- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.801
liste çok güzel görünüyor ve ben bozuyorum orada işi***5. Takım 555. Etap***
lydznp (76,3/) sabit
bluedolphin (90,3/89,5/0,8/%0,89)
prensesss016 (59,7/58/1,7/%2,85)
besbb9 (76/)
gben (68,2/)
esd_04 (88,1/)
moni (81/)
nilsub (83,2/)
0zlem (77,7/)
wendigo (70,9/69,9/1/%1,41)
balpamuk (66,2/65,5/0,7/%1,06)
5. Takım Ortalaması: %
***Liste dışı üyeler***
toplight (71,3/)
morordek (62,2/63/-0,8/-%1,29)
servey (69/)
fancynancy (78,2/)
kaaninannesi (60,7/)
Saçmalama lütfen sen geçen hafta fazlasıyla vermiştin, bu hafta sabit gelmen normal benceliste çok güzel görünüyor ve ben bozuyorum orada işi
Saçmalama lütfen sen geçen hafta fazlasıyla vermiştin, bu hafta sabit gelmen normal bence
wendy ortimmm super yuzde
prensesss016 gozlerime inanamiyorummm nasil yaa bi hafta boyle bi yuzde gorebilcem mi acabaa ortak
@bluedolphin ooo bir alt basamaga inmisiz testerecim guldencim
balpamuk oh ya iste boyle rakamlar gormeliyiz
Sonuc ciksin bakalim kaptanlar ne dicek ben karismiyorum bu haftaSağol gben
beni imza yaparsın artık diyet ve sporla kilo veremeyen lydznp diye
Bende sana eslik ediyorumliste çok güzel görünüyor ve ben bozuyorum orada işi
liste çok güzel görünüyor ve ben bozuyorum orada işi
Ben 61.7 oldum
2 gündür fazla hareketli değilim agrilarim coktu. Birde bulantilarim bulandikca ekmek yedim başka da birsey yiyemedim kokuyor hersey.
Ben cuma tartıdan sonra koyuveriyordu. cuma cumartesi pazar relaks takılıyordum pazartesi artıyla başlıyordum. ama artık değişti bu süreçte aynen devam. bu sabah dukankrep yiyip geldim öğlen içinde prasam var yanımda.Kızlar çok güzel kilolar vermişsiniz. Hepinizi kutlarım. Beni bu hafta affedin lütfen. Spora ve diyete rağmen ben sabit geldim. Anlamını çözebilmem mümkün değil ama...
e daha ne canım yağdan vermişssin süper olmuşBence senin kilo almanda ondan kaynaklı. sağlıklı beslenmeyi bilmemek. Ben bi ömür bu şelikde beslenebilirim.
Bu arada kızlar tartıda yağ kas oranına bakayım bi dedim. 1 haftadır aynı kiloda olunca %44 olan yağ %42ye düşmüş. Sanıyorum kas kütlem arttı onun için sabit olabilirim
Gayet güzel gidiyorsun hiç motivasyonunu düşürme.
eksi her zaman eksidir.Sonuc ciksin bakalim kaptanlar ne dicek ben karismiyorum bu hafta
Bende sana eslik ediyorum
Teşekkür ederim o sizin güzelliğinizdeli deli konuşma, gayette güzel görünüyosun orda
Ah bu hamilelikte kokmayan sey mi varBen 61.7 oldum
2 gündür fazla hareketli değilim agrilarim coktu. Birde bulantilarim bulandikca ekmek yedim başka da birsey yiyemedim kokuyor hersey.
tartı kilosu değişmeyince takıma pek faydası olmuyor o yağın. Ama haftaya bi ümit işte...Ben cuma tartıdan sonra koyuveriyordu. cuma cumartesi pazar relaks takılıyordum pazartesi artıyla başlıyordum. ama artık değişti bu süreçte aynen devam. bu sabah dukankrep yiyip geldim öğlen içinde prasam var yanımda.
sende canım takılma kilona bu hafta senin yerinede vericiğimi söylemiştim .
e daha ne canım yağdan vermişssin süper olmuş
Birde bobreklerimde Kum çıktı agrilarimin sebebi buymus. Belim kasiklarim bobreklerim ağrıyoroy kuzumm, bulantı geçene kadar yapacak bişey yok
Aslında motivasyonum çok yüksek. Bu hafta her gün tartıda gördüğüm rakam canımı sıksa da vazgeçmedim. Dün çok hafif beslenmenin etkisi mutlaka vardır. Tartıda hüsran yaşamak istemedim. 100gr bile vermiş olaydım daha mutlu olacaktım ama... Bu hafta böyle olsun. Haftaya ipi koparacağız inşALLAH. Herkes çok güzel havaya girmiş. bu hava bozulmasınGayet güzel gidiyorsun hiç motivasyonunu düşürme.
Hem bu haftanın kilosunu geçen haftadan vermiştin.
Süpersin Özlem***5. Takım 555. Etap***
lydznp (76,3/)
bluedolphin (90,3/89,5/0,8/%0,89)
prensesss016 (59,7/58/1,7/%2,85)
besbb9 (76/)
gben (68,2/68/%0.29)
esd_04 (88,1/)
moni (81/)
nilsub (83,2/)
0zlem (77,7/76,7/1/%1,28)
wendigo (70,9/69,9/1/%1,41)
balpamuk (66,2/65,5/0,7/%1,06)
5. Takım Ortalaması: %
***Liste dışı üyeler***
toplight (71,3/)
morordek (62,2/)
servey (69/)
fancynancy (78,2/)
kaaninannesi (60,7/)
Tebrikler ortim.Günaydın kızlar kilom 82.1 ekleyin lütfen listeye işim çok sabah sabah kümeste katliam yaptım bir sürü horoz sizlere ömür :) dukan amca ne diyor bol bol proteinkahvaltıdan sonra gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?