Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uzulmuyorum ya eglendim:-)
Seeen.. Testereeee:KK70:
Seni hic taniyamamisiz Gulden:KK70:
Zavallı bir çiçeğimiz vardı odada, canlansın diye kötü yapraklarını makasla kesip duruyordum , bir gün bir baktık ki sadece dal ve tek tük yaprak kalmış . İşte ondan sonra lakabım "testere" idi bir süre :olamaz:
Aslında şansımın yaver gitmeyip, karşıma hep odunların çıktığı doğrudur, "testere" lakabı bu açıdan daha çok uydu. Direkt keserim. :KK70::KK70::KK70:

Ortilerin arasina mi girdim ben.:olamaz:
Run gben run runn:skandal:

Usenmemissin hic canim yaa:KK200:
Ben sabahtan beri kendim honki ponki oldum benim ufaklik uyumuyor agliyor vs:deli: Kafam icmeden guzel oldu:KK50: sarki iyi geldi

Mikserr:KK70::KK70::KK70: E arada bir karistirmak lazim:KK49:

Tamam ya bisi demedim:KK48:

Ben lydznp i takip ediyorum:rapci:

Portakal miii :skandal: @medusa38 portakal dusmani gelip simdi ayva atsaydin dicek:KK53::KK70:
nilsub nilsub benim ilk ortimdir. Bizde ortilik pazara kadar değil mezara kadardır. O kadar:KK70::KK70::KK70::KK70:
Bi saniye bi saniyee.. Kulak cinlamasi mi?! İnanmiyorum yaa:sinirli::sinirli:
Sizin yuzunuzden ortakulak iltihabi oldum sanip dr a gittim serum yedim:sinirli::sinirli::sinirli:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Anca lak lak edin suralara bi el attiginiz yok. Yerleri sileliiiimm
:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:
Camlari sileliim toz alaliim
:21::21::21::21::21:
Aksama yemeeek
:bicak::bicak::bicak:
Bebeyi de uyuttum muuu
:anne::anne::anne:
Ohhh keyiff:kahve:
Ellerine sağlık gben :KK48:

Zavallı bir çiçeğimiz vardı odada, canlansın diye kötü yapraklarını makasla kesip duruyordum , bir gün bir baktık ki sadece dal ve tek tük yaprak kalmış . İşte ondan sonra lakabım "testere" idi bir süre :olamaz:
Aslında şansımın yaver gitmeyip, karşıma hep odunların çıktığı doğrudur, "testere" lakabı bu açıdan daha çok uydu. Direkt keserim. :KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70:

Teflonda arkalı önlü kızartıyorım canım. Yuvarlak pankek kalıbım var onla yapıyorum, şekilli şukullu oluyor :KK48:

Kız ona bende hastayım, nilgünün krep tavasından alayım şekilli şukullu bende yapçam.

O değil de menümü yazayım akşamı siz söyleyin bana, biraz listemden kaydım ölecektim kabızlıktan yoksa;

Sabah; 1 yk yulaf ezmesi, 6-7 top peynir, 1 yumurta, azıcık sütle omlet, kocaman yeşil çay

Öğle; önce yeşil Elmalı tarçınlı yoğurt (bağırsaklarıma genelde iyi gelir diye yedim)
1 kase etli kurufasülye (bu da sulu protein diye yedim), bi kase yoğurt

Ara; 2 form elma krom çay, yeşil çay

Eve gelince 1 kare fıstıklı çikolata yedim stresten sanırım, gerçekten çok kötüydüm.

Su; 2 ye yaklaştı
Spor; henüz yapmadım siz söyleyin.

Şimdi ben öğlen kh aldım bol bol nerdeyse 1000 kalori tamam, akşam ne yiyim ben siz diyin?

Yoğurtla mı kapatsam günü? Yoksa omlet gibi bişi mi yiyim?

merhaba kızlar, sabah ipekyol %70 indirime girmiş diye dolanmadığım site kalmadı, tüketmiş hainler hepsini :KK42:

bende iyiyim işte, diyete devam, sadece yemek yiyince bi pişmanlık çöküyo üstüme, sonra diyorum ki saçmalama wendy diyete uygun yedin, sıkıntı yok :KK48: sanırım psikolojimi düzeltmem zaman alacak :KK48:

Hahahha aynı şeyi bende yaşıyorum bazen:KK48:

Yaa çok şükür hangisi etki etti bilmiyorum ama kurtuldum kabızlıktan, şimdi de karnım ağrıyo deli gibi :rolleyes:

Tam da listeye girdiğim hafta etaplar birleşiyormuş bunlar benim mıtıvımı bızmıyı çılışıyılır....

Sizleri çok seviyorum nilsub nilsub lydznp lydznp gben gben @bluedolphin

İyi geyik yapmışsınız he.

Bu arada Gülden’im testere senin gibi naif bi insana hiç olmuş mu ya :KK48:

Ördekim morum seni de öptüm :KK200:
Hadi gozumuz aydinn:halay:
Ya bende simdi okudum yarin belli olacakmis sanirim. Aman gozunu seviyim ortim motivasyonuna sahip cik:olamaz:
o zaman cok yerinde bir karar olmus lakabin:KK70:

Merhabalar,
Bugün sabah Endokrinoloji uzmanıma kan tahlili sonuçlarımı göstermeye gittim. Çok şükür önemli tüm değerlerim çok iyi çıktı.
D vitaminim düşüktü, doktor D vitamini verdi. Kolestrolüm biraz yüksekmiş; ama önemli bir yükseklik değilmiş.
İnsülinim 3,59 çıkmıştı ya, "çok iyi. referans değerlerin de altında ve insülin direciniz kalmamış" dedi. Artık vücudum diyete çok güzel cevap verirmiş ve sağlıklı kilo verebilirmişim. Doktorum, "Glisemik indeksi düşük gıdalar tüketmeye ve diyetinizi, egzersizinizi ihmal etmemeye özen gösterin." dedi.
Bugün onun için çok moralliyim. Bu moralle önümüzdeki günlerde güzel kilolar verebilmeyi ümit ediyorum.
Hepinize diyetinizde başarılar.:KK200::KK200::KK19:
Öpüyorum yanaklarınızdan. :KK36:
Ay ne güzel Haberler almışsın canım. Hadi bakalım, artık daha güzel kilolar vereceksin o zaman. :nazar::nazar:

Yaa çok şükür hangisi etki etti bilmiyorum ama kurtuldum kabızlıktan, şimdi de karnım ağrıyo deli gibi :rolleyes:

Tam da listeye girdiğim hafta etaplar birleşiyormuş bunlar benim mıtıvımı bızmıyı çılışıyılır....

Sizleri çok seviyorum nilsub nilsub lydznp lydznp gben gben @bluedolphin

İyi geyik yapmışsınız he.

Bu arada Gülden’im testere senin gibi naif bi insana hiç olmuş mu ya :KK48:

Ördekim morum seni de öptüm :KK200:
Beni beeniiii? Beni sevmiyor musun :KK61:

:KK70::KK70:

Back
X