- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.721
kardeş ortiyiz biznilsub benim ilk ortimdir. Bizde ortilik pazara kadar değil mezara kadardır. O kadar
Ellerine sağlık gben
geldim yemeğimi de yedim mutfak toplanacakGörüşmek üzere canım. Afiyet olsuuun. İyi yürüyüşler.
yoğurt bağırsak dostu yoğurt olurO değil de menümü yazayım akşamı siz söyleyin bana, biraz listemden kaydım ölecektim kabızlıktan yoksa;
Sabah; 1 yk yulaf ezmesi, 6-7 top peynir, 1 yumurta, azıcık sütle omlet, kocaman yeşil çay
Öğle; önce yeşil Elmalı tarçınlı yoğurt (bağırsaklarıma genelde iyi gelir diye yedim)
1 kase etli kurufasülye (bu da sulu protein diye yedim), bi kase yoğurt
Ara; 2 form elma krom çay, yeşil çay
Eve gelince 1 kare fıstıklı çikolata yedim stresten sanırım, gerçekten çok kötüydüm.
Su; 2 ye yaklaştı
Spor; henüz yapmadım siz söyleyin.
Şimdi ben öğlen kh aldım bol bol nerdeyse 1000 kalori tamam, akşam ne yiyim ben siz diyin?
Yoğurtla mı kapatsam günü? Yoksa omlet gibi bişi mi yiyim?
duruyon duruyon pat diye beni buluyon
Sende öyledir de Nilgün'de de öyle mi acaba kaçıncı ortisiydin sen 14398438. ?
geldim geldim
Yürüyüşten dönemedi daha.
hahahah öyle eskileri unuttum kimdi kiO bugüne kadar benim gibi hakikatlisini aramış durmuş ama bulamamış. Şimdi o da beni satmaz. Di mi ortimnilsub
Ayy ne yapayim tatlim ya 10 sene once biraktigimda 10 kg almistim ustune de hamile kalinca kglar kaldi uzerimde dikkat etmek lazimf
ah kaptanim yine masum çözümler bulmuşsun iradene kuvvet
Ay gben bugun cok guldurdun beni yaaAaa super haberrrBaslasin cabuk incelmenn
Vucuttaki gaz kilo yapar mi yaa yapmaz bence
"sevgilernilsub " derken "1.5 kilo ne ki ben kat kat fazlasini veririm hahaayyytt" demek istedin ima ettin diiig mi Gulden
Muhtesemsin nilgunum yaaaçlık krizlerim geçti kızlar acıksamda öyle deli gibi saldırasım gelmiyor tatlı istemiyor canım çok garip ya ekmeği kestiğim için yada dukan dan kaynaklı tam ayıramadım yada listeye girince oldu çözemedimyarın ödül yaparım minik bir çiklatla diye düşünmüştüm ama canım istemiyor
niye almadınızMuhtesemsin nilgunum yaa
Kiz sen neden listeye girmedon daha once
daha önce de dedim ya ben 74 kilo ile çıktım hep 74 kiloya dönünce girebiliyorum sandım saldım gitti demediniz ki listeye girmek istiyorsan böyle bir kural var bende okuduysamda unuttum öyle kaldı gittiSen gircem dedin de ben mi almadim
Aynennnnhadi o zaman gozumuz aydin hepimizin yarin arti cikmak icin bi sebebin kalmadi
Yani bildigimiz omlet gibi
cikolata harici guzel canim bence saf proteinle kapat derim ben
bende cuma 83,5 bu sabah 82,1 yarın sabahı iple çekiyorumGecen hafta cuma gunu 69 dum cumartesı 70,2
Tüm köyü arşınladı herhalde
Insallah
Sağol canımcanim cok gecmis olsun umarim onemli biseyin yoktur hayirli haberlerini bekliyoruz
bunu ogrendigim iyi oldu sağol wendigom
malesef m ceyrek ekmek arası yedim ekmek ufakti ama
benimde hosuma gitti herhalde haftaya devam edicem hafta sonuda bozmucam insallah
kardeş ortiyiz biz
geldim yemeğimi de yedim mutfak toplanacak
yoğurt bağırsak dostu yoğurt olur
Toparlarsın sen. Nerelerden nereye gelsin ama biraz dikkat et çabuk yerleşebilir kiloGecen hafta cuma gunu 69 dum cumartesı 70,2
Yarınki bildirimler hesaba katılmayıp haftaya 2 haftalık bildirim yapma durumu oluyor etap birleşmesi. Ama kesin değil. Yarın sabah bildirim yapın mutlakaKizlar yaa etap birlesmesi nedir nasil oluyor bak cok merak ettim simdi
Seni şaşırtmayı seviyorum bebeyimduruyon duruyon pat diye beni buluyon
Aaa kaptanım insan haber verir dicem ama ben okulda değildim gerci :) dikkat et ormanda köpekler oluyor, biz artık eskisi gibi rahat yürüyemiyoruz, baya bi kişiye saldırdı köpeklerKizlar ogleden sonra vurdum kendimi ormana cocuklari tekvandoya birakip 1 saat odtu ormaninda yurudum camur olunca oran yolyna ciktim iyi oldu yaa toksin atmam lazim
Et et çekinmeya kızlar bak listedekiler düzenli menü lütfennnnyorum yapalım azcık bak gözüme takılanlar var ifşa ederim onlar kendini biliyor
Canim sorma bugun hic giremedimmedusa38 dukan koçumuz neredesin yarın ne yapıyoruz şimdi esmer bulgur diyo ama bende yok kinoa var oda olur yazıyor ondan salata yapsam olur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?