- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.981
Gunaydin canimmmGünaydınlar :)
Geçmiş olsun canım.Buradayımkızlar hastaydım nerdeyse 1 haftadır eşim ne yaptıysa onu yedim eee bir hafta yatınca + görmek kaçınılmaz oldu tartım 79
Pırasaselam canim benimle yarışıyordun. Ama olsun wendigomlada yarisabiliriz ben artik herkesle yarisiyorum. Menu guzel afiyet olsun canim
evet sonuc cok guzel 5. Olmusuz cok sevindim haftaya insallah ilk uce gireriz bunun icin ben calismalarimi hizlandirdim
evet canim borekler kotu olmus. Kacamak yaptigimiz hergun arti cikmaya mahkumuz. Yarin telafi ederisin canim
Alıntılarım gitmiş. Yorumlarım da bi tuhaf olmuş. Silemiyorum da... amaaannn boşver dedim.
Herkese günaydın
Kaptanim ne kadar sahane bi kaptansin,Kizlar cok guzeldi bu hafta sonucumuz hepinizi tebrik ederimmoni canim sende haftaya telafi edersin bu hafta cok misafirin kosturman vardi eminim haftaya guzel bir sonucla geleceksin
öyledir kaptanımızKaptanim ne kadar sahane bi kaptansin,moni hicbir sey yazmamis hatta sonucunu yazdigi mesaji bile goremedim, ama sen onun yerine aciklama yapmissin tesekkur ederim yoksa bu sonuca hicbir anlam veremeyecektim
günaydın güzel kaçamaksız bir hafta sonu olsun hepimiz için inşallah
Wawww masallah sanaSelam kizlar
Cumartesi sabahindan selamlar
Esime ise gönderdim. Oglumda uyuyor.
Bende kalktim tk500 40 dk.500 kalori sporumu yaptim. En son gecen sene yapmistim. Basta korktum tikanirim diye ama yok hamlamamisim sonuna kadar yaptim.
Canim monin8nde yazdigi gibi bu hafta cok yogun bir donem gecirdi buraya yazamasa da whatsuptan haber verdi o yuzden sizlere aciklayayim dedimKaptanim ne kadar sahane bi kaptansin,moni hicbir sey yazmamis hatta sonucunu yazdigi mesaji bile goremedim, ama sen onun yerine aciklama yapmissin tesekkur ederim yoksa bu sonuca hicbir anlam veremeyecektim
kaptanım Allah kolaylık versinBu haftazonu abartmak yok ben o kadar dikkat ediyorum yuruyus yapiyorum ama ibre asagiya yerine yukariya gidiyor ne yapacagim bilmiyorum sabah saglam bir kahvalti yaptim bugun misafirlerim geliyo yatili onlara hazirlik yapacagim fazla aktif olamayabilirim
Wc isi sikintili dogru durust cikamiyorum acaba onfan mi tartinin ibresi yukariya mi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?