- 23 Ağustos 2012
- 14.712
- 38.905
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.781
sağol canım kaçamaksız bi haftanın sonucuTebrik ederim canım. Harikasın.
günaydın kızlar
günaydıııınnn tebrik ederim seniiideeee***5. Takım 555. Etap***
lydznp (76,3/)
bluedolphin (90,3/89,5/0,8/%0,89)
prensesss016 (59,7/58/1,7/%2,85)
besbb9 (76/)
gben (68,2/)
esd_04 (88,1/)
moni (81/)
nilsub (83,2/)
0zlem (77,7/)
wendigo (70,9/69,9/1/%1,41)
balpamuk (66,2/65,5/0,7/%1,06)
5. Takım Ortalaması: %
***Liste dışı üyeler***
toplight (71,3/)
morordek (62,2/)
servey (69/)
fancynancy (78,2/)
kaaninannesi (60,7/)
Hadi ilk bildirim benden gelsin o zaman
Gecen hafta 59.7
Bu hafta 58dukan sayesinde ve sayenizde kizlar
Bunun 900 grami cuma ve cumartesi büyük bur hirsla verildi. 800 gr ise dukan sayesinde 4 günde
Ahaha ben de ben deBen uyuyamiyorum ya saka giibisu smileyi kiskaniyorummm
Kafana vura vura eksiye düşürdük adeta :) tebrik ederim canımHadi ilk bildirim benden gelsin o zaman
Gecen hafta 59.7
Bu hafta 58dukan sayesinde ve sayenizde kizlar
Bunun 900 grami cuma ve cumartesi büyük bur hirsla verildi. 800 gr ise dukan sayesinde 4 günde
Sonunda 8'ler geldi artık seni kimse tutamaz
Hayırlısı ile gelsin canım sağlıkla :)Bu arada kizlar size bi haberim var
Biz esimle ikinci çocuğu yapmaya karar verdikoglumuz cok istiyor bi kardesi olmasını ve bizde tek cocukla kalmak istemedigimizi ve ikinci cocugu istedigimizi konuştuk. O zaman vakit kaybetmenin bi anlami yok dedik. Ama tabiki ben diyetime devam edicem çünkü bi hedefim var ulasmak istedigim artik Allah ne zaman nasip ederse o zaman hedefime ulasmamissam birakirim diyeti. Su an biyere gitmiyorum buralardayim yani
Bir süper de burdaymiiiis :)Arkadaşlar nihayet bu sabah; 65.5’im! Bütün haftalık dirençten sonra bir anda düşüyor kilo. Hafta başından beri yine takıldım diye moralim bozuktu ama herkesin de bildiği gibi sabredince bir anda düşüyor kilolar.
Geçen haftaki kilom:66.2
Bu sabahki kilom: 65.5
yok canım biyere gitmiyorum haber gelene kadar burda sizlerleyim doğumdan sonrada hemen geri gelicem sahalaraprensesss016 amanın prensesimize de maaşallahh
bebiş haberi gelene kadar burdasın bi yere gitmek yok, seni zayıf hamiş yapalım ördekimiz gibi6 aya kalmaz doğum öncesi kilona da dönersin
tebrik ederim canımArkadaşlar nihayet bu sabah; 65.5’im! Bütün haftalık dirençten sonra bir anda düşüyor kilo. Hafta başından beri yine takıldım diye moralim bozuktu ama herkesin de bildiği gibi sabredince bir anda düşüyor kilolar.
Geçen haftaki kilom:66.2
Bu sabahki kilom: 65.5
Günaydın
Güzel eksiler görülmüş hepinizi tebrik ediyorumm harikasınız :)
Ahaha ben de ben de
Kafana vura vura eksiye düşürdük adeta :) tebrik ederim canım
Hayırlısı ile gelsin canım sağlıkla :)
Bir süper de burdaymiiiis :)
wendy tatlım sen de cok iyi vermişsin tebrik ediyorum
Teşekkürler canım arkadaşım.
Bence senin kilo almanda ondan kaynaklı. sağlıklı beslenmeyi bilmemek. Ben bi ömür bu şelikde beslenebilirim.evt yaa kesinlikle diyet yapmayı öğrettiniz bana
İnşallah canım arkadaşım.Günaydın
Güzel eksiler görülmüş hepinizi tebrik ediyorumm harikasınız :)
Ahaha ben de ben de
Kafana vura vura eksiye düşürdük adeta :) tebrik ederim canım
Hayırlısı ile gelsin canım sağlıkla :)
Bir süper de burdaymiiiis :)
wendy tatlım sen de cok iyi vermişsin tebrik ediyorum
Canim insaallah Allah gonlune gore versinn tez vakitte alalim haberini insaallahBu arada kizlar size bi haberim var
Biz esimle ikinci çocuğu yapmaya karar verdikoglumuz cok istiyor bi kardesi olmasını ve bizde tek cocukla kalmak istemedigimizi ve ikinci cocugu istedigimizi konuştuk. O zaman vakit kaybetmenin bi anlami yok dedik. Ama tabiki ben diyetime devam edicem çünkü bi hedefim var ulasmak istedigim artik Allah ne zaman nasip ederse o zaman hedefime ulasmamissam birakirim diyeti. Su an biyere gitmiyorum buralardayim yani
Bluedolphin wanted
Kızlar çok güzel kilolar vermişsiniz. Hepinizi kutlarım. Beni bu hafta affedin lütfen. Spora ve diyete rağmen ben sabit geldim. Anlamını çözebilmem mümkün değil ama...
Sağol gbenCanim insaallah Allah gonlune gore versinn tez vakitte alalim haberini insaallah
aaaaayyy yavrum kiyamam insaallah haftaya iyi verirsin sikma canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?