Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar dün hiç yazamadım parmaklarım, ellerim mahvolmuştu ağrıdan.
Yeni taşınacağımız evin temizliği vardı. Ev temizliğinden sonra ellerim kollarım tutmuyordu yazamadım. Temizliğe gelen kadına yardım etmesem asla bitmezmiş. İkimizde pert olduk. Gece ağrı kesici içip uyudum. Üstüne regl oldum karın ağrımda başladı. Bugün de çok şişkin hissettiğim için tartılmadım. Sanırım moralimi bozmaya gerek yok. :))

Dün menümü yazmamıştım. Onu da müsadenizle iliştiriyorum şuraya;

Dün;

Sabah:
-2 haşlanmış zeytinyağlı-limonlu enginar
-1 parça beyaz peynir
-1dilim ananas

Öğle:
-1 büyük boy muz

Ara;
-1 porsiyon et döner

Akşam;
-salatalık ve yeşil elma

Selamlar bu hafta daha çok katılım yapacağım kızlar ama tüm mesajları okuma konusunda beni mazur görün lütfen
Dün sabah açık büfe kahvaltıya gitmeme rağmen hep sağlıklı tükettim sadece küçücük bir yasak aldım tebrıkler bana
Sabah öğlenle bir oldu
yumurtalı omlet
2 dilim esmer ekmek
Çok az menemen
Yasağa gelince minicik bir patatesli börek gerçekten minikti

Ara 1 muz

Akşam
3 tavuk pirzola
Koz domates biber

Ara açıkmadığım icin yok

Su2 litre
spora gelince 1 den 8 e kadar dısarıdaydık zaten bence bir spordu

ve bu arada ayağım sakatlandı kızlar geçen hafta üzerine tahta düştü ve çok zor yürüyorum morluk yok ama şiş bir kac gün daha geçmezse doktora gideceğim

bal pamuk öğlen yemeğinde arada yemen gerekeni, ara da da öğlen yemeğini mi yedin canım

Ay kizlar sabah kucuk oglanin bilsem sinavi vardi onu sinava biraktim 9.15 te 45 dk tempolu olarak yurudum eve grldigim de misafirler hala uyuyordu kahvaltiyi hazirlayip onlari doyurduktan sonra gonderdim temizlik camasir da bitti artik dinlenme zamani wendy , 0zlem ve fancynancy haftasonu girmemisiniz kacamak yok dimi

insallah canim benimde hesefim bu hafta her öğle arasi yürümek

menü güzel cok gemiz olsun

Selam kizlar guzel pazarlar diliyorum.
Benim hafta sonu olmasina ragmen 2. Kacamaksiz hafta sonumu geciriyorum. Dunku 200 gr artimida verdim bu sabah ve 58 ile uyandim gune yine
Dunku menüm
Sabah
Dukan krep
Peynir domates
Ara activia yogurt
Öğle mevlutteydim cantik ve ayran vardi ben sadece ayran ictim
Aksam
Yarim kase mercimek çorbası
3 adet firin kofte
Salata yogurt

3 lt su
Tk500 40 dk.50p kalori
500 ip atladim

Buralardayım ben, inşallah sıkıntı yok kaptanım :)

Aksam misafirlerim vardi yemekte. Firin koftenin patatesleini ve yaptigim pilavi yemedim sasirdilar.yemekten sonra cayin yaninda cekirdek kurabiye tatli cikardim. Cekirdektemi yemiyorsun dediler daha bi sasirdilar evet yemedim. Cokta mutluyum pismanlik yerine eksi ile uyandim bu sabah

Diyet olayi kafada bitirmekmis. Yani ne gezmeye gitmemiz nede misafir gelmesi dogum günü olmasi partiler toplantilar gezmeler bizim hayatimizin hep icindeler yani bitmezler. Onemli olan o gunlerde yemeklere endekslenmek yerine hedefimize endekslenmek gerekir. Kimse sonucta biseyleri bizim agzima zorla tikmiyor. Sözüm meclisten dışarı kimse uzerine bisey alinmasin sakin ben en büyük elestiriyi 2 hafta once kendime yaptim. Ve kendime geldim.meludede gittim misagorimde geldi ve ben yemedim. Yeseydim o an icin mutlu olup bugun tekrar pismanligini yasicaktim. Ben yiyeceklerimin hepsini mezuniyetimden sonrasina sakladim. Birazda sayfayi bos buldum konusayim biraz dedim seviyorum sizi iyiki burdayim

ay geberdim kaptanım hem dün hem bügün 2 koca koyun kv pek bişey yapmadı daha yeni bitirdim attım dondurucuya ama belimden kıpırdayamıyorum şuan
Hadi canim yaaa sen kendinmi kesip parcaladin bravo yaaa ben daha bütün tavuğu parcalayamiyorum. Hele kemikli eti hic kesemem. Massallah sana

Dün cok dikkat edemedim ama bugun hic bir sıkıntı yok Kaptan'ım.
Sabah 500gr artıdaydım. Insallah yarin sabah bu 500 gramdan eser kalmayacak.
Simdi 1 saat eliptik yaptim.Dun aksamda uyumadan once 30dk eliptik yapmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…