Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin,
İlk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtir misin öncelikle?
Sonra da kendini tanıtırsan kaynaşırız :)
tabiki kabul ediyorum.37 yaşındayım. 2 tane oğlum var. Öğretmenim.Daha önce de dukan yapmıştım ve 1 ayda 7 kio vermiştim ancak aşamalarını tamamlayamadım. Bu sefer daha kararlı başladım umarım başarabilirim

Sende yapma tabi benim vaktim var hem alayim hem vereyim diyorsan ayri sen odulu 55 olunca yap
yok yaa saka bi yana 1 haftadir agzima elma dışında sekerli hicbirsey sokmadim. O yuzden düşünmüyorum ödül yapmayı bu hizla devam pazartesi dukani tekrarlicam hafta sonuda bugün gibi gidicem insallah abur cubur yok 2- 3 hafta daha sikicam disimi

Hadi yürü.. kim tutar seni

Helal olsun canım arkadaşım. Çok iyi yapmışsın öğlen yürümekle.
Tebrik ederim. Ne güzel kilo verdin bu hafta canım.
sağol canim evet cok iyi yaptim calis calis nereye kadar bundan sonra hergun insallah

hadi yaa bugun bende bimde gördüm onlardan bidahaki sefere alayim meyve gunlerinde kahvaltida uerim demistim ama almayim o zaman zararliysa

Hep birlikte devam edelim ne dersin? 2 gün 5. gün gibi yapalım sonra p.tesi sp'den devam
bende bende bende pazartesi sil bastan bende varim dukana hafta sonunuda bugun gibi geciricem

hosgeldin canim ben ebru 32 yasindayim 1 oglum var. Diyet yolculugunda basarilar dilerim

Aferin kız prenses. Çok takdir ettim seni ve azmini. Helal sana

Şu anki kilonu ve hedef kilonu da yazar mısın?

Eskiden gaza gelebilmek tiyo alabilmek icin hep zayiflama öykülerini okurdum az once yine dikkatimi cekti ama hic etkilenmedim çünkü ben bu hafta gercekten zayiflamanin saglikli beslenmekten kacamak yapmamaktan ve karbonhidrati sekeri mümkün oldugunca az tüketmekten gectigini öğrendim. Gercekten bu hafta hakkiyla bi 1.7 kilo verdim. O yuzden kacamak yapmadigimiz hergun bize 100 gramda olsa mutlaka eksi olarak dönüyor. Bu hafta cok iyi anladım.

şu anki kilom 76.8 hedef kilom 62
Merhaba aramıza hosgeldin.. Aynı kilodayiz... Takımdaki bazı arkadaslar ve ben yaklasik iki haftadir dukan ekpress yapıyoruz. Cok faydasını gorduk.

insallah en kısa zamanda saglıklı bir sekilde hedefine ulasırsın..

Canım bence müsli yerine yulaf ezmesi, meyve ve süt yemek daha iyi. Bu müsli bayağı bir şekerli idi, daha doğrusu glikoz şurupluydu.
Yürüyüşlere devam. Çok faydasını göreceksin uzun vadede.

Bu harika.
Azmin için tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…