Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Buradayım kızlar hastaydım nerdeyse 1 haftadır eşim ne yaptıysa onu yedim eee bir hafta yatınca + görmek kaçınılmaz oldu tartım 79

Sağol canım. Çok takıldık bu kilolara gelirken. Artık sonu görelim
insallah canım

Canım bence müsli yerine yulaf ezmesi, meyve ve süt yemek daha iyi. Bu müsli bayağı bir şekerli idi, daha doğrusu glikoz şurupluydu.
Yürüyüşlere devam. Çok faydasını göreceksin uzun vadede.
evet bencede cok haklisin. Yürüyüşlerin faydasını göreceğime eminim

Bu harika.
Azmin için tebrikler.
sagol canim

Buradayım kızlar hastaydım nerdeyse 1 haftadır eşim ne yaptıysa onu yedim eee bir hafta yatınca + görmek kaçınılmaz oldu tartım 79
cok gecmis olsun kötü olmus bu eger iyilestiysen daha fazla katilim yaparak verirsin canim aldigini merak etme

Selam selam kızlar wendy hadi yarışalım o zaman evet bugünden itibaren bildirimlere başlıyorum valla kimle yarışacağımı unuttum ama özür dilerim kafam yerinde değil vallahi hadi başlayalım o zaman
Sabah :
Yarım dilim kepek ekmek
Peynir yedim çok değil
Bir kaç parça avakado
Domates
Bir tatlı kaşığı belki daha fazla kendi yaptığım fıstık ezmesi
Ara :
Bir mandalina
İkinci ara:
İki ceviz
Bir kuru hurma
Akşam:
İki kaşık bulgur pilavı
İli üç kaşık nohut yemeği
Salata
60 dk eliptik yaptım
100 squat 50 iç bacak çalıştım
Soda Yeşilçay kürüne başladım bir ay yapacağım
Sabah geceden koyduğum ceviz suyunu içtim 1.5 lt su içtim ama daha içerim benden bugün böyle

çok geçmiş olsun canım kuzun inşallah daha iyidir
merhabalar umarım beni de araniza alırsınız
hoşgeldin
geçmiş olsun canım
Kizlar cok guzeldi bu hafta sonucumuz hepinizi tebrik ederim moni canim sende haftaya telafi edersin bu hafta cok misafirin kosturman vardi eminim haftaya guzel bir sonucla geleceksin
inşallah kaptanım

Kızlar biraz kaçamaklarım oldu benim bugün ilk defa ama bugün genel olarak bi gariptim sanki bir türlü doymak bilmedim. Sanırım reglim yakın.

Yediklerimi unutmadan yazayım da yatayım;

Sabah;
-2 haşlanmış yumurta
-2 dilim peynir
-1 ince dilim ananas

Ara:
-türk kahvesi

Öğle;
-pırasa böreği

Ara;
-4 yk nohut (susuz)
-1yeşil elma
-dukan bira

Akşam; (19.30)
-pırasa böreği
-1 parça mango

Sabaha güzel haberlere uyanırız umarım.

selam canim benimle yarışıyordun. Ama olsun wendigomlada yarisabiliriz ben artik herkesle yarisiyorum. Menu guzel afiyet olsun canim

Kizlar cok guzeldi bu hafta sonucumuz hepinizi tebrik ederim moni canim sende haftaya telafi edersin bu hafta cok misafirin kosturman vardi eminim haftaya guzel bir sonucla geleceksin
evet sonuc cok guzel 5. Olmusuz cok sevindim haftaya insallah ilk uce gireriz bunun icin ben calismalarimi hizlandirdim

evet canim borekler kotu olmus. Kacamak yaptigimiz hergun arti cikmaya mahkumuz. Yarin telafi ederisin canim

Geçmiş olsun canım, toparlan hemen inşallah.

Ay hadi madem canım, menü spor süper olmuş :)

Kaçamak nerde ben göremedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…