- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.761
Gben sen çok fenasınahhahahahahha aynisini dusunmustum yaaa seri katil ayarinda minnossun Gulden ve bu bi iltifat evet
Kaptanim sen daha sık gir artik birlikte daha cok gulerizAman neye guldugumuze dikkat edelim artik bak aramizda testere varmis haberimiz yok
Su listeye girme muhabbetine her seferinde kopuyorum ya
Elbet sikilir gider listeye girmese demisler herhalde aralarinda, sevmiyorlarsa demekAma sen israrla gitmemissin Digerlerinin liste muhabbeti olunca "hay Allah fark etti yaaa " deyip mecbur kaldilarr. Bunu bi dusun bence
Cok iyi yapmissin ooohhh mis temuz havada yürümek gibisi varmi bende pazar günü sahilde yurumek istiyorum insallah insana huzur veriyor bütün negatifligi atiyor üzerinden. 1 saatte cok iyiymişKizlar ogleden sonra vurdum kendimi ormana cocuklari tekvandoya birakip 1 saat odtu ormaninda yurudum camur olunca oran yolyna ciktim iyi oldu yaa toksin atmam lazim
Cok guzel menun nilguncum bende deneyeyim dukan corbayi lezzetli gözüküyor un yerine yulaf kepeğibuda benden gelsinnnnnn beğenmeyeni ifşa ederim ona göreeee
kahvaltı 1 haş. yum. 3 çeri domates salatalık 1 kk lihgt peynir dere otu maydanoz 2 yk mantar sote
ara sade türk kahvesi 1 ekşi elma
öğlen 1 yk tulaf kepeği 1.5 kepçe yoğurt 30 gr hindi füme
ara 2 kupa yeşil çay 1 kivi
akşam 4-5 yk mantar sote büyük bir kase dukan çorba
( 1 tavuk butunu küçük tencerede haşladım 1 kepçe yoğurt 1 yumurta yarım yk yulaf kepeği ile terbiye yaptım içine ekledim kaynattım bol pul biberli hıhmmmm)
su 2.5 geçti
spor 30 dk yürüyüş
canim yaaa sen listelere gerimi dönsen bence dikkat et yüksek kilolari vermek gercekten zor. Sen yukselmeden in yeniden asagilaraGecen hafta cuma gunu 69 dum cumartesı 70,2
oooo cok kötüymüşYarınki bildirimler hesaba katılmayıp haftaya 2 haftalık bildirim yapma durumu oluyor etap birleşmesi. Ama kesin değil. Yarın sabah bildirim yapın mutlaka
Seni şaşırtmayı seviyorum bebeyim
Aaa kaptanım insan haber verir dicem ama ben okulda değildim gerci :) dikkat et ormanda köpekler oluyor, biz artık eskisi gibi rahat yürüyemiyoruz, baya bi kişiye saldırdı köpekler
Et et çekinme
yok canim inan artik canim hicbirsey istemiyorum ben hic diyet yapmamisim bugune kadar ilk defa bu hafta yaptim benceCanim sorma bugun hic giremedim
Projemiz icin toplandik kizlarla bayag bi kafa patlattik mevzuati inceledik bize gore olan yerleri not ettik
Eve geldim yemekti vocuklardi derken saaat 9:30 da ancak oturabildim
Cok yorulmusum bugun
Evet ekspressciler nisasta gunu yarin degil tabii ki yarin 40 gr yagli peynir ekleniyor menuyu nisastayi artik cumartesi pyiyeceksiniz
Nisasta bu beslenmenin ardindan arti yapiyo aman dikkat
bende aynen devamcanım ben bu expresi başa alıp alıp yapmak istiyorum bir süre bakalım neler olacak
cok cok cok hafif bir gun olmus senin için tam persembelik olmuş hadi bol eksilerSabah;
-2 adet haşlanmış limonlu zeyinyağlı enginar
Öğle;
-Tavuk ciğeri
Ara;
-türk kahvesi (duble)
Akşam;
-Dukan bira
-Salatalık
Resmen aç yatıyorum bu gece çünkü mğle yemeği dediğimi 16.00’da yiyebildim. Çok geçe kaldığım için akşam 20.00 gibi sadcw salatalık yedim.
Umarım yarın hepimiz bol eksilerde görüşürüz kızlar.
Herkese iyi geceler. Bu gece eriyip sabaha bol ekai kalkma heyecanıyla uyuyorum.
Herkese tatlı uykular ve hızlı erimeler.
sabahtan cok hafof olmus ama aksam biraz fazla gibi pilavla ekmek ama sen emziklisin belki o yuzden normaldir tecrubeliler daha iyi bilir ama yinede kacamaksiz gullacsiz bi gun olmusBugunku menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta
Oglen: peynirli yesillikli krep sarma
Aksam: 1 porsiyon karniyarik, 3 yk bulgur pilavi, 1 tbe, salata, yogurt
Aralar: 2 yesil elma
buna en cok ben sevindimKizlar ana paylasim topigimiz acildi etaplar birlesmeyecek yarin guzel sonuclar bekliyorum sizlerden
gunaydin canim mutlu cumalarGünaydın kızlar. Mutlu cumalar
Çok doğru demişsin. Sen hiç diyet yapmiyordunCok iyi yapmissin ooohhh mis temuz havada yürümek gibisi varmi bende pazar günü sahilde yurumek istiyorum insallah insana huzur veriyor bütün negatifligi atiyor üzerinden. 1 saatte cok iyiymiş
Cok guzel menun nilguncum bende deneyeyim dukan corbayi lezzetli gözüküyor un yerine yulaf kepeği
canim yaaa sen listelere gerimi dönsen bence dikkat et yüksek kilolari vermek gercekten zor. Sen yukselmeden in yeniden asagilara
oooo cok kötüymüşyaaa tamda bu hafta iyi kilo vermisken ama olmucakmis sanirim sevindim
yok canim inan artik canim hicbirsey istemiyorum ben hic diyet yapmamisim bugune kadar ilk defa bu hafta yaptim bence
bende aynen devam
cok cok cok hafif bir gun olmus senin için tam persembelik olmuş hadi bol eksiler
sabahtan cok hafof olmus ama aksam biraz fazla gibi pilavla ekmek ama sen emziklisin belki o yuzden normaldir tecrubeliler daha iyi bilir ama yinede kacamaksiz gullacsiz bi gun olmus
buna en cok ben sevindim
gunaydin canim mutlu cumalar
Aynen hergun mutlaka bi kacamagim vardi sonrada zor kilo verdigimi dusunuyordum. Aslinda gercekten kolay kilo veren bi bunyem varmis. Bu dukan bana iyi geldi protein agirlikli beslenmek bana iyi geldi. O yüzden birakmicam hafya sonuda devam pazarteside bastan baslicam tekrarÇok doğru demişsin. Sen hiç diyet yapmiyordun
Merhabalar***5. Takım 555. Etap***
lydznp (76,3/)
bluedolphin (90,3/)
prensesss016 (59,7/)
besbb9 (76/)
gben (68,2/)
esd_04 (88,1/)
moni (81/)
nilsub (83,2/)
0zlem (77,7/)
wendigo (70,9/)
balpamuk (66,2/)
5. Takım Ortalaması: %
***Liste dışı üyeler***
toplight (71,3/)
morordek (62,2/)
servey (69/)
fancynancy (78,2/)
kaaninannesi (60,7/)
ahhahahahahha aynisini dusunmustum yaaa seri katil ayarinda minnossun Gulden ve bu bi iltifat evet
Kaptanim sen daha sık gir artik birlikte daha cok gulerizAman neye guldugumuze dikkat edelim artik bak aramizda testere varmis haberimiz yok
Su listeye girme muhabbetine her seferinde kopuyorum ya
Elbet sikilir gider listeye girmese demisler herhalde aralarinda, sevmiyorlarsa demekAma sen israrla gitmemissin Digerlerinin liste muhabbeti olunca "hay Allah fark etti yaaa " deyip mecbur kaldilarr. Bunu bi dusun bence
tebrik ederim 80 leri gördün degerlerinde guzel cikmisti artik daha guzel kilolar verirsin canim
Maşallah sanaHadi ilk bildirim benden gelsin o zaman
Gecen hafta 59.7
Bu hafta 58dukan sayesinde ve sayenizde kizlar
Bunun 900 grami cuma ve cumartesi büyük bur hirsla verildi. 800 gr ise dukan sayesinde 4 günde
Sagol canım iyiki bi ayar vermissiniz bana gecen hafta banaMaşallah sana
Teşekkür ederim canım. Çok mutluyum bugün.tebrik ederim 80 leri gördün degerlerinde guzel cikmisti artik daha guzel kilolar verirsin canim
Tebrik ederim canım. Harikasın.Sagol canım iyiki bi ayar vermissiniz bana gecen hafta bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?