- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.941
Hoşgeldin,merhabalar umarım beni de araniza alırsınız
tabiki kabul ediyorum.37 yaşındayım. 2 tane oğlum var. Öğretmenim.Daha önce de dukan yapmıştım ve 1 ayda 7 kio vermiştim ancak aşamalarını tamamlayamadım. Bu sefer daha kararlı başladım umarım başarabilirimHoşgeldin,
İlk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtir misin öncelikle?
Sonra da kendini tanıtırsan kaynaşırız :)
Buyur gel. Hos gelmişsinmerhabalar umarım beni de araniza alırsınız
servey bu kızım, her pazartesi +3 skandal modunda gezer cuma eksi kilo paylaşır. alışırsın bu da sana ders olsun.
Ben de canım ben deee
yok yaa saka bi yana 1 haftadir agzima elma dışında sekerli hicbirsey sokmadim. O yuzden düşünmüyorum ödül yapmayı bu hizla devam pazartesi dukani tekrarlicam hafta sonuda bugün gibi gidicem insallah abur cubur yok 2- 3 hafta daha sikicam disimiSende yapma tabi benim vaktim var hem alayim hem vereyim diyorsan ayri sen odulu 55 olunca yap
Hadi yürü.. kim tutar seni
sağol canim evet cok iyi yaptim calis calis nereye kadar bundan sonra hergun insallahHelal olsun canım arkadaşım.Çok iyi yapmışsın öğlen yürümekle.
Tebrik ederim.Ne güzel kilo verdin bu hafta canım.
hadi yaa bugun bende bimde gördüm onlardan bidahaki sefere alayim meyve gunlerinde kahvaltida uerim demistim ama almayim o zaman zararliysaBugün sabah çıkarken aceleyle dün akşamdan hazırladığım kahvaltılıklarımı buzdolabından almayı unutmuşum.
İşyerimde meyveli müsli vardı. BİM'den almıştım. Mecburen sütsüz olarak 2 kaşık ondan yedim. Ama içinde glukoz şurubu varmış, sonradan okuyunca yediğime pişman oldum. Yemiycem bir daha.
Ara öğünde 3 tane kuru erik yedim.
Öğle yemeğinde ezogelin çorbası, ızgara çupra ve salata vardı. 1/2 limon yedim.
Sonra sade Türk kahvesi içtim.
Öğleden sonra ara öğünümde 1 kupa Açai-Ananas karışımı yeşil çay içtim. 3 tane kuruk erik yiyeceğim birazdan.
Akşam yemeğinde kıymalı ıspanaklı yumurtam var yine. Tadı çok hoşuma gitti, tekrardan yapacağım.
Ara öğünde de 1 fincan Türk kahvesi ve 1 fincan Açai-Ananas karışımı içmeyi planlıyorum.
Sevgilerimle.
Hepinize şimdiden mutlu haftasonları.
bende bende bende pazartesi sil bastan bende varim dukana hafta sonunuda bugun gibi geciricemHep birlikte devam edelim ne dersin? 2 gün 5. gün gibi yapalım sonra p.tesi sp'den devam
hosgeldin canim ben ebru 32 yasindayim 1 oglum var. Diyet yolculugunda basarilar dilerimtabiki kabul ediyorum.37 yaşındayım. 2 tane oğlum var. Öğretmenim.Daha önce de dukan yapmıştım ve 1 ayda 7 kio vermiştim ancak aşamalarını tamamlayamadım. Bu sefer daha kararlı başladım umarım başarabilirim
tabiki kabul ediyorum.37 yaşındayım. 2 tane oğlum var. Öğretmenim.Daha önce de dukan yapmıştım ve 1 ayda 7 kio vermiştim ancak aşamalarını tamamlayamadım. Bu sefer daha kararlı başladım umarım başarabilirim
Aferin kız prenses. Çok takdir ettim seni ve azmini. Helal sanayok yaa saka bi yana 1 haftadir agzima elma dışında sekerli hicbirsey sokmadim. O yuzden düşünmüyorum ödül yapmayı bu hizla devam pazartesi dukani tekrarlicam hafta sonuda bugün gibi gidicem insallah abur cubur yok 2- 3 hafta daha sikicam disimi
sağol canim evet cok iyi yaptim calis calis nereye kadar bundan sonra hergun insallah
hadi yaa bugun bende bimde gördüm onlardan bidahaki sefere alayim meyve gunlerinde kahvaltida uerim demistim ama almayim o zaman zararliysa
bende bende bende pazartesi sil bastan bende varim dukana hafta sonunuda bugun gibi geciricem
hosgeldin canim ben ebru 32 yasindayim 1 oglum var. Diyet yolculugunda basarilar dilerim
Sağol Canim yaaa teveccühünüzAferin kız prenses. Çok takdir ettim seni ve azmini. Helal sana
Şu anki kilonu ve hedef kilonu da yazar mısın?tabiki kabul ediyorum.37 yaşındayım. 2 tane oğlum var. Öğretmenim.Daha önce de dukan yapmıştım ve 1 ayda 7 kio vermiştim ancak aşamalarını tamamlayamadım. Bu sefer daha kararlı başladım umarım başarabilirim
şu anki kilom 76.8 hedef kilom 62Şu anki kilonu ve hedef kilonu da yazar mısın?
Merhaba aramıza hosgeldin.. Aynı kilodayiz...şu anki kilom 76.8 hedef kilom 62
Sağol canım. Çok takıldık bu kilolara gelirken. Artık sonu görelimEmin ol bende senin azmine ve istikrarina ayranım disiplinli insansin vesselam
Canım bence müsli yerine yulaf ezmesi, meyve ve süt yemek daha iyi. Bu müsli bayağı bir şekerli idi, daha doğrusu glikoz şurupluydu.yok yaa saka bi yana 1 haftadir agzima elma dışında sekerli hicbirsey sokmadim. O yuzden düşünmüyorum ödül yapmayı bu hizla devam pazartesi dukani tekrarlicam hafta sonuda bugün gibi gidicem insallah abur cubur yok 2- 3 hafta daha sikicam disimi
sağol canim evet cok iyi yaptim calis calis nereye kadar bundan sonra hergun insallah
hadi yaa bugun bende bimde gördüm onlardan bidahaki sefere alayim meyve gunlerinde kahvaltida uerim demistim ama almayim o zaman zararliysa
bende bende bende pazartesi sil bastan bende varim dukana hafta sonunuda bugun gibi geciricem
hosgeldin canim ben ebru 32 yasindayim 1 oglum var. Diyet yolculugunda basarilar dilerim
Bu harika.Eskiden gaza gelebilmek tiyo alabilmek icin hep zayiflama öykülerini okurdum az once yine dikkatimi cekti ama hic etkilenmedim çünkü ben bu hafta gercekten zayiflamanin saglikli beslenmekten kacamak yapmamaktan ve karbonhidrati sekeri mümkün oldugunca az tüketmekten gectigini öğrendim. Gercekten bu hafta hakkiyla bi 1.7 kilo verdim. O yuzden kacamak yapmadigimiz hergun bize 100 gramda olsa mutlaka eksi olarak dönüyor. Bu hafta cok iyi anladım.
Hoşgeldin canım.tabiki kabul ediyorum.37 yaşındayım. 2 tane oğlum var. Öğretmenim.Daha önce de dukan yapmıştım ve 1 ayda 7 kio vermiştim ancak aşamalarını tamamlayamadım. Bu sefer daha kararlı başladım umarım başarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?