- 23 Ağustos 2012
- 14.719
- 38.930
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.701
O değil de menümü yazayım akşamı siz söyleyin bana, biraz listemden kaydım ölecektim kabızlıktan yoksa;
Sabah; 1 yk yulaf ezmesi, 6-7 top peynir, 1 yumurta, azıcık sütle omlet, kocaman yeşil çay
Öğle; önce yeşil Elmalı tarçınlı yoğurt (bağırsaklarıma genelde iyi gelir diye yedim)
1 kase etli kurufasülye (bu da sulu protein diye yedim), bi kase yoğurt
Ara; 2 form elma krom çay, yeşil çay
Eve gelince 1 kare fıstıklı çikolata yedim stresten sanırım, gerçekten çok kötüydüm.
Su; 2 ye yaklaştı
Spor; henüz yapmadım siz söyleyin.
Şimdi ben öğlen kh aldım bol bol nerdeyse 1000 kalori tamam, akşam ne yiyim ben siz diyin?
Yoğurtla mı kapatsam günü? Yoksa omlet gibi bişi mi yiyim?
Evet gördümHalloldu kuzum okursun birazdan.
Aayyyy bebeğimsinnn, canım dünürümKuzuuum sevilmez mi, sen benim dünürüm sen benim ahretliğimsin
Kelin merhemi olsaKimse tavsiye vwrmiyo mu?medusa38 sen bi bak madem.
Kelin merhemi olsa
Şaka bir yana yoğurt iyi geliyor kulağa. Saf proteinde misin?
Yoğurt o zaman canımcım. Azıcıkta haşlanmış tavuk ye istersen acıkma sonra.Pek saf proteinliği kalmadı ama evet.
Ördekim morum seni de öptüm
Sende öyledir de Nilgün'de de öyle mi acaba kaçıncı ortisiydin sen 14398438. ?Bizde ortilik pazara kadar değil mezara kadardır.
Sende öyledir de Nilgün'de de öyle mi acaba kaçıncı ortisiydin sen 14398438. ?
O bugüne kadar benim gibi hakikatlisini aramış durmuş ama bulamamış. Şimdi o da beni satmaz. Di mi ortim
Sende öyledir de Nilgün'de de öyle mi acaba kaçıncı ortisiydin sen 14398438. ?
Pamukçum tartıda eksi gördükçe atıyorum hafif hafif üstümden. Ama bu kabızlık ne olcak böyle, dukana bırakma sebebimdi kendisibi de kolestrol.
Yukaf kepeğini tüketiyor musun? Hayat kurtarıcısı o dukanın biliyorsun...
Tüm köyü arşınladı herhalde
Yürüyüşten dönemedi daha.
InsallahO bugüne kadar benim gibi hakikatlisini aramış durmuş ama bulamamış. Şimdi o da beni satmaz. Di mi ortimnilsub
Canım geçmiş olsunYulaf ezmesi var evde kepeğim yok, kepek kullanırken bu kadar ağır bi kabızlık yaşamamıştım gerçi ama yine de baş belası işte bu dert.
canim cok gecmis olsun umarim onemli biseyin yoktur hayirli haberlerini bekliyoruzDr.dan çıktım. Şantiyeye gidiyorum. Dr. Damar genişlemesi var ama müdehale etmeyelim dedi. Sonra şikâyetlerimin sebebinin böbrek yada karaciğer kaynaklı olabileceğini, madem diyet ve egzersiz var o zaman check-up yapalım bakalım neyin var dedi.
bunu ogrendigim iyi oldu sağol wendigom1. gün yaptığını kilosuna göre çıkan günde yapınca atak oluyor canım, mesela bana 3 gün çıkmıştı atak, 3 gün saf protein demekti o atak kısmım.
seyir ise; 1+1 yaparsan 1 gün saf pro 1 gün sebze pro bu şekilde devam ediyo taa ki hedefe ulaşana kadar. seyiri sıkılanlar 5+5 te yapıyor karışık yani.
expresin 2 günü dukan la aynı canım işte. ama dukanın en güzel yanı yağdan veriyosun kesinlikle.
malesef m ceyrek ekmek arası yedim ekmek ufakti amaYarın sabah gel dedi.
bende...
Monişim canım zaten bugün inanılmaz sıkkın. Bi de bu çıktı. Hastanenin kapısından içeri giriyorsun ama çıkışın yok. İyice bunaldım başım tuttuBi bitse hemen
Geçmiş olsun canım. Bu kanlı ay bizi bu hale getirdi galiba
Ekmeksiz yesen keşke
benimde hosuma gitti herhalde haftaya devam edicem hafta sonuda bozmucam insallahhım güzel o zaman ya expresi hep tekrarlamak lazım aslında hoşuma gitti
Canım geçmiş olsunçok zor bir durum,rabbim kimseye yaşatmasın
canim cok sevindim senin adina ne guzel emeklerinin karsiligini aliyosun devamida gelir inşallahMerhabalar,
Bugün sabah Endokrinoloji uzmanıma kan tahlili sonuçlarımı göstermeye gittim. Çok şükür önemli tüm değerlerim çok iyi çıktı.
D vitaminim düşüktü, doktor D vitamini verdi. Kolestrolüm biraz yüksekmiş; ama önemli bir yükseklik değilmiş.
İnsülinim 3,59 çıkmıştı ya, "çok iyi. referans değerlerin de altında ve insülin direciniz kalmamış" dedi. Artık vücudum diyete çok güzel cevap verirmiş ve sağlıklı kilo verebilirmişim. Doktorum, "Glisemik indeksi düşük gıdalar tüketmeye ve diyetinizi, egzersizinizi ihmal etmemeye özen gösterin." dedi.
Bugün onun için çok moralliyim. Bu moralle önümüzdeki günlerde güzel kilolar verebilmeyi ümit ediyorum.
Hepinize diyetinizde başarılar.
Öpüyorum yanaklarınızdan.
biz geçirdik o günleri rahatız artıkAnca lak lak edin suralara bi el attiginiz yok. Yerleri sileliiiimm
Camlari sileliim toz alaliim
Aksama yemeeek
Bebeyi de uyuttum muuu
Ohhh keyiff
haha sen mezun olmadan arayıp habire başının etini yiyecektim şu kadar verdim diyeNe demek aramam
Vay bee lakap sahibi oldum bir gunde. Takimin gediklilerinden sayilirim artik
ay tırstımÜzülme canım ya, sevdikleri için takılıyorlar.
Benim de lakabım "testere" idi bir ara. İşyerindeki bitkileri fazla budadığım için.
hep böyle minnoşlardan çıkıyor seri katillerUzulmuyorum ya eglendim
Seeen.. Testereeee
Seni hic taniyamamisiz Gulden
kesin mi etapların birleşmesiYaa çok şükür hangisi etki etti bilmiyorum ama kurtuldum kabızlıktan, şimdi de karnım ağrıyo deli gibi
Tam da listeye girdiğim hafta etaplar birleşiyormuş bunlar benim mıtıvımı bızmıyı çılışıyılır....
Sizleri çok seviyorumnilsub lydznp @gben @bluedolphin
İyi geyik yapmışsınız he.
Bu arada Gülden’im testere senin gibi naif bi insana hiç olmuş mu ya
hadi o zaman gozumuz aydin hepimizin yarin arti cikmak icin bi sebebin kalmadiYaa çok şükür hangisi etki etti bilmiyorum ama kurtuldum kabızlıktan, şimdi de karnım ağrıyo deli gibi
Tam da listeye girdiğim hafta etaplar birleşiyormuş bunlar benim mıtıvımı bızmıyı çılışıyılır....
Sizleri çok seviyorumnilsub lydznp @gben @bluedolphin
İyi geyik yapmışsınız he.
Bu arada Gülden’im testere senin gibi naif bi insana hiç olmuş mu ya
Yani bildigimiz omlet gibiTeflonda arkalı önlü kızartıyorım canım. Yuvarlak pankek kalıbım var onla yapıyorum, şekilli şukullu oluyor
cikolata harici guzel canim bence saf proteinle kapat derim benO değil de menümü yazayım akşamı siz söyleyin bana, biraz listemden kaydım ölecektim kabızlıktan yoksa;
Sabah; 1 yk yulaf ezmesi, 6-7 top peynir, 1 yumurta, azıcık sütle omlet, kocaman yeşil çay
Öğle; önce yeşil Elmalı tarçınlı yoğurt (bağırsaklarıma genelde iyi gelir diye yedim)
1 kase etli kurufasülye (bu da sulu protein diye yedim), bi kase yoğurt
Ara; 2 form elma krom çay, yeşil çay
Eve gelince 1 kare fıstıklı çikolata yedim stresten sanırım, gerçekten çok kötüydüm.
Su; 2 ye yaklaştı
Spor; henüz yapmadım siz söyleyin.
Şimdi ben öğlen kh aldım bol bol nerdeyse 1000 kalori tamam, akşam ne yiyim ben siz diyin?
Yoğurtla mı kapatsam günü? Yoksa omlet gibi bişi mi yiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?