Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sende yapma tabi benim vaktim var hem alayim hem vereyim diyorsan ayri sen odulu 55 olunca yap

Hadi yürü.. kim tutar seni

Eki Görüntüle 2105187
Günaydın hayırlı cumalar şeker
Ben de cok memnun oldummmm

Bu nasil oldu yaaa hani 70tin

Aboo servey golu atti gben e
Kaptanim ya bu nasil oluyor futbol oynamiyoruz ki sonucta nolur sanki 1 kilo verse neyine yetmiyor
Yani kac kg oluyor 2,5 mu gben
Yakışıklı bır imzanı alırım artık
Nasil basardigini soyle madem onu da yazalim bazi kisilere ders olsun ilham alsinlar

Askolsun sahnurum
Bunu hep yapmıyor muyummm
Şuan regl oldugumu ve 1 haftafır Ela ile uyumadıgım etkisini hiçe sayaraktı bu sonuç

Sekerim biz bunu biliyoruz ama gben bilmiyordu ogrenmistir o da ptesi +3 gelip cumaya -1 geldigin zamanlari unutmaduk

Cansınnnnn
Öğrencek ablası

gben gel canım sarılalımmmm
Kahve içersen ısmarlıyayım

ne kahvesi ona kahve falan yok ona soğuk buzlu bir su ısmarla sen

Onu az önce içti yaaaaaa

o zaman üzerine sıcak içmesin dişleri sızlar

Ben birsey icmeyim sagolun az once guclu bi tokat yedim de

servey ile tanışmışsın?

ya bi başkadır o her pazartesi artı gelir kızar kendine hafta sonu kaçtı diye sonra cuma hoppp eksi tam büyücü

Kızlar bugün resmen aç uyandım ve sanki sürekli açmışım gibi hissediyorum yaaa.

toplight senin söylediğin şeyi de yaşıyorum sanki bir boşluk var gibi oluyorum bazen yemeklerden sonra veya kahve saatimde falan. Senin sigarada olan şey bana abur cuburda oluyor. Sanki birşeyler yemem gerek bir boşluk var o aralarda aradım merkezi yarın bana son bir destek seans yapacaklar. Ama şu kesin ki tatlı, çikolata...va gördüğümde canım istemiyor. Sadece bir boşluk hissi var. Birşey yemem veya içmem lazım gibi ama canım tatlıları fln da istemediği için ne olduğunu kestiremiyorum... Bu durum beni boşlukta bırakıyor.

Helal olsun canım arkadaşım. Çok iyi yapmışsın öğlen yürümekle.
Tebrik ederim. Ne güzel kilo verdin bu hafta canım.

toplight sen ne durumdasın merak ediyorum. 3 günde nasıl bir fark gördün. Ne hissediyorsun, aklına geliyor mu? Gelse de canın istiyor mu? Meraktayım.
Canim sigaraya cok alismisim herseyin yaninda ya da sonrasinda
Mesela yemek yapiyorum bitince 1 sigara iciyordum simdi yemek bitiyo a bi sigara diyorum yok diyorum sonra o bosluk 1 hafta 10 gune gecer herhalde oyle umut ediyorum

@esd_04 ve besbb9 en son etkinliginiz gecen cuma 1 haftadir takima hic ugramadiniz umarim gecerli bir mazeretiniz vardir degilse diskalifiye edileceksiniz haberiniz ola
Haklısınız ben mazeretimi belirtmiştim 2 haftadır işle ilgili gelişmeler var onları koşturuyorm misafirlerimi falan geldi bu hafta aktif olacaktım ama olamadm

yok canım ben artı değilim 75.600 kilom

Bugün sabah çıkarken aceleyle dün akşamdan hazırladığım kahvaltılıklarımı buzdolabından almayı unutmuşum.
İşyerimde meyveli müsli vardı. BİM'den almıştım. Mecburen sütsüz olarak 2 kaşık ondan yedim. Ama içinde glukoz şurubu varmış, sonradan okuyunca yediğime pişman oldum. Yemiycem bir daha.
Ara öğünde 3 tane kuru erik yedim.
Öğle yemeğinde ezogelin çorbası, ızgara çupra ve salata vardı. 1/2 limon yedim.
Sonra sade Türk kahvesi içtim.
Öğleden sonra ara öğünümde 1 kupa Açai-Ananas karışımı yeşil çay içtim. 3 tane kuruk erik yiyeceğim birazdan.
Akşam yemeğinde kıymalı ıspanaklı yumurtam var yine. Tadı çok hoşuma gitti, tekrardan yapacağım.
Ara öğünde de 1 fincan Türk kahvesi ve 1 fincan Açai-Ananas karışımı içmeyi planlıyorum.
Sevgilerimle.
Hepinize şimdiden mutlu haftasonları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…