- 6 Nisan 2010
- 4.480
- 15.992
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.041
Çok geçmiş olsun canım. Sağlığın iyi olsun da, o en önemlisi. Kilolar gider ondan sonra. Sevgiler.Buradayımkızlar hastaydım nerdeyse 1 haftadır eşim ne yaptıysa onu yedim eee bir hafta yatınca + görmek kaçınılmaz oldu tartım 79
Yok kaptanım, diyeti bırakmadım Hatta pek bir dikkat ettim bugün.Hakkaten pek bir sessiz buralar kizlar nasil gidiyor diyetiniz haftasonu diye birakmadiniz dimi
yok yaa saka bi yana 1 haftadir agzima elma dışında sekerli hicbirsey sokmadim. O yuzden düşünmüyorum ödül yapmayı bu hizla devam pazartesi dukani tekrarlicam hafta sonuda bugün gibi gidicem insallah abur cubur yok 2- 3 hafta daha sikicam disimi
sağol canim evet cok iyi yaptim calis calis nereye kadar bundan sonra hergun insallah
hadi yaa bugun bende bimde gördüm onlardan bidahaki sefere alayim meyve gunlerinde kahvaltida uerim demistim ama almayim o zaman zararliysa
bende bende bende pazartesi sil bastan bende varim dukana hafta sonunuda bugun gibi geciricem
hosgeldin canim ben ebru 32 yasindayim 1 oglum var. Diyet yolculugunda basarilar dilerim
@servey ne duyırum bak benı etıketluyorsun ya
Bakıyorum sag ust köşede etıketlenmişim
Heycan yapıyorum
Bugün A100'den aldığım loru yedim. Tadı çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim canım loru seviyorsan.İyi akşamlar,
Listeme uygun beslendim.
Sabah:Lor,beyaz peynir,1 etimek,maydanoz.çeri d.
Ara:3 kayısı,sıcak su
Öğlen:çorba,salata
Ara:türk kahvesi
Ara:yeşil çay
Akşam:çorba ,salata
Ara:türk kahvesi
Ara:2 d,ananas,2k.yoğurt,sıcak su
Ara:ananaslı yeşil çay
Su:3 olcak
Spor:temizlik
Geçmiş olsun canım.Keyifsizim bir kaç gündür,grip ve ses ksıklığı da canımı sıkıyor.lodostan yürüyüşe çıkamadım,temizlik yaptım tüm gün.
Kizlar cok guzeldi bu hafta sonucumuz hepinizi tebrik ederimmoni canim sende haftaya telafi edersin bu hafta cok misafirin kosturman vardi eminim haftaya guzel bir sonucla geleceksin
Çok ilginç.Ben de sabah başağrısı ile uyandım. Geçtiğimiz haftaiçinde de başağrısı beni çok rahatsız etmişti bir gün. Meteorolojinin sitesine baktım da, Ankara'da lodos var.Off bu lodos baş ağrısı yapıyor
erken yatmayı planlıyorum bakalım
Banum sorma bu lodos beni mahvediyorÇok çok geçmiş olsun AyşemBenimde biraz evvel ağrılarım artınca acaba az da olsa yürüdüm diye mi düşündüm ama sen söyleyince Lodos diye jeton düştü ondanda olabilir diye
Bende ilacımı içtim geçer inşallah ikimizinkide
Bu arada bugün Eşimin halasında gün vardı ve ben gram kaçamaksız döndüm evime
Yatana kadar 1 litre daha su içersem tamamdır
Teşekkür ederim canım bakarım tabii,son bi kaç haftadır lorumu kendim yapıyorum ,bitiremiyorum bir paketi.diyetisyenim veriyor loru ama bende severek yiyorumBugün A100'den aldığım loru yedim. Tadı çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim canım loru seviyorsan.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım.
Evet canım ya burada devam edecekmiş bir kaç günÇok ilginç.Ben de sabah başağrısı ile uyandım. Geçtiğimiz haftaiçinde de başağrısı beni çok rahatsız etmişti bir gün. Meteorolojinin sitesine baktım da, Ankara'da lodos var.
Banum sorma bu lodos beni mahvediyor
Bizim burası mı bu kadar esiyor her yer mi aynı bilemedim,sanki deniz kıyısındayım ve dalgalar vuruyor gibi
Harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?