Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akşama kv ler gelecek yemeğe. kaçamaklı bişiy yemiciimm. Mantarlı et soteyle portakallı Pırasa yaptım onlardan yiyciimm. Çorba z.yağlı bulgur falan da var ama belki azıcık içerim çorbadan. Yoksa çay yanında kötü mamalar var, amaaa cıssss yan gözle bile bakmıcim.

valla toparlan yoksa servey üzerimize tekrar mezun olur

haftada bir öğün cuma günleri olur minnak bir kaçamak ama o kadar o zaman yaşasın kaçamaksız haftasonu
O zaman her cuma
Bana sormadan haberım olmadan benı ımzanla rezıl et 80 mılyonasana bırlıkte yuruyelım dedım sen yarış dersen minik bır tanışmaysı bu
Nereye istiyosan yururum yeter ki sen yol goster ipuclari paylas
Tamam mı devam mı gben
Devaam ama ben de gelcem
Haftasonu benı darlandırmayınnnn
Sen alninin akiyla tum haftasonu kacamak yapmayi hak ettin

Merhabalar,
Kahvaltıda 1 kibrit kutusu lor, 5 siyah zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği yedim. 1 fincan yeşilçay içtim.
Öğlen ara öğünde 2 bardak muzlu smoothie içtim.
1 fincam mistik çay içtim.
Akşam yemeğinde 4 kalem pirzola, 1 sumaklı turp yedim, 1 bardak acılı şalgam suyu içtim.
Birazdan 1 fincan sade Türk kahvesi ve Açai-Ananas karışımlı yeşil çay içeceğim.

İyi akşamlar,
Listeme uygun beslendim.

Sabah:Lor,beyaz peynir,1 etimek,maydanoz.çeri d.
Ara:3 kayısı,sıcak su
Öğlen:çorba,salata
Ara:türk kahvesi
Ara:yeşil çay
Akşam:çorba ,salata
Ara:türk kahvesi
Ara:2 d,ananas,2k.yoğurt,sıcak su
Ara:ananaslı yeşil çay

Su:3 olcak
Spor:temizlik

Off bu lodos baş ağrısı yapıyor
erken yatmayı planlıyorum bakalım

Çok çok geçmiş olsun Ayşem Benimde biraz evvel ağrılarım artınca acaba az da olsa yürüdüm diye mi düşündüm ama sen söyleyince Lodos diye jeton düştü ondanda olabilir diye
Bende ilacımı içtim geçer inşallah ikimizinkide

Bu arada bugün Eşimin halasında gün vardı ve ben gram kaçamaksız döndüm evime
Yatana kadar 1 litre daha su içersem tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…