- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.861
Arkadaşlar nihayet bu sabah; 65.5’im! Bütün haftalık dirençten sonra bir anda düşüyor kilo. Hafta başından beri yine takıldım diye moralim bozuktu ama herkesin de bildiği gibi sabredince bir anda düşüyor kilolar.
Geçen haftaki kilom:66.2
Bu sabahki kilom: 65.5
dediğim gibi sabah işim vardı
Bugün daha iyi inşALLAHDun ben toplantiya gitmistim babasiyla halasi disari cikarmis birde fazlasiyla abur cubur yeyince ishal ve kusma oldu gece
Saat 4 te banyo yaptirmsk zorunda kaldim aglama esliginde
O hastaligin arasinda anne yikama diyordu
Sonra ishali icin bir seyler icirmeye calistim sen ic dedi iciremedimboyle yani durumlar sabahi ettik
Yapalım geç kaldık
hakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim gönlünüze göre versin
günaydınn
ay haftaya benimde 7'ler partimi yapalım
moral bozmak yok canım normal durum bunlar her hafta patır patır versek kilolu olmazdıkKızlar çok güzel kilolar vermişsiniz. Hepinizi kutlarım. Beni bu hafta affedin lütfen. Spora ve diyete rağmen ben sabit geldim. Anlamını çözebilmem mümkün değil ama...
Dun ben toplantiya gitmistim babasiyla halasi disari cikarmis birde fazlasiyla abur cubur yeyince ishal ve kusma oldu gece
Sonra ishali icin bir seyler icirmeye calistim sen ic dedi iciremedimboyle yani durumlar sabahi ettik
geçmiş olsun bol su içBirde bobreklerimde Kum çıktı agrilarimin sebebi buymus. Belim kasiklarim bobreklerim ağrıyor
sağol canım aldım çayımı elime oturdum ay yoruldum taze horoz isteyenTebrikler ortim.
bol proteinli günler sana
günaydınlar kızlar
bazı sebeplerden giremiyorum ama elimden geldiğince diyetime dikkat ediyorum.
kilo bildirimim 88,1'den 86,8'e -1,3 %1,48
Saol cnmgeçmiş olsun tekrardan.
tamam olurrr :) güldenle benim de 6'lara dönüşüm birlikte kutlansın madem ya, kendimi unuttum
İnsallah daha iyi yeni kalktiBugün daha iyi inşALLAH
Yapalım geç kaldık
çok horoz oldumu kavga ediyorlar ve tavuklar yumurtlamayı azaltıyor canım mecbur ya kesicem ya satıcam ne gerek var satmaya kaynatıp çocuklara yediririmyaa inanmıyorum sanaa
nasıl kıydın horozlaraa
hadi bakalım her hafta böyle olalım
almadınki kuzum takılma sabite
kaçamak yapma güllaç yemegörürsün ortim
hamilelikten sırf şu mide bulantıları yüzünden korkuyorum ilk 4,5 ay 3 kilo vermiştim ilk çocuğumda ben
haftaya çok iyi olcak eminim ben
nilgünüm süpersin coşturduk bu hafta listeleri aynen devam
canım tebrik ederim ama daha çok katılım yapsam süper olur. bizde listelerinden faydalanmış oluruz.
canım mesala bende şuan spor yapmak istemiyorum 74-75 olana kadar diyet yapıp sonra spora başlamak istiyorum hem direnci kırarım hemde şuan bu kiloda spor yapmak çok zor yataktan kalkamaz oldum kendimi sakatlamak istemiyorumTatlım şunu anladım aslında ben haftada 1 kilo falan veremiyorum. Hele birde spora sarınca abartıyorum kas da geliyor. Diyorum tartıyı boşver ayna candıraz elbet bu yağlar azalacak ve kiloda gidecek. Önemli olan benim düzeni bozmam. bende bozmayacağım. En geç 6 ay verdim kendime final için
geçmiş olsun canım daha iyi olur inşALLAH sanada kolay gelsinDun ben toplantiya gitmistim babasiyla halasi disari cikarmis birde fazlasiyla abur cubur yeyince ishal ve kusma oldu gece
Teşekkürler canım arkadaşım.
hakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim gönlünüze göre versin
günaydınn
Çok geçmiş olsun canım. Dilerim bugün sağlığı daha iyidir.Dun ben toplantiya gitmistim babasiyla halasi disari cikarmis birde fazlasiyla abur cubur yeyince ishal ve kusma oldu gece
ey ahali bakın beniahhahahahahha aynisini dusunmustum yaaa seri katil ayarinda minnossun Gulden ve bu bi iltifat evet
Kaptanim sen daha sık gir artik birlikte daha cok gulerizAman neye guldugumuze dikkat edelim artik bak aramizda testere varmis haberimiz yok
Su listeye girme muhabbetine her seferinde kopuyorum ya
Elbet sikilir gider listeye girmese demisler herhalde aralarinda, sevmiyorlarsa demekAma sen israrla gitmemissin Digerlerinin liste muhabbeti olunca "hay Allah fark etti yaaa " deyip mecbur kaldilarr. Bunu bi dusun bence
Saol cnm insallah bugunde devam etmez regle ragmen bu hafta iyi kilo verdin devam edersen bence asil kiloyu haftaya vereceksingeçmiş olsun canım daha iyi olur inşALLAH sanada kolay gelsin
aslında gözüme az geldi 1.1 ama regliyim hala haftaya daha iyi olur bakarsın dediğin gibiSaol cnm insallah bugunde devam etmez regle ragmen bu hafta iyi kilo verdin devam edersen bence asil kiloyu haftaya vereceksin
Saol cnm daha iyi battaniyenin altindan bana bakiyor simdiÇok geçmiş olsun canım. Dilerim bugün sağlığı daha iyidir.
Veeilen hic bir kilo az degil bence gunluk 100 gr aylik 3 kg yapar sen gunluk 200 gr ver bir ay sonunda en azindan 76 sin canim diger ayda kacamaksiz devam ettigin anda 74 e ulasirsinaslında gözüme az geldi 1.1 ama regliyim hala haftaya daha iyi olur bakarsın dediğin gibi
Ama beni dinle pazar odul ogunu yapma pazar gunu cumanin tekrarini yapip pazartesi tekrar basla derim bir ileri 2 geri olmasin o odul 2-5 kg fazlasi olanlar icinaslında gözüme az geldi 1.1 ama regliyim hala haftaya daha iyi olur bakarsın dediğin gibi
yok canım ya aslında ben yarın 1. güne geri dönsem nişasta günü de yapmak istemiyorum şuan bu sabah 2 dilim tbe yedim çünkü fena kabızlık çekiyorum ekmeği o yüzden yedimAma beni dinle pazar odul ogunu yapma pazar gunu cumanin tekrarini yapip pazartesi tekrar basla derim bir ileri 2 geri olmasin o odul 2-5 kg fazlasi olanlar icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?