Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 555. Etap***

lydznp (76,3/)
bluedolphin (90,3/)

prensesss016 (59,7/)
besbb9 (76/)
gben (68,2/)
esd_04 (88,1/)
moni (81/)

nilsub (83,2/)
0zlem (77,7/)

wendigo (70,9/)
balpamuk (66,2/)

5. Takım Ortalaması: %

***Liste dışı üyeler***

toplight (71,3/)

morordek (62,2/)
servey (69/)

fancynancy (78,2/)
kaaninannesi (60,7/)

Gben sen çok fenasın
Ortimin kafasını karıştırma. Onu herkes sever. Hem hanım ağa sonuçta topuktan olmak da var. Ek mahkûm seveceğiz

Kizlar ogleden sonra vurdum kendimi ormana cocuklari tekvandoya birakip 1 saat odtu ormaninda yurudum camur olunca oran yolyna ciktim iyi oldu yaa toksin atmam lazim
Cok iyi yapmissin ooohhh mis temuz havada yürümek gibisi varmi bende pazar günü sahilde yurumek istiyorum insallah insana huzur veriyor bütün negatifligi atiyor üzerinden. 1 saatte cok iyiymiş
Cok guzel menun nilguncum bende deneyeyim dukan corbayi lezzetli gözüküyor un yerine yulaf kepeği
Gecen hafta cuma gunu 69 dum cumartesı 70,2
canim yaaa sen listelere gerimi dönsen bence dikkat et yüksek kilolari vermek gercekten zor. Sen yukselmeden in yeniden asagilara

oooo cok kötüymüş yaaa tamda bu hafta iyi kilo vermisken ama olmucakmis sanirim sevindim

yok canim inan artik canim hicbirsey istemiyorum ben hic diyet yapmamisim bugune kadar ilk defa bu hafta yaptim bence

canım ben bu expresi başa alıp alıp yapmak istiyorum bir süre bakalım neler olacak
bende aynen devam

cok cok cok hafif bir gun olmus senin için tam persembelik olmuş hadi bol eksiler

Bugunku menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta
Oglen: peynirli yesillikli krep sarma
Aksam: 1 porsiyon karniyarik, 3 yk bulgur pilavi, 1 tbe, salata, yogurt
Aralar: 2 yesil elma
sabahtan cok hafof olmus ama aksam biraz fazla gibi pilavla ekmek ama sen emziklisin belki o yuzden normaldir tecrubeliler daha iyi bilir ama yinede kacamaksiz gullacsiz bi gun olmus

Kizlar ana paylasim topigimiz acildi etaplar birlesmeyecek yarin guzel sonuclar bekliyorum sizlerden
buna en cok ben sevindim

Günaydın kızlar. Mutlu cumalar
gunaydin canim mutlu cumalar

Gunaydin 5. Takimin gülleri
Dünkü menumu paylasayim
Sabah
Dukan krep
Peynir domates yesil cay
Ara yesil cay
Ogle
Ceyrek ekmek tavuk doner+ ayran
Ara bitki cayi+ elma 1 adet
Aksam
Limonlu pirasa yemegi
Yoğurt
3.lt su icildi
500 adet ip atlandi
Bugunku ceyrek ekmek beni ayni cikardi tartoda her sabah 300-400 gr verdim ama bu sabah ayni geldim. Bence ekmek bana yaramiyor ekmek yedigim gunler dikkat ediyorum hic veremiyorum

Çok doğru demişsin. Sen hiç diyet yapmiyordun

Çok doğru demişsin. Sen hiç diyet yapmiyordun
Aynen hergun mutlaka bi kacamagim vardi sonrada zor kilo verdigimi dusunuyordum. Aslinda gercekten kolay kilo veren bi bunyem varmis. Bu dukan bana iyi geldi protein agirlikli beslenmek bana iyi geldi. O yüzden birakmicam hafya sonuda devam pazarteside bastan baslicam tekrar

Merhabalar toplight
Günaydın
89,5 kg'ım.
-0,8 kg
Sevgiler.

Bu arada kizlar size bi haberim var
Biz esimle ikinci çocuğu yapmaya karar verdik oglumuz cok istiyor bi kardesi olmasını ve bizde tek cocukla kalmak istemedigimizi ve ikinci cocugu istedigimizi konuştuk. O zaman vakit kaybetmenin bi anlami yok dedik. Ama tabiki ben diyetime devam edicem çünkü bi hedefim var ulasmak istedigim artik Allah ne zaman nasip ederse o zaman hedefime ulasmamissam birakirim diyeti. Su an biyere gitmiyorum buralardayim yani

Bluedolphin wanted

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…