişi mi yiyim?

Hahahha aynı şeyi bende yaşıyorum bazen

Hadi gozumuz aydinn
Ya bende simdi okudum yarin belli olacakmis sanirim. Aman gozunu seviyim ortim motivasyonuna sahip cik
o zaman cok yerinde bir karar olmus lakabin

Ay ne güzel Haberler almışsın canım. Hadi bakalım, artık daha güzel kilolar vereceksin o zaman.

Beni beeniiii? Beni sevmiyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…