Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kimse tavsiye vwrmiyo mu? medusa38 sen bi bak madem.

Ben bu sabah +100’le yyandım ama 100’leri takmayacağım demiştim. Acaba öyle dedim diye mi - değil de + çıkardı bu tartı beni. :))

Bugün yemek saatlerim arası çık fazla oldu kızlar. Sabah 2 adet haşlanmış limonlu enginar yedim. Öğle yemeğimi saat 16.00’da yiyebildim ancak! 1 porsiyon tavuk ciğeri yedim. Yine çıkmadım diyetten ama garip bir gün oldu. Şu anda akşam ne yiyeceğimi bilemez haldeyim. :)

canim cok gecmis olsun umarim onemli biseyin yoktur hayirli haberlerini bekliyoruz

bunu ogrendigim iyi oldu sağol wendigom

malesef m ceyrek ekmek arası yedim ekmek ufakti ama

hım güzel o zaman ya expresi hep tekrarlamak lazım aslında hoşuma gitti
benimde hosuma gitti herhalde haftaya devam edicem hafta sonuda bozmucam insallah

canim cok sevindim senin adina ne guzel emeklerinin karsiligini aliyosun devamida gelir inşallah

Ne demek aramam

Vay bee lakap sahibi oldum bir gunde. Takimin gediklilerinden sayilirim artik
haha sen mezun olmadan arayıp habire başının etini yiyecektim şu kadar verdim diye
Üzülme canım ya, sevdikleri için takılıyorlar.
Benim de lakabım "testere" idi bir ara. İşyerindeki bitkileri fazla budadığım için.
ay tırstım
Uzulmuyorum ya eglendim
Seeen.. Testereeee
Seni hic taniyamamisiz Gulden
hep böyle minnoşlardan çıkıyor seri katiller
kesin mi etapların birleşmesi benimde mıtıvım düştü bende sen seviyorum

hadi o zaman gozumuz aydin hepimizin yarin arti cikmak icin bi sebebin kalmadi

Teflonda arkalı önlü kızartıyorım canım. Yuvarlak pankek kalıbım var onla yapıyorum, şekilli şukullu oluyor
Yani bildigimiz omlet gibi
cikolata harici guzel canim bence saf proteinle kapat derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…