Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nilsub @0zlem siz geç kalmazsınız gelin hadi?

@moni sibel sonrası gel sende merakla bekliyoruz
dediğim gibi sabah işim vardı

Bugün daha iyi inşALLAH

hakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim gönlünüze göre versin

günaydınn

ay haftaya benimde 7'ler partimi yapalım
Yapalım geç kaldık

geçmiş olsun tekrardan.

ay haftaya benimde 7'ler partimi yapalım

tamam olurrr :) güldenle benim de 6'lara dönüşüm birlikte kutlansın madem ya, kendimi unuttum

Birde bobreklerimde Kum çıktı agrilarimin sebebi buymus. Belim kasiklarim bobreklerim ağrıyor
geçmiş olsun bol su iç
Tebrikler ortim.
bol proteinli günler sana
sağol canım aldım çayımı elime oturdum ay yoruldum taze horoz isteyen
günaydınlar kızlar

bazı sebeplerden giremiyorum ama elimden geldiğince diyetime dikkat ediyorum.

kilo bildirimim 88,1'den 86,8'e -1,3 %1,48

oo süper

yaa inanmıyorum sanaa

nasıl kıydın horozlaraa
çok horoz oldumu kavga ediyorlar ve tavuklar yumurtlamayı azaltıyor canım mecbur ya kesicem ya satıcam ne gerek var satmaya kaynatıp çocuklara yediririm
hadi bakalım her hafta böyle olalım

canım mesala bende şuan spor yapmak istemiyorum 74-75 olana kadar diyet yapıp sonra spora başlamak istiyorum hem direnci kırarım hemde şuan bu kiloda spor yapmak çok zor yataktan kalkamaz oldum kendimi sakatlamak istemiyorum

geçmiş olsun canım daha iyi olur inşALLAH sanada kolay gelsin

Çok geçmiş olsun canım. Dilerim bugün sağlığı daha iyidir.

ey ahali bakın beni gben 'in diline düşürdünüz küstüm aynen öyle yaptılar kız sorma

aslında gözüme az geldi 1.1 ama regliyim hala haftaya daha iyi olur bakarsın dediğin gibi
Veeilen hic bir kilo az degil bence gunluk 100 gr aylik 3 kg yapar sen gunluk 200 gr ver bir ay sonunda en azindan 76 sin canim diger ayda kacamaksiz devam ettigin anda 74 e ulasirsin

aslında gözüme az geldi 1.1 ama regliyim hala haftaya daha iyi olur bakarsın dediğin gibi
Ama beni dinle pazar odul ogunu yapma pazar gunu cumanin tekrarini yapip pazartesi tekrar basla derim bir ileri 2 geri olmasin o odul 2-5 kg fazlasi olanlar icin

Ama beni dinle pazar odul ogunu yapma pazar gunu cumanin tekrarini yapip pazartesi tekrar basla derim bir ileri 2 geri olmasin o odul 2-5 kg fazlasi olanlar icin
yok canım ya aslında ben yarın 1. güne geri dönsem nişasta günü de yapmak istemiyorum şuan bu sabah 2 dilim tbe yedim çünkü fena kabızlık çekiyorum ekmeği o yüzden yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…