Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hakkaten pek bir sessiz buralar kizlar nasil gidiyor diyetiniz haftasonu diye birakmadiniz dimi
Yok kaptanım, diyeti bırakmadım Hatta pek bir dikkat ettim bugün.
Artık insülin direncim kalmamış, daha doğrusu kontrol altında ya, sağlığımda çok olumlu gelişmeler oldu.
Artık eskiden insülin direncim varken yaşadığım acıkmalar, tatlı krizleri, aç kalınca fenalık hissi de kalmadı. Çok şükür.
Bu moralle daha bir sıkı sarıldım diyetime.
Bugün tüm gün evdeydim ve ev işlerim yoğundu. Ondan gündüz foruma girip birşeyler yazamadım. Mesajları okuyamadım. Şimdi yeni geldim. Bu arada merhabalar.
Sevgiler.

Böyle güzel yürürsek her öğlen her hafta güzel yüzdeler bizim.
Bak ben bu hafta çok yürüyemedim, eksi hemen azaldı daha önceki haftaya göre. Bu hafta ben de kararlıyım. Her gün 10000 adım hedefim.

Bugün evde fitness egzersizleri yaptım.
200 squat (ellerimizi önümüzde birleştirip, sırtımızdık şekilde dizlerimizi kırarak aşağı yukarı hareket ederek yapılıyor.)
100 iç bacak squat (bir sandalyeye tutunarak, bacakları dışa açarak yapılan squat)
30 push ups (dizlerimiz yere dik şekilde, kollarımız önde dururken kollarımızı aşağı yukarı kırarak yaptığımız hareket)
30 triceps dips (sağlam bir sandalyeye yaslanıp, bacaklarımızı düz şekild ekarşıya uzatıp, kollarımızdan güç alarak vücudumuzu yukarı aşağı kaldırıyoruz.)
20 plank (dizlerimiz yere dik şekilde, bacaklarımız düz, vücudumuzu yukarı aşağı kaldırıp, indiriyoruz.)
Bu hareketleri yapmak isterseniz diye açıklamalı olarak yazdım. İnternette 5 temel fitness hareketi olarak anlatılmıştı.

Bugün A100'den aldığım loru yedim. Tadı çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim canım loru seviyorsan.

Kizlar cok guzeldi bu hafta sonucumuz hepinizi tebrik ederim moni canim sende haftaya telafi edersin bu hafta cok misafirin kosturman vardi eminim haftaya guzel bir sonucla geleceksin
Teşekkürler kaptanım. Bütün takım arkadaşlarıma tebriklerimle.
En büyük takım bizim takım.

Banum sorma bu lodos beni mahvediyor
Bizim burası mı bu kadar esiyor her yer mi aynı bilemedim,sanki deniz kıyısındayım ve dalgalar vuruyor gibi
Harikasın

Bugün A100'den aldığım loru yedim. Tadı çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim canım loru seviyorsan.
Teşekkür ederim canım bakarım tabii,son bi kaç haftadır lorumu kendim yapıyorum ,bitiremiyorum bir paketi.diyetisyenim veriyor loru ama bende severek yiyorum
Geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim
Çok ilginç.Ben de sabah başağrısı ile uyandım. Geçtiğimiz haftaiçinde de başağrısı beni çok rahatsız etmişti bir gün. Meteorolojinin sitesine baktım da, Ankara'da lodos var.
Evet canım ya burada devam edecekmiş bir kaç gün

Kızlar dün menü paylaşmadım ben galiba. Dünkü menümü paylaşayım
Kahvaltı
Dukan krep hindi fume beyaz peynir yeşillik domates dürüm
Öğlen yemedim galiba
Akşam saat 17 gibi
Havuçlu kırmızı lahana salatası.
Haslamanin etleri
Saat 8 gibi yarın ayva
1lt su
Çok saçma bi gün oldu. Akşam üstü eltimdeydim. Ne yediğini bilmiyorum sana bol salata yaptım. Diğer yemeklerden de sen seç yemek istediğini diyince salataya yemiyorum diyemedim.

Banum sorma bu lodos beni mahvediyor
Bizim burası mı bu kadar esiyor her yer mi aynı bilemedim,sanki deniz kıyısındayım ve dalgalar vuruyor gibi
Harikasın

Yok canım her yer aynı sanırım
Sabah kuzuyu havuza götürdük arabadan inip kapıya gidene kadar baya bir uçurdu hatta sabah sabah kendi kendime; '' Anaaaaa bu kiloyla bile beni böyle ileri atıyorsa çokda zayıflık iyi değil valla uçurur insanı '' diye geçirince bir gülmeye başladım görende ne gülüyor bu kadın kendi kendine demiştir

Valla hadi biz baş ağrısı yada atıyorum üşümeyle biraz sıkıntı yaşıyoruz ben direk sokakta yaşayan insan ve hayvanları düşününce boğazım düğümleniyor Havuzun ordaki kediler bile oturan birini görünce hemen gidip sırnaşıyorlar hem sevilsinler hemde ısınmak için Allahtan havuz çalışanları düzenli olarak besliyorlar kedileri birde yanında Doğal gaz merkez binası var ya orayada 3 - 4 tane kedi evi yapmışlar mama kapları falanda var önlerinle en azından onlara dertlenmiyorum artık pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…