- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.841
zaten listede olmadığın için kimse se etmedi
yoksa bu haftanın picaçusu sen seçilmiştin ördekim
Canım arkadaşım, öpüyorum yanaklarından.wendy ortimmm super yuzde
@prensesss016 gozlerime inanamiyorummm nasil yaabi hafta boyle bi yuzde gorebilcem mi acabaa ortak
@bluedolphin ooo bir alt basamaga inmisiz testerecim guldencim
@balpamuk oh ya iste boyle rakamlar gormeliyiz
Moralini hiç bozma canım. Bak kilo almamışsın. Dediğin gibi belki spor yapınca yağdan gitti, kas arttı. Ve büyük ihtimalle de böyle oldu.Gittim kaptanım. Verdim kanımı geldim. 2 gün sora dediler bakalım
Ben de başka bi siteden aldım da olacak mı diye onun denemesiydiBu emoji çok güzelmiş.
Canım arkadaşım. Teşekkürler.
Ben de başka bi siteden aldım da olacak mı diye onun denemesiydi
Rica ederim canım arkadaşım. Günün güzel geçsin inşallah.ayy mis gibi koktu çok teşekkür ederim
Rica ederim canım arkadaşım. Günün güzel geçsin inşallah.
Emojilere eklemiyor ki. Mesaj yazarken forum için link var ya onu kopyalıyorsun mesaj yazdığın yere. Her seferinde yapmak gerekiyor onuyapamadım yaaa, hep kalıyo mu o emojilerin içinde?
Emojilere eklemiyor ki. Mesaj yazarken forum için link var ya onu kopyalıyorsun mesaj yazdığın yere. Her seferinde yapmak gerekiyor onu
Selam kizlar
Dun gece 5:30 da yatmanin etkisiyle ayilamadim hala
Eren hastalandi tum gece onla ugrastim
Simdi o uyuyor
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Bu basarinin devamliligi daha guzel eksiler demek
Arada tokezleyebiliriz ama yilmiyoruz
Kadin isterse herseyi yapar
Çok geçmiş olsun, inşallah daha iyidirSelam kizlar
Simdi o uyuyor
Evet çok ağır işsizlik hem deağır işsizlik desene
hiç uğraşamam.
ay bu gece bende uyuyamadım dolunaydan galibaBen uyuyamiyorum ya saka giibisu smileyi kiskaniyorummm
tam mikser canımGben sen çok fenasın
Ortimin kafasını karıştırma. Onu herkes sever. Hem hanım ağa sonuçta topuktan olmak da var. Ek mahkûm seveceğiz
günaydınnnnGünaydın kızlar. Mutlu cumalar
nette gördün dukan sitesinde çorbalarada koyuluyor diye çokda güzel oldu saf protein gününde de güzel olurCok iyi yapmissin ooohhh mis temuz havada yürümek gibisi varmi bende pazar günü sahilde yurumek istiyorum insallah insana huzur veriyor bütün negatifligi atiyor üzerinden. 1 saatte cok iyiymiş
Cok guzel menun nilguncum bende deneyeyim dukan corbayi lezzetli gözüküyor un yerine yulaf kepeği
canim yaaa sen listelere gerimi dönsen bence dikkat et yüksek kilolari vermek gercekten zor. Sen yukselmeden in yeniden asagilara
oooo cok kötüymüşyaaa tamda bu hafta iyi kilo vermisken ama olmucakmis sanirim sevindim
yok canim inan artik canim hicbirsey istemiyorum ben hic diyet yapmamisim bugune kadar ilk defa bu hafta yaptim bence
bende aynen devam
cok cok cok hafif bir gun olmus senin için tam persembelik olmuş hadi bol eksiler
sabahtan cok hafof olmus ama aksam biraz fazla gibi pilavla ekmek ama sen emziklisin belki o yuzden normaldir tecrubeliler daha iyi bilir ama yinede kacamaksiz gullacsiz bi gun olmus
buna en cok ben sevindim
gunaydin canim mutlu cumalar
ay atın bunu ya 58 diyorHadi ilk bildirim benden gelsin o zaman
Gecen hafta 59.7
Bu hafta 58dukan sayesinde ve sayenizde kizlar
Bunun 900 grami cuma ve cumartesi büyük bur hirsla verildi. 800 gr ise dukan sayesinde 4 günde
Dun ben toplantiya gitmistim babasiyla halasi disari cikarmis birde fazlasiyla abur cubur yeyince ishal ve kusma oldu gececanım hayırdır nesi var erenin?
hakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim gönlünüze göre versinBu arada kizlar size bi haberim var
Biz esimle ikinci çocuğu yapmaya karar verdikoglumuz cok istiyor bi kardesi olmasını ve bizde tek cocukla kalmak istemedigimizi ve ikinci cocugu istedigimizi konuştuk. O zaman vakit kaybetmenin bi anlami yok dedik. Ama tabiki ben diyetime devam edicem çünkü bi hedefim var ulasmak istedigim artik Allah ne zaman nasip ederse o zaman hedefime ulasmamissam birakirim diyeti. Su an biyere gitmiyorum buralardayim yani
günaydınngünaydın kızlar
ay haftaya benimde 7'ler partimi yapalım
Cok geçmiş olsun canımSelam kizlar
Simdi o uyuyor
Az kaldı canım. Onu ya mezun edecegiz yada gebelik izni verecegizay bu gece bende uyuyamadım dolunaydan galiba
tam mikser canım
günaydınnnn
nette gördün dukan sitesinde çorbalarada koyuluyor diye çokda güzel oldu saf protein gününde de güzel olur
ay atın bunu ya 58 diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?