- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.921
Betuş te vardı o yaaa bende pek sevmiyorum sebebi de burada herşeyi bulmam zor olduğu için yoksa genel olarak sorun olmuyornilsub sende birde listeye uyma fobisi vardi galiba ekspressle liste fobisini kirdin masallah
Sabah oldugu icin sorun olmaz herhalde biraz tatli istegini artiriyor onlar oyle bir durum olursa tarcinli sut icersin aksam ara ohununde hem bu karisim yag yakiyorBugün sabah çıkarken aceleyle dün akşamdan hazırladığım kahvaltılıklarımı buzdolabından almayı unutmuşum.
İşyerimde meyveli müsli vardı. BİM'den almıştım. Mecburen sütsüz olarak 2 kaşık ondan yedim. Ama içinde glukoz şurubu varmış, sonradan okuyunca yediğime pişman oldum. Yemiycem bir daha.
Ara öğünde 3 tane kuru erik yedim.
Öğle yemeğinde ezogelin çorbası, ızgara çupra ve salata vardı. 1/2 limon yedim.
Sonra sade Türk kahvesi içtim.
Öğleden sonra ara öğünümde 1 kupa Açai-Ananas karışımı yeşil çay içtim. 3 tane kuruk erik yiyeceğim birazdan.
Akşam yemeğinde kıymalı ıspanaklı yumurtam var yine. Tadı çok hoşuma gitti, tekrardan yapacağım.
Ara öğünde de 1 fincan Türk kahvesi ve 1 fincan Açai-Ananas karışımı içmeyi planlıyorum.
Sevgilerimle.
Hepinize şimdiden mutlu haftasonları.
İki yildie burdayiz hic listeye uydugunu gormedimde. Oyle kalmis aklimda hadi bu sefer sicak ruzgarlari aldin arkana hafif guzel bir esinti varken devam cnmBetuş te vardı o yaaa bende pek sevmiyorum sebebi de burada herşeyi bulmam zor olduğu için yoksa genel olarak sorun olmuyor
Bu biraz içime su serpti. Glisemik indeksi yüksek şeylerden uzak durmam lazımmış, glikoz şurubunun da Gİ'si acayip yüksek.Sabah oldugu icin sorun olmaz herhalde biraz tatli istegini artiriyor onlar oyle bir durum olursa tarcinli sut icersin aksam ara ohununde hem bu karisim yag yakiyor
ay canım hep beraber yarın sp günü yapacağımİki yildie burdayiz hic listeye uydugunu gormedimde. Oyle kalmis aklimda hadi bu sefer sicak ruzgarlari aldin arkana hafif guzel bir esinti varken devam cnm
bütün arkadaşlarıma gelsin***5. Takım 555. Etap***
lydznp (76,3/) sabit
bluedolphin (90,3/89,5/0,8/%0,89)
prensesss016 (59,7/58/1,7/%2,85)
besbb9 (76/75,6/0,4/%0,53)
gben (68,2/68/0,2/%0,29)
esd_04 (88,1/86,8/1,3/%1,48)
moni (81/83,1/-2,1/-%2,59)
nilsub (83,2/82,1/1,1/%1,32)
0zlem (77,7/76,7/1/%1,29)
wendigo (70,9/69,9/1/%1,41)
balpamuk (66,2/65,5/0,7/%1,06)
5. Takım Ortalaması: %0,774
***Liste dışı üyeler***
toplight (71,3/71,8/-0,5/-%0,70)
morordek (62,2/63/-0,8/-%1,29)
servey (70,2/67,7/2,5/%3,56)
fancynancy (78,2/77,9/0,3/%0,38)
kaaninannesi (60,7/61,7/-1/-%1,65)
insan tatlıyı bıraktı mı tatlı şeyler bir süre sonra ağzı çamur gibi yapıyorHala o şerbet gibi tatlı meyveli müslinin tadı ağzımda sanki
Evet canım. Haklısın.ay canım hep beraber yarın sp günü yapacağım
bütün arkadaşlarıma gelsinellerine sağlık mördak
insan tatlıyı bıraktı mı tatlı şeyler bir süre sonra ağzı çamur gibi yapıyor
Çok azimlisin çekirgeay canım hep beraber yarın sp günü yapacağım
bütün arkadaşlarıma gelsinellerine sağlık mördak
insan tatlıyı bıraktı mı tatlı şeyler bir süre sonra ağzı çamur gibi yapıyor
ya sanada mani olmayayım istiyorsan pazartesi başlayayım o zaman yada bozmayayım bende pazartesi yapalımÇok azimlisin çekirge
hadi ben de varım yarın saf protein olsun. Normalde p.tesiye kadar ekmeksiz 5.gün gibi devam edecektim ama yalnız kalma sen
Hep birlikte devam edelim ne dersin? 2 gün 5. gün gibi yapalım sonra p.tesi sp'den devamya sanada mani olmayayım istiyorsan pazartesi başlayayım o zaman yada bozmayayım bende pazartesi yapalım
Tamam ortim sen dersin de ben yapmam mıHep birlikte devam edelim ne dersin? 2 gün 5. gün gibi yapalım sonra p.tesi sp'den devam
Tamam ortim sen dersin de ben yapmam mı
Saol canim bugun daha iyi birde kisa bir yolculuga cikacaz hic gidesim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?